• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan Sanırım Soğudum (?)

Kız köledir biraz derken orasını anlayamadım köleden kastın ne?:26:
ayrıyaten neden kızın sacını basını yolasın geldı erkek arkadasın gidiyosa kızın sucu ne.:37:
Erkek arkadasında gordum ben hatayı inadına gitmekte ne oluyo:44:

sevgilisi otur der oturur kalk der kalkar. ağla der ağlar. küfür bile eder yeri gelince sesini çıkarmaz:57:
kızın madem sevgilisi 11de müsait oluyor öyleyse 11de gelsin kimseye külfet olmasın:20:
evet bak orda haklısın işte. zaten problem de bu. artık bana inat birşeyler yapmaya çalışıyor:59:

sevgilisi otur der oturur kalk der kalkar. ağla der ağlar. küfür bile eder yeri gelince sesini çıkarmaz:57:
kızın madem sevgilisi 11de müsait oluyor öyleyse 11de gelsin kimseye külfet olmasın:20:
evet bak orda haklısın işte. zaten problem de bu. artık bana inat birşeyler yapmaya çalışıyor:59:

genede köle tabiri hos degil ama tanımıyorum neyse:30:
tatlım tamamda kız zorla cagırmadı ya kımseyı sevgılısı rıca etmısler sevgilinde kabul etmıs iş senınkınde bıtıyor:31:
bence sana inat bıseyler yaparken kendısınınde sözünün gectıgını kanıtlamak ıstıyor bence:15:

genede köle tabiri hos degil ama tanımıyorum neyse:30:
tatlım tamamda kız zorla cagırmadı ya kımseyı sevgılısı rıca etmısler sevgilinde kabul etmıs iş senınkınde bıtıyor:31:
bence sana inat bıseyler yaparken kendısınınde sözünün gectıgını kanıtlamak ıstıyor bence:15:

hayır hayatım ben yanlış anlattım sanırım. kız benim erkek arkadaşımı arıyor sevgilime sürpriz yapcam diye. çocuğun 11de çıkacağını biliyor. e sonra zaten sevgilisinin haberi oluyor. eşlik et diyor o da kız arkadaşıma. ama haklısın yinede benimkinde hata.

evet işte ama zaten bende sözü geçiyor. bu nası bi sınama böle çocuk gibi. anlam veremedim.

hayır hayatım ben yanlış anlattım sanırım. kız benim erkek arkadaşımı arıyor sevgilime sürpriz yapcam diye. çocuğun 11de çıkacağını biliyor. e sonra zaten sevgilisinin haberi oluyor. eşlik et diyor o da kız arkadaşıma. ama haklısın yinede benimkinde hata.

evet işte ama zaten bende sözü geçiyor. bu nası bi sınama böle çocuk gibi. anlam veremedim.
bak orasını anlamamısım:44:
ama genede senınkınde tabı gerci rica etmısler kıramamıstır ama genede senın onay vermedıgını bılerek gıtmesı hıc olmamıs ayrıca yangına körükle gitmek ıstemem ama ben olsam bende özellikle sabaha kadar kakara kikiri istemem ben evde onlar orda hadi sende olsan neyse. ama artık olan olmus senın bu durumu lehine cevirmen gerekiyo anlayıslı konumuna gecseydın keske. bırde dedigin gibi demek ki sende sözü ne kadar gecıyosa o kızın dınlmesine mi takıldı acep. yanı 6 yıllık sanırım ılıskınız böle sınamaya calıstıgına göre belkı onunad bı sıkıntısı vardır.
bence sen bıraz alttan al kendını degerlı hıssetmeye ıhtıyacı olabilir tamam sen zaten normal davranıyosundur ama bazen fazladan ılgı ıstenebılıyor heralde.

tatsız bı konuşma gecmis aranızda..insan sınırliyken bazen böyle saçma sapan seyler söyleyebiliyor,karşısındakinin canını acitmak için..söylediğinin doğru olmadıgını bildigi halde..
belli ki seninde erkek arkadasın böyle yapmış..aslında o a biliyor söylediğinin doğru olmadıgını..ama söylüyor iste!
kız olayında bende erkek arkadasinı suçlu buldum,neden?eğer ortamda bir kız varsa seni de çağırması gerekirdi..

dün çok saçma bir seyden,7 yıllık erkek arkadasım bana,kendini özel hissetmedigini onun için özel ne yaptığımı sordu!askere gidiyor pazar gunü diye ses etmedim!ama bu düşüncesi beni o kadar kırdı ki..gergin ya bana sarmaya çalışıyor iste!halbuki ki bu lafının ne kadar mantıksızlık olduğunun o da farkında!

