One tree hill

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
ee kızlar one tree hill i seven yokmu?
ben bayılıyorumda kardeşlerim gibi oldular artık :roflol:
ama varya o rachel'ı bi elime geçirirsem :mymeka:

one tree hill'i benden başka seven yok sanırsam :çok üzgünüm:

sen neden bahsediyon arkadasim anlamadim:uhm: nedir bu one tree hilll????????:uhm:

valla en çok beyendiğim diziler desem daha doğru olur yaprak dökümü-annem-hatırla sevgili-sessiz gemiler-elveda rumeli- kavak yelleri yani anlıyacığın ben bir dizi kurduyum ne ypayım evde yapacak başka birşey bulamıyorumki

bende izliyordum o diziyi nip tuck hiç kaçırmıyorum desperate housewife çok iyi diziler peyton güzel kız dimiiii ben beğeniyorum da ....Şeniz

hakkını vermek lazım çok güzel kız yerimseniben

ben 2 senedir arada denk gelince izliyorum, şu anda adını hatırlayamıyorum ama bence şu üst resimde en solda olan kız peytondan güzel, biraz bücür peytona göre ama yüzü daha güzel gibi...belki de peytonun rol icabı sürekli makyajsız filan olmasından olabilir...

yaaa nolur lucas'ada haley'ede bişey olmasın yaaaaaaa senağlama

ben izliyorum ama bu aralar hamilelikten dolayı oldukça sulu gözlüyüm bu haftaki bölümüde cok üzücüydü yine salya sümük izledim

ben hamilede değilim bana noluyo :bbo: kardeşim gibi oldular valla :1rolleyes:

ya ama cok kötüydü dimi bu son bölümü Haley in bebeğine kesin bisey oldu lucas ta hastanede zaten

ilk sezon severek izliyodum
bir ara bayağı izleyemedim. Sonra bir baktım yalan rüzgarını geçmiş kim