onden goruntunuze ne zaman alısabildiniz?

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
Arkadaslar merhaba,
benim dun alcılarım alındı, bant takıldı. O sırada aynada gosterdiler burnumu, tabikide cok sis biseye benzemio onden, bunu bilmeme ragmen ben tabi cok yadirgadim. Simdi bantlarim cıkınca aynaya nasıl bakıcam diye dusunuyorum bu sisliklerle. Tecrubeli arkadaslar lutfen paylasalım.Ameliyattan ne kadar sonra aynadaki yeni size alisabildiniz? Neler hissettiniz? Cevreniz cok yadirgadı mı? Bu ameliyati olmayan bilmiyor tabi sisliklerin inmesi zaman alacak, asıl seklini bulması zaman alacak, onune gelen bir yorum yapıp moral bozacak diye de korkuyorum:17:

bir ay , birbuçuk ay içinde çok memnun olacağın bir görüntüye kavuşacak. ( benim öyle oldu, briçokk arkadaşımın benden de önce indi şilikleri)En güzeli ne biliyor musun, bir sene sonra ameliyatını, burnunun eski şeklini unutacaksın. Sanki hep burnun bu şekildeymiş gibi aklına bile gelmeden yaşayacaksın:)

Bende çarşamba günü aldırıyorum tampon ve alçılarımı. bu süreçte sanki şekli bozulacakmış gibi hissediyorum sürekli. ya da alçı çıktıgında hiç beğenmiyecekmişim gibi hissediyorum. ben doğal bir burun istemştim. hafif kavisli, çok hafif kalkık. inşallah umdugum gibi olur. bir de şu kemik fırlaması ya burun düşmesi vs sebeplerle 2. ameliyatlardan çok korkuyorummmm. allahım yardım et.

Kalıbı aldıklarında hiç aynaya bakmadım. Kuruntu yapacağımı biliyordum çünkü. Sonra Bantları kendim aldım evde aynaya baktım ki shok bu ne top gibi birşey olmuş bi 10 gün aynanın önünden yüzüm yere eğri geçtim hehehhehe :)) Ne komikmiş ya şimdi gülüyorum. 10 günden sonra alıştım şimdi 24. günüm hala şiş olsada gayet rahat bakıyorum aynaya

Bende çarşamba günü aldırıyorum tampon ve alçılarımı. bu süreçte sanki şekli bozulacakmış gibi hissediyorum sürekli. ya da alçı çıktıgında hiç beğenmiyecekmişim gibi hissediyorum. ben doğal bir burun istemştim. hafif kavisli, çok hafif kalkık. inşallah umdugum gibi olur. bir de şu kemik fırlaması ya burun düşmesi vs sebeplerle 2. ameliyatlardan çok korkuyorummmm. allahım yardım et.

Canım alcı acılınca goruntune sok olma sakın, sis ve yamuk oluyor burun hazrlıklı ol. Ben sok oldumda:))

bir ay , birbuçuk ay içinde çok memnun olacağın bir görüntüye kavuşacak. ( benim öyle oldu, briçokk arkadaşımın benden de önce indi şilikleri)En güzeli ne biliyor musun, bir sene sonra ameliyatını, burnunun eski şeklini unutacaksın. Sanki hep burnun bu şekildeymiş gibi aklına bile gelmeden yaşayacaksın:)

ayyy cok guzel yazmısın!moral oldu!tesekkurler!isallah 1-1.5 ay gibi kisa zamanda alısırım ve sekil almaya baslar burnumm. ahh ah zormus valla

Arkadaşlar şu alçı ilk açıldığında veya ilk haftalardaki görüntünüze takılmaktan vazgeçin artık.Bakın hemen hemen her başlıkta ilk başta yamuktu,sağ deliğim havadaydı,bir tarafım şişti tarzındaki yazıları aylar sonra düzeldi olarak görüyor okuyorsunuz.O nedenle hele ki alçının ilk çıktığı hafta ayndaki burun ile aylar sonraki burun asla bir olmayacağı için şimdiden kaygılanmalarınız çok yersiz.Bırakın ilk 3 ayı şiş ve kamufle edilmiş bir şekilde burnunuzun en iyi zamanları olarak yaşayın.Çünkü asıl mutluluk ve zafer 3 aydan sonra bile hiçbir sorun çıkmamış herşeyin yolunda gittiği bir burundur.Bakın 3 kez işlem gördüm 1 yılın içerisinde ve daha pek çok arkadaş aylar sonrasında birşeylerden dert yanıyor umarım siz bu tarz sıkıntılarla değil aylar sonra bile herşeyin yolunda gittiğini bildiren yazılarla tekrar yazarsınız.Sadece ilk haftaları sıkıntı etmeyin demek istediğim bu.