arkadaşını kıramamış elbet sende böle bi sürpriz yapacak olsan onun arkadaşlarıda seni kırmazdı die düşünüyorum..ama problem bu degil bence problem onun senin de gönlünü almadan gitmiş olması..senide kırmaması lazımdı ama yine söylüyorum erkekler böle şeye takılmazlarr yani ince düşünmezler tatlım bu şekilde kabul et erkekleri eğemezsin..

ama ben onun gibi olamam ki:59: ben başkayım o başka. şu an konuşuyoruz. güldürmeye filan çalışıyor beni. akşam buluşucaz. tüm aklıma takılanları tek tek sölicem. ben tek üzülceğime o da bilsin o da üzülsün haksız mıyım??

canım noldu buluştunuzmu
söyle söyle içinde kalmasın

kızlar çok teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için.
evet canlarım buluştuk konuştuk:4:
sordum herşeyi aklımda ne varsa. haklısın senin rızanı almadan gitmemem gerekirdi dedi. direksiyon meselesi de seni üzmek için söledim. çok sinirlenmiştim. direksiyonun sende olduğunun farkıındayım. sen 6 yıldır bu ilişkiyi çok güzel yönlendiriyorsun. direksiyonun sende olması benim için avantaj dedi.:17:
çok güzel konuştuk barıştık:6: ben onu çok seviyorum ondan soğuyamam ki:52: sadece dediklerinden dolayı ona başka biri gibi bakmaya başlamıştım. ama dün beni yeniden ikna etmeyi başardı:emir_bebek: bu arada o kızı aldığı günün sabahı kıza bidaha benden yardım isteme senin yüzünden sevdiğim bana kızıyo demiş.:69: açıkszölüdür de sevdiceğimm:8:

ben ilişkimize başkalarını (buna onun ana babası benim ana babamda dahil) asla dahil etmem. oda etmemeli. düşüncem bu. bana katılmayan var mı?

sordum herşeyi aklımda ne varsa. haklısın senin rızanı almadan gitmemem gerekirdi dedi. direksiyon meselesi de seni üzmek için söledim. çok sinirlenmiştim. direksiyonun sende olduğunun farkıındayım. sen 6 yıldır bu ilişkiyi çok güzel yönlendiriyorsun. direksiyonun sende olması benim için avantaj dedi.:17:
çok güzel konuştuk barıştık:6: ben onu çok seviyorum ondan soğuyamam ki:52: sadece dediklerinden dolayı ona başka biri gibi bakmaya başlamıştım. ama dün beni yeniden ikna etmeyi başardı:emir_bebek: bu arada o kızı aldığı günün sabahı kıza bidaha benden yardım isteme senin yüzünden sevdiğim bana kızıyo demiş.:69: açıkszölüdür de sevdiceğimm:8:

ben ilişkimize başkalarını (buna onun ana babası benim ana babamda dahil) asla dahil etmem. oda etmemeli. düşüncem bu. bana katılmayan var mı?

katılmamak mümkünmü canım
hadi gözün aydın canım sevindim allah daha kötü gün göstermesin
evet insan sevdiğinden böle şeyler duyunca nebilim yabancılıyor sanki onu çok kötü oluyor ama barışmak da süper bişey:52:

tşk ederim yorumun için cnm. evet onusuz nefes alamam. onu gerçekten çok seviyorum. ama bu söledikleri ondan beklemediğim şeylerdi. zaten sakin bi konuşmanın ardından söledi bunları. biz barışmış sarılmış otururken tartıştığımız olaydan vs bahssettik. o ara söledi.:25:

rica ederim canim, ben biraz sasirdim onun o soylediklerine, bak benimde esimin bir arkadasi var ,karisi biraz abarti sekilde kendinden cok tavizler verir, yani esinin her ama herseyine eyvallah der... inanirmisin esim bu kadini zavalli buluyor, benim kendi esim bana senin sevgilinin dedigi gibi ''direksiyon sende'' falan dese , bunu mecazi anlamda der, yani benimle gurur duyarak der, cunku bu yonlerimi cok begendigini ,sevdigini taaa iliskimizin baslarindayken dahi derdi, anliyacagin benim yeri geldiginde esimi sarip sarmalayabildigimi, yeri geldigindede kendi goruslerimi fikirlerimi isteklerimi rahatca ona diyebildigimi (bu cok onemli karsilikli sevgide askta) COK begendigini ,bununla övündÜgÜnü, kendini cok sansli buldugunu sÖyler bitanem. Fakat senin durumunda farkli oldugunu gÖrÜyorum, oyÜzden sana 'belki kafasinda baska seyler olabilir'' diye karsilik verdim. Belki senin agzini yoklamak icin oyle demis olabilirmi??
karsiliklidir guzelim kadin erkek iliskisinde, saygi cok onemli....siz onun isteklerini ,o sizin isteklerinizi saygiyla karsilar ,yerine getirirseniz hersey mukemmel olur, cok mutlu olursunuz...aynen bizim gibi :nazar::nazar::nazar:Rabbim sen bizi koru , amin.

