ondan nefret edıyorum

çok takıyorum evet canım cok canım yandı cunku hazmedemıyorum

Ama onun da amacı belli ki sizin canınızı yakmak. Amacına ulaşmasına izin veriyorsunuz. Onu aklinizdan cikarin ve mümkün olduğunca hayatinizdan da. Sizi kıskanıyor demek ki sizi üstün görüyor, bu sizi üzmesin, mutlu etsin.

hisleriniz karşılıklı oda senden nefret ediyor anlaşılan

O kadar rahatsız oluyorsan arkadaş listenden çıkar, zaten seninle konusmak istemiyormuş.
Konuyu sen değil kinin kıskançlığın yazmış. Söylediğin gibi devran döner ama aynı zamanda ettiğin ilenmeler de sana döner.
Teyzene mutluluklar dilerim.

Amma da kasmışsınız ha...
O sizin teyzeniz arkadaşınız değil.
Kadın yuva kuruyor sevincini sağla solla paylaşıyor ne var bunda (ben tasvip etmiyorım gerçi sosyal medya olayını)
Buradan bakınca teyze hayatını yaşıyor da siz o'na takmışsınız gibi görünüyor.

Nedir bu konu sahibi teyzesini acik acik anlatmis neler yaptigini .. belliki teyzesi kötü biri buda kizi bunaltmis neden konu sahibinin üzerine gidiyorsunuzki benim bile bir teyzem var oglunu almadim diye bana dünyayi dar etti dahada ediyor rüyama bile giriyor kadin halen .. yani aileden biri bile düsmaniniz olabiliyor.. bazen bir dost bile aile akrabadan iyidir ondan yasamadan yagirgamayin..

Çok tesekkur ederim sizin gibi duyarlı ve anlayışlı insanlar hala var yaşamayan bilemez...

Taklit edilen sizsiniz. Bu kadar öfke niye?
Taklit edilmekte sınır bozucu oluyor bir zaman sonra insanın gözüne batıyor herşeyin adabı var aynı elbise rengini beğenmiş olabilir ama aynı saç modelinde kaptırınca göze btiyor işte hep aşırılıkları beni doldurdu artık tahammül edemiyorum

canim anliorm kadin seni baya bi taklit etmis kiskanio oda belli ama sen de bu kadar takma birak oluruna gitsin gerekirse sosyal medyada engelle birak kv sine nasil hitap edipsa etsin birak nisanlisiyla nasi vicik vicik bi ask yasiolarsa yasasinlar zaten senin dediin gibi gostermelik bisise sonunda kokusu cikar diilse de mutlu mesut hayatlarina devam ederler ama sende bu kadini takinti haline getirmekten vazgecmelisin yoksa sen bosu bosuna sinirlenir kendini harap edersin birak napiosa yapsin. bi tavsiyem daa var kim olursa olsun hayatinda kimse icin kotu dileklerde bulunma olur mu en guzeli Allahindan bulsun de bitsin gitsin

boşverin çok çok komik yaptıkları. Kişiliği oturmamış belliki. Yerinizde olsam hiiçç ciddiye almam. Amacı sizi sinir etmek zaten. Ulaşamadığını görünce pes eder.

Ne güzel bir yorum yazmissin çok tesekkur ederim sana gerçekten poziitfsin ve poziitf enerji saciyor sun allah razı olsun...

boşverin çok çok komik yaptıkları. Kişiliği oturmamış belliki. Yerinizde olsam hiiçç ciddiye almam. Amacı sizi sinir etmek zaten. Ulaşamadığını görünce pes eder.
Facebooktan engelleyeceğini zaten burada çoğu kişiden bu fikri aldım çok tesekkur ederim güzel yorumun icin

sizin ıcın cookk uzuldum
hayatda asla mutlu olamayacagınızı dusunuyorum ne acı...
ozellıkle belırttıgım yerler var sızın yazdıgınız
anladıgım kadarıyla sureklı onu gozlemlıyor sureklı kıyaslıyor sureklı takıp edıyorsunuz
en yakın zamanda uzmana gorunmenızı tavsıye ederım
sizede teyzenızede mutluluklar...

Anlattiginiza göre teyzenizin yaptığı elle tutulur hiç bişey yok belki de hepsi sizin yorumunuz. Belki nişanlısıyla mutlu ne diye çamur atıyorsunuz. Yok benim nisanlim yakışıklı, yok benim giydiğim elbiseyi giydi, yok ben annecim derim o da öyle diyor teyzenizi bilemem ama sizin onu kiskandiginiz ve sidik yaristirdiginiz ortada. Ben sizde hiç iyi niyet goremedim.

insan nişanında özel olmak ıster
siz narçiçeği gıyeceksiniz dıye neden gıdıp kendı nişanı için aynı renk kıyafet alsın ki
sakın siz aynı rengı ozellıkle almış olmayasınız?

insan nişanında özel olmak ıster
siz narçiçeği gıyeceksiniz dıye neden gıdıp kendı nişanı için aynı renk kıyafet alsın ki
sakın siz aynı rengı ozellıkle almış olmayasınız?
Sen konuyu bilmeden ne yorum yapıyorsun anlamadan o bir ay önce nişanlandı ben geçen sene evlendim once ben nisanlandim mboylelikle o beni taklit etmiş oluyor dimi iyi okuyun yorum yapmak için yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…