ne çabuk okudunuz yahu : )üff bu ne ya aile içi hasetlik
ay ne bileyim okudum valla okumadan yazmadım .ne çabuk okudunuz yahu : )
benım hangi cumlemden kıskandıgımı cıkardınız ki ? hayatımda eşimden baskasına karsı kıskanclık duygum olmamıstıray ne bileyim okudum valla okumadan yazmadım .
gördüğüm şey bu iki kadında birbirini kıskanıyor .
♥♥♥takma canım, umursma boşver , ona daha çok koyar :)
hı hı evetAyyy bu ne?
Insan teyzesinin kotulugunu nasil ister?
Bence teyzende sorun yok sende var..! Dogruyu soyle buldugu kisi esinden falan ustun mudur nedir??
Pes valla
boşverıyorum ama içim dolu işte ben onu sildim hayatımdan çıkardım zaten teşekkür ederım canımçok sinirle yazmışsınız onu anladım aslında ama madem size yararı yok bence muhatap olmamanız en iyisi.
kıskanıyorsa demek ki iyi bir kısmetiniz olmuş zevkleriniz iyi ondandır boşverin bence.
çok takıyorum evet canım cok canım yandı cunku hazmedemıyorumO kötü birisi bu net fakat siz de çok fazla takıyormuşsunuz gibi geldi.
hı hı evet
hayır gozumun onundekı olaylar bunlar ben arayıp dıdıkleyıp bulmuyorum zira gozumun içine sokuyor yüzlü yüzlü ... barışmamın nedeni ananem var arada üzülüyor ben hiç gitmıyorum oraya o var dıye ondan arayıp ağlıyor yapmayın diye ananemSen de her yaptığını takip edip anlam çıkarmışsın ama... Yok aynı elbiseyi giydi yok k.validesine benim gibi annecim diye hitap ediyor falan. Her şeyini bana endeksleyip yaşıyor diyeceksin neredeyse. Bir de madem bu kadar kötü haset biri olduğunu düşünüyorsun neden barışmak istiyorsun?
benım bir teyzem var 33 yaşında ama çocuktan farksız,şımarık haset kıskanç hayatı benı taklit etmekle ve yarışmakla geçmiş biri şimdi birini kafaladı evlenmeye ikna etti nihayet evlilik delisidir zaten hiç sevmediği biriyle sırf ben evlendım diye yarışcak ya benımle evlenıyor ama görseniz aşk mabudeleri... sanal ortamda vıcık vıcık aşk yapıyorlar o yorumları görmeniz lazım birbirlerine ...adam 36 yaşında ama 18 sanki bir erkeğin ağırlığı olmalı her muhabbete kadın gibi giriyor herşeye yorum yapıyor tam bir aşk böcekleri... biz başka bir konudan teyzem olacak şahısla tartıştık ve nişanına gitmedim sonrasında olaylar büyüdü tamamen koptuk ondan nefret ediyorum bana 1 kere teyzelik yapmadı benım nişanımda mutlulugumu gormeeye tahammul edemediği için 1 saat durup gitmişti nikahımda yine tahammulsuzlugunden sürekli kaytardı ortalıklarda bile dolaşmadı böyle içten pazarlıkçı biri eşim allah i.çin yakışıklıdır eşimi en başından sevmedi çekemedi eşim bana doğum günü sürprizi yapmıstı sevgiliyken kutu içine bi dolu kalpli çikolata ve kücük not kağıtları gibi sürpriiz kutusu yapmıstı onunla bile dalga geçmişti parası buna yetti galiba gibi.... o kadar haset bir insan ki nişanımda ben narciceği elbise giydim aynen oda narçiçeği nişanlık almış daha öyle çok şey var ki o kadar doluyum ki ona nişanlanalı 1 ay oldu her gun nişan resmi koyup duruyor face e tüm milleti de benide baydı artık midem bulanıyor ondan....
tam bir buldumcuk... benım kv ile aram hep iyi olmuştum annecim derim ona benı sever bende onu bu karatktersiz insan hayatında bir defa ananeme annecim dememiştir ama kayınvalidesine oda annecim resimlerde yorumlar falan annecimler havada uçusuyor... ben yine tartısmdan önce adım attım gel konusup sorunlarımızı halledelim dedim konuşmıcam senle ruh hastası dedi bana iyi niyetimi geri ö cevirdi dahada nefret ediyorum ondan fazla uçmanın çakılmasıda fena olur yerlere yapışacağı günü iple çekiyorum allah o kadar büyük ki yaptıklarınn cezasını dilerim tez zamanda bulur yüce adalete inanıyıorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?