rica ederim canim, ben biraz sasirdim onun o soylediklerine, bak benimde esimin bir arkadasi var ,karisi biraz abarti sekilde kendinden cok tavizler verir, yani esinin her ama herseyine eyvallah der... inanirmisin esim bu kadini zavalli buluyor, benim kendi esim bana senin sevgilinin dedigi gibi ''direksiyon sende'' falan dese , bunu mecazi anlamda der, yani benimle gurur duyarak der, cunku bu yonlerimi cok begendigini ,sevdigini taaa iliskimizin baslarindayken dahi derdi, anliyacagin benim yeri geldiginde esimi sarip sarmalayabildigimi, yeri geldigindede kendi goruslerimi fikirlerimi isteklerimi rahatca ona diyebildigimi (bu cok onemli karsilikli sevgide askta) COK begendigini ,bununla övündÜgÜnü, kendini cok sansli buldugunu sÖyler bitanem. Fakat senin durumunda farkli oldugunu gÖrÜyorum, oyÜzden sana 'belki kafasinda baska seyler olabilir'' diye karsilik verdim. Belki senin agzini yoklamak icin oyle demis olabilirmi??
karsiliklidir guzelim kadin erkek iliskisinde, saygi cok onemli....siz onun isteklerini ,o sizin isteklerinizi saygiyla karsilar ,yerine getirirseniz hersey mukemmel olur, cok mutlu olursunuz...aynen bizim gibi

Rabbim sen bizi koru , amin.