Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım düşmemişsindirHic demiyorsun ki gece gece bunu yatakda okuyanlar vardir![]()
Gölgelik bir durum da yok İnanın. Vesikalık fotoğraflarımda genelde güldüğüm için normal gibi duruyor yüzümEskiden çekilen resimlerinize bakın. Hiç asimetriklik var mı. Çözünürlüğü yüksek kameralar gerçeği daha doğru yansıtırlar. Ayrıca az veya kötü ışık yüzde gölge yaratır bu da bizi olduğumuzdan farklı yansıtır. En doğru görüntü ya ayna ya da normal fotoğraf makinesi ile çekilen ve tab edilen/pc ekranında görünenki gibidir.
Muhtemelen gölgeler sizi yanıltıyordur.
Ben o fazla gurubun içerisindeyim sanırım. Görünce benim sinirlerim bozuldu mesela bu nasıl bir surat diye. Çekici gelecek kadar az değil sanırım asimetrim.Yüzünüz asimetriktir. Asimetrik yüzler sahiplerini rahatsız etsede karşıdaki tarafından daha çok beğenilirmiş diye duymuştum.
Dipnot: herkes asimetrik. Bazıları daha fazla.
İşte benimki fark edilecek seviyede hem de çok.Her insanın yüzü asimetriktir. Oranları kesinlikle bire bir aynı değildir...
Bir göz daha büyük diğeri daha küçük
Kaşların biri daha kalın diğeri daha ince vs.
Burun delikleri bile birebir aynı değil ki.
Kimi insanda bu daha gözle görülür belirgin oluyor kimisinde farkedilmeyecek kadar az.
İki taraf da çirkin görünüyor ama bende. Yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda resmen.Bu kacinci konu bu mevz hakkinda. Tekrar aciklamak dustu bana.
Iphoneda ve diger telefonlardada ön kamera ya sagda yada solda. Hal boyle olunca cm olrak olcsek kamera bi gozune daha yakinlikta digerine gore.
Dene gor.
Kamera sagdami? O zmn sag tarafin daha guzel gorunur tam onden cektigin icin. Sol yamuk gorunur.
Eger kamera soldaysa yuzunun sol tarafi daha guzel cikar.
vesikalıklarda genelde sırıttığımdan pek anlaşılmıyor Allah'tan.Gerçek bir fotoğraf makinası ile çekerseniz öyle çıkmaz
Örneğin vesikalık fotoğraflarınıza bakabilirsiniz
Cep telefonları fotoğraf makinası değil görüntü gerçekte değil
Bendeki kadar anormal asimetrinin başkasında olmayacağı yüksek ihtimal. .)Bi gün hepimiz filtresiz ön kamerayla makyajsız foto atalım da birbirimize bakıp halimize şükredelim:) tabi benim şükredemeyeceğim kesin![]()
Aslında epey önce fark ettim ama hiç direkt karşıdan bir fotoğraf çekinmiyorum bu durumu bildiğimden. Yılda belki bir kez çekinirim onda da yüzümü görünce hayattan soğuyorum resmenSag profil farkli sol profil farkli benimde:) ve bunu ben 8 sene once kesfettim :)
Arkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Her gün görenlere üzülüyorum eğer öyle görünüyorsam gerçekten. İyi ki kendimi görmüyorum ayna dışındaBen soldan kargaya benziyorum sagdan hiç bahsetmiyim
Ama kendimi görmedigime göre hergün görenler düşünsün![]()
Yok zaten böyle bir asimetriyi düzeltmek için çok büyük ameliyat gerekir herhaldeBende yandan cekilmek istemiyorum , onden iyi cikiyorum yandan bir garip.. Ama sirf bunun icin estetik olmayi dusunmem şahsen..
benim yüzüm de asimetrik. sağ profilden barbie bebek gibi çıkarken, sol profilden hamdullah abi gibi çıkıyorum.
bir de üst dudağımın sağ kısmı sol kısmına göre bariz daha üstte.
![]()
dudak yine iyi. Direkt gözlerden yanaklarda olunca çok kötü duruyor.
Aman boşverin hiç düşünmeyin. Bendeki gibi bir durum değil sizinki. Biz direkt yüze gözlere bakıyoruz o yüzden gözlerdeki asimetrinin çok dikkat çekeceğini düşünüyorum.yaaa ama gülünce sol tarafta dudak kalmıyor, resmen dudağın tüm etleri sağa doğru çekiyor(( yamuk bir gülüşüm var yani. sırf bunu düzeltmek için dudak enjeksiyonu düşünüyodum ama dudakları aşırı şişen hemşire olayından sonra kokrtum.
Ciddi olarak söyleyebilen olmadı ama bir yanağımın diğerinden daha geniş olduğunu, daha doğrusu yanağın mı şişmiş diyeni duydum. Halbuki yanağım şişmemişti hep öyleydiBence siz de biraz abartiyor olabilirsiniz.
Gercekten oyle bir durum olsa illa yakin cevrenizden soyleyen biri cikmaz miydi hayirdir neden boyle oyledeme diye.
Sizin anlattiginiz kadar olsa durum simdiye kadar mutlaka soylenirdi size belli edilirdi diye dusunuyorum
İki taraf da çirkin görünüyor ama bende. Yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda resmen.
Candan erçetin, ece uslu ünşü örnekler. Zaten çok asimetri güzel diyorlarBen o fazla gurubun içerisindeyim sanırım. Görünce benim sinirlerim bozuldu mesela bu nasıl bir surat diye. Çekici gelecek kadar az değil sanırım asimetrim.