katılıyorum tabiki sonuna kadar..bak tartışmamak nekadarda işe yarıyomuş dmi..sana güvenini tekrar kazandırmış ne güzel..o kızada iyi demş valla bravoo eniştemee:16:

sırf onlara sürpriz yapılsın mutlu olsun die kendi ilişkisinimi bozcaktı oh ne ala valla okadarda deil..

Son düzenleme:
katılıyorum tabiki sonuna kadar..bak tartışmamak nekadarda işe yarıyomuş dmi..sana güvenini tekrar kazandırmış ne güzel..o kızada iyi demş valla bravoo eniştemee:16:

sırf onlara sürpriz yapılsın mutlu olsun die kendi ilişkisinimi bozcaktı oh ne ala valla okadarda deil..

:38: cnm bnm teşekkür ederim tatlı yorumun için. valla ya hayatta en nefret ettiğim şey 1. si başkalarının yanında tartışmak 2. si başkaları yüzünden tartışmak:20:

sevgilimi çokkk seviyorummmmm:69::69:

:38: cnm bnm teşekkür ederim tatlı yorumun için. valla ya hayatta en nefret ettiğim şey 1. si başkalarının yanında tartışmak 2. si başkaları yüzünden tartışmak:20:

1 ve 2. maddelere katılıyorummm...biz başkaları yüzünden tartışırken onlar zevki sefasında oluyo haberleri bile olmuyo..
allah ayımasın cnm..benmde bagırasım geldi valla:62:
bende nişanlımı çookk seviyoruummmm..
:69::16:

1 ve 2. maddelere katılıyorummm...biz başkaları yüzünden tartışırken onlar zevki sefasında oluyo haberleri bile olmuyo..
allah ayımasın cnm..benmde bagırasım geldi valla:62:
bende nişanlımı çookk seviyoruummmm..
:69::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar: bağır bağır. akşam gelsinde yüzüne karşı da bağırim gamzeliminn:69:

rica ederim canim, ben biraz sasirdim onun o soylediklerine, bak benimde esimin bir arkadasi var ,karisi biraz abarti sekilde kendinden cok tavizler verir, yani esinin her ama herseyine eyvallah der... inanirmisin esim bu kadini zavalli buluyor, benim kendi esim bana senin sevgilinin dedigi gibi ''direksiyon sende'' falan dese , bunu mecazi anlamda der, yani benimle gurur duyarak der, cunku bu yonlerimi cok begendigini ,sevdigini taaa iliskimizin baslarindayken dahi derdi, anliyacagin benim yeri geldiginde esimi sarip sarmalayabildigimi, yeri geldigindede kendi goruslerimi fikirlerimi isteklerimi rahatca ona diyebildigimi (bu cok onemli karsilikli sevgide askta) COK begendigini ,bununla övündÜgÜnü, kendini cok sansli buldugunu sÖyler bitanem. Fakat senin durumunda farkli oldugunu gÖrÜyorum, oyÜzden sana 'belki kafasinda baska seyler olabilir'' diye karsilik verdim. Belki senin agzini yoklamak icin oyle demis olabilirmi??
karsiliklidir guzelim kadin erkek iliskisinde, saygi cok onemli....siz onun isteklerini ,o sizin isteklerinizi saygiyla karsilar ,yerine getirirseniz hersey mukemmel olur, cok mutlu olursunuz...aynen bizim gibi :nazar::nazar::nazar:Rabbim sen bizi koru , amin.

:nazar::nazar::nazar: allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. neyseki bizde konuşarak şözdük sorunumuzu. artık başkaları için üzülmek yok:20:

:nazar::nazar::nazar: allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. neyseki bizde konuşarak şözdük sorunumuzu. artık başkaları için üzülmek yok:20:

:nazar::nazar::nazar: canimmm, cozulecek birsey zaten tontish,,,, Allah herzaman yuzunuzu guldursun, mutlulugunuz ebedi olsun canimmm, cok sevindim senin adina :nazar::nazar::nazar:
:71:

Back
X