perşembe günü doktorum alçıyı çıkardı ve burnumu yıkamamı söyledi.
lavabonun üzerindeki aynaya bir türlü cesaret edip bakamadım. bir 10-15 dakika sonra eşimin zoru ile bakabildim ancak. ilk anda kendimi burunsuz gibi hissettim, yani tam şok oldum.
ancak bu 1-2 gündür resmen burnuma aşık oldum. sürekli aynanın önünde durup yeni burnuma hayran hayran bakıyorum. umarım illerki aylardada bu değişmez.

perşembe günü doktorum alçıyı çıkardı ve burnumu yıkamamı söyledi.
lavabonun üzerindeki aynaya bir türlü cesaret edip bakamadım. bir 10-15 dakika sonra eşimin zoru ile bakabildim ancak. ilk anda kendimi burunsuz gibi hissettim, yani tam şok oldum.
ancak bu 1-2 gündür resmen burnuma aşık oldum. sürekli aynanın önünde durup yeni burnuma hayran hayran bakıyorum. umarım illerki aylardada bu değişmez.

senin adina cok sevindim ne guzel yazmıssın. Cok kısa surede alisman harika!darisi basımıza:66:

Arkadaşlar şu alçı ilk açıldığında veya ilk haftalardaki görüntünüze takılmaktan vazgeçin artık.Bakın hemen hemen her başlıkta ilk başta yamuktu,sağ deliğim havadaydı,bir tarafım şişti tarzındaki yazıları aylar sonra düzeldi olarak görüyor okuyorsunuz.O nedenle hele ki alçının ilk çıktığı hafta ayndaki burun ile aylar sonraki burun asla bir olmayacağı için şimdiden kaygılanmalarınız çok yersiz.Bırakın ilk 3 ayı şiş ve kamufle edilmiş bir şekilde burnunuzun en iyi zamanları olarak yaşayın.Çünkü asıl mutluluk ve zafer 3 aydan sonra bile hiçbir sorun çıkmamış herşeyin yolunda gittiği bir burundur.Bakın 3 kez işlem gördüm 1 yılın içerisinde ve daha pek çok arkadaş aylar sonrasında birşeylerden dert yanıyor umarım siz bu tarz sıkıntılarla değil aylar sonra bile herşeyin yolunda gittiğini bildiren yazılarla tekrar yazarsınız.Sadece ilk haftaları sıkıntı etmeyin demek istediğim bu.

canım cok gecmis olsun!umarım istedigin gibi sonuc alırsın. Evet cok haklısın tabi ama insan yadırgıyor o sislikleri ister istemez. sevgiler

benım 2 ay oldu ilk alçı çıktığında buz devrindeki mamuta benzetmiştim:)) kocamandı ben deviasyon+estetik oldum kaldırma felan yok tek konuştuğumuz şey eğriliğin gitmesi ben biraz pipirik davrandım dveltte oldum fazla gurcalanmasını istemedim.sonra bandajalr açıldı burnum dümdüz hiç eğlik yok yanalrdan acayip güsel duruyo ama önden şişlikler asimetrik olduğu için alışamadım.1 ay sonra burnumun üstünde hafif bi kemik belirdi onu takmaya başladım çokta kötü durmuyo eskisine göre doktor takip edelilim gerekirse küçük bi müdahele yaaprız dedi.sağdan daha kavisli duruyo soldan daha düz oda ilginç yanı önden hala tam oturmadı önden çok beğenmiyorum yani fotolrda kötü çıkıyo.20 sinde kontrolüm var ay ay takip edeces birde ameliyattan sonra burun deliklerimin birinin daha açık birinin daha kapalı olduğunu farkettim doktora sordum amelşyattan öncede öleydi zaten dedi yapısalmış:)) sorularınız varsa yanıtlayabilirm klasik şu 6 ayı tamamlayakta bi hele:51:

Back
X