ondan nefret edıyorum

benım hangi cumlemden kıskandıgımı cıkardınız ki ? hayatımda eşimden baskasına karsı kıskanclık duygum olmamıstır
yazdıklarından sanane nişanlısıyla aaşk böceği gibi dolaşmasından .
seni ilgilendirmez ki bazı insanlar aşkı böyle yaşıyor

Çok tesekkur ederim sizin gibi duyarlı ve anlayışlı insanlar hala var yaşamayan bilemez...
Birsey degil canim,, burda cok sinir oluyorum güya insanlar derdini anlatiyorki rahatlasin veya bir cözüm bulsun bide üstüne sivri diller guya kapak laflar . bazisi üstüne bide size laf eder.. ama iste suda var yasamadan bilmez insan .. yinede anlayis beklerdim ben sizina adiniza

yazdıklarından sanane nişanlısıyla aaşk böceği gibi dolaşmasından .
seni ilgilendirmez ki bazı insanlar aşkı böyle yaşıyor
Adamı sevmediğini biliyorum bana kaç defa duygularından emin değilim diyen insan bu zorlamasyon aşk başka bisi degil

Bi sitede ki kadınların çoğu eşlerine KV yada hayatındaki kişilere yapamadiklarini burada insanların hayatlarini didikleyerek yerererk aşağılayarak gideriiyorlar ego tatminlerini o yüzden ciddiye almamak lazım ama bazı yorumlar çok acımasız

Adamı sevmediğini biliyorum bana kaç defa duygularından emin değilim diyen insan bu zorlamasyon aşk başka bisi degil
ya diyelim ki öyle sanane . madem sevmiyorsun teyzeni özeli seni niye ilgilendiriyor . ben sevmiyorsam birini umrumda olmaz yani sevdigiyle mi evleniyor sevmedigiyle mi kendi hayatıma bakarım .

Evet fazlasiyla acimasiz kendilerini yerine koymadan yazanlar..baska yerde teyzen konu acsa ozamanda senin tarafini tutarlar kizdan ne istiyorsun ne ayni seyi giyiniyorsun derler..

Evet fazlasiyla acimasiz kendilerini yerine koymadan yazanlar..baska yerde teyzen konu acsa ozamanda senin tarafini tutarlar kizdan ne istiyorsun ne ayni seyi giyiniyorsun derler..
Kesinlikle işte bu tam özet cümlesi aslında size katılıyorum canım çok teşekkürler desteğin için tekrar

ya diyelim ki öyle sanane . madem sevmiyorsun teyzeni özeli seni niye ilgilendiriyor . ben sevmiyorsam birini umrumda olmaz yani sevdigiyle mi evleniyor sevmedigiyle mi kendi hayatıma bakarım .

hayatima bakarim diyorsunuz ama bir konunuza baktim arkadasinizin kardesinizin lafiyla sevgilinizle bosyere kavga ediyorsunuz belkide adamin sucu yokken sirf etkilendiginiz icin, buda ayni sorun etkilenmek rahatsiz olmak sorun!

hayatima bakarim diyorsunuz ama bir konunuza baktim arkadasinizin kardesinizin lafiyla sevgilinizle bosyere kavga ediyorsunuz belkide adamin sucu yokken sirf etkilendiginiz icin, buda ayni sorun etkilenmek rahatsiz olmak sorun!
sende bana taktın nedense . her konumu araştırıyorsun ne iş ?
istediğim yorumu yaparım . evet hayatıma bakarım kimseye haset etmem helede teyzeme .
bir konuma bakmadın her konuma bakıyorsun.
burdaki sorun aynı sorun değil . kardeşim değil arkadaşlarımdı . orda arkadaşlarımın samimiyetini sorguladım kendimce .

Ne fark var dostları teyze arasında bi dost bir teyzeden daha hayırlıdır bazen siz arkadaşlarınızı sorgularken sıkıntı yok başkaları teyzesinin samimiyetini sorgularken vay efendim sanane ozaman arkadaşınızı sizde didiklemeyin sanane !

Ne takmasi arkadas ne amac icin takicam cok acimasiz oldugunuz icin gözüme carpti yorumlariniz nekadar hosgörülüsünüz diye bir konunuzu okudum bukadar ne her konunuzu arastircam alla alla.. bosyere seni rahatsiz edenler problem anladinizmi!". öyle takmamak kolay degil burda cocuk azarlamiyorsunuz biraz karsi tarafi düsündügünüz gibi konu sahibesinide düsünün dedim ama farkindayimki ona nasil saygisizsaniz banada öylesiniz seviyenize düsmicem.

ne diyorsun sen ya ?fesat insanları sevmem .burda bir tek ben mi dedim kadının teyzesini kıskandığını . ayrıca teyzeside kızı kıskanıyor dedim karşılıklı yani .
neyse sen benim konularımı araştır benim umrumda değilsin . istediğim yorumu yaparım zaten haddimi aşarsam ceza alırım olur biter . sen mod musun karışıyorsun yorumlarıma . ajan gibi konularımı takip edip edip her konuda laf sokma bana hadi işine .

ya kardeşim kıskançları sevmiyorum ben o yüzden sert geldi yorumum . fesatlık için bu dünya çok kısa . bırak karışma milletin hayatına . ben karışmam . sadece o arkadaşlarımda sizin gibi işte milletin hayatına karışıyor .
teyzenin nişanlısı seni ilgilendirmez istediği gibi nipset yapar facebookta demek ki kadının bildiği var kudurtmak için yapıyor .

Direk fesat diye yapistirma yaparak siz kendinizi belli ediyorsunuz ama neyse size laf sokma gibi gelmis ama neyse ben bozmicam kendimi hayirli günler

Direk fesat diye yapistirma yaparak siz kendinizi belli ediyorsunuz ama neyse size laf sokma gibi gelmis ama neyse ben bozmicam kendimi hayirli günler
üfff neyi bozmayacaksın ?konularımı dedektif gibi araştırıyorsun . sonra ben seviyene inmeyeceğim . madem seviyesiz biriyim sanane konularımdan yorumumdan . millete fesatlanın durun ya banane .

Cok zor gunler gecirdim 3teyzem var iki teyzem bi kere kizim nasilsin demedi. Sonuc su 10 yildir konuşmuyorum, aramıyorum. Ne oluleri olume ne dirileri ne dirime. Mesafe koy. Teyzeni facebooktan bu kadar takip etme davranislarini bu kadar anlamlandirma. Bosversana ne yarari var bu kadar dusunmenin

demek benım gibi olanlarda varmış çok üzücü ama gerçek teyze herzman anne yarısı olmuyor bır de benım annem de yok buna ragmen...

yerlere yapışacağı günü iple bekliyorum ne demek ya,teyze birde insan nasıl bukadar kin dolu olur. Teyzeniz sizden büyük yeğeninin ondan önce evlenmesi zoruna gitmiş olabilir bu yüzden nişanınızda nikahınızda pek yardımcı olmamıştır, sırf bu yüzden bir insanın kötülüğünü istemek olurmu.Hem size karşı yapığı bariz bir kötü harekette yokki,aynı renk elbiseyi giydi, oda kayınvalidesine annecim diyor, nasıl bir insansınız gerçekten şaştım kaldım

aramızda fazla yaş yok 5 yas var teyze deyınce oyle cok buyutmeyın bence sızın teyze anlayısınızla benım kı bır degıl cunku ben teyzelık gormedım kendısınden aldıgı marka kıyafetleri parfumlerıyle bana caka satan insanı teyze statusune koyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…