• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan Sanırım Soğudum (?)

ayrica sensiz gitmesi hos degil....benim esim biryere gittigi vakit , ve ordada bircok bayan arkadaslarimizda varsa, muhakkak benide goturur, fakaaat bazi durumlarda benim gitmedigimde olur, mesela ne zamanlar; eger birkac arkadas bir evde toplanip kakara kikiri muhabbet tavan adabinda erkekce oturulursa, evdede sadece evin hanimi olur (mesela zavalli buldugu arkadasinin esi) ama onlar ya ayri bir odada otururlar, kadincagiz sadece cay vesaire hazirlar , onlar kadini gormezler dahi....bu sekilde olur , oluyorda cok bazen, bunu ben hosgorurum, herkeste hosgorur. ben nasil bazen kizarkadaslarimla bir evde toplaniyorsam, ve evin haniminin esi isten gelip ust katta dinlenip bize gorunmuyorsa ..oda arkadasinda diger erkek arkadaslariyla toplanip muhabbet edebilir..bundan normal biseyde olamaz ...buna dikkat et tatlim , opuyorum .

ayrica sensiz gitmesi hos degil....benim esim biryere gittigi vakit , ve ordada bircok bayan arkadaslarimizda varsa, muhakkak benide goturur, fakaaat bazi durumlarda benim gitmedigimde olur, mesela ne zamanlar; eger birkac arkadas bir evde toplanip kakara kikiri muhabbet tavan adabinda erkekce oturulursa, evdede sadece evin hanimi olur (mesela zavalli buldugu arkadasinin esi) ama onlar ya ayri bir odada otururlar, kadincagiz sadece cay vesaire hazirlar , onlar kadini gormezler dahi....bu sekilde olur , oluyorda cok bazen, bunu ben hosgorurum, herkeste hosgorur. ben nasil bazen kizarkadaslarimla bir evde toplaniyorsam, ve evin haniminin esi isten gelip ust katta dinlenip bize gorunmuyorsa ..oda arkadasinda diger erkek arkadaslariyla toplanip muhabbet edebilir..bundan normal biseyde olamaz ...buna dikkat et tatlim , opuyorum .

cnm o ortama benim erkek arkadaşım beni hayatta sokmaz. bisürü erkek ben tek bayan. zaten o soksa bile benim o saatte onların arasında olmam mümkün değil:4:
ama tavsiyelerin ve yorumların için tşk ederim kulağıma küpe olucaklar:42:

cnm o ortama benim erkek arkadaşım beni hayatta sokmaz. bisürü erkek ben tek bayan. zaten o soksa bile benim o saatte onların arasında olmam mümkün değil:4:
ama tavsiyelerin ve yorumların için tşk ederim kulağıma küpe olucaklar:42:

canimm, aynen dedigin gibi... tmm iste, akli basinda herifmis :89:

öledir benim sevgilim:69:. öle değilse bile aklını başına getirdim galiba:32:

pause'cum, sizin birbirinize cok asik ve birbirinizi cokkk sevdiginiz hissi var oldu bende. icimden oyle gecti , sen daha iyi biliyorsun tabi. Ama bana oyle geliyorki siz cok ama cok mutlu olursunuz, vede oylesiniz zaten...gelecege guvenle bakabilirsin (demisti dersin nikita cikita :54: )

pause'cum, sizin birbirinize cok asik ve birbirinizi cokkk sevdiginiz hissi var oldu bende. icimden oyle gecti , sen daha iyi biliyorsun tabi. Ama bana oyle geliyorki siz cok ama cok mutlu olursunuz, vede oylesiniz zaten...gelecege guvenle bakabilirsin (demisti dersin nikita cikita :54: )

tatlım benimmm iyi dileklerin için çok tşk ederi.:54:
gerçekten hissettiklerin doğru. geleceğimiz ile ilgili birşeyler yapmaya çalışıyoruz. daha askerliğimiz var ev almamız filan lazım ama Allah yardım eder:nazar: herkes çok mutlu olsun herkes sevdiğiyle olsun inş.:16:

konuyu ve yazılan yorumları okudum..bence sen soğumadın bir çok arkadaşın dediği gibi hala sevgilini çok seviyorsun..ancak şu an için ona çok kızgınsın bu durumda sana soğuma gibi gelmiş sanırım..
bence canım ne yap boşver arama sorma çünkü biz kızlar hepimizinde bildiği gibi
erkeklerin üstüne gidersek kaçıyorlar..onlar hep kovalamayı seviyor..
sen zaten yapıcağını yapmışsın aramışsın..ama o ne yapmış sana ters tepki vermiş...
bırak canım hiç olmazsa bir kaç gün arayıp sorma..burnunu sürt falan demiyorum..
sadece bir kaç gün birbirnize zaman verin..eminim bu zamamn ikinizede iyi gelicek..
ve daha mantıklı düşüceksiniz..neyse canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..
inş aranız düzelir..6 yıl değil bir 60 yıl beraber olursunuz:9:

tşk ederim tatlımmm:48:
Allaha şükür aramız düzeldi. :nazar:
bir problem yok. Zaten benim sevdiceğim çabuk sinirlenen bi tip. Sinirlendiğinde sölediklerinden sonraları hep pişman olmuştur şimdiye kadar. O huyunu bir türlü yenemedi. ama artık idare ediyoruz birbirimizi. Sinirliyken söylediklerini içine gelerek sölemediğini biliyorum artık. O da eskiye nazaran daha dikkatli davranıyor:69:

Back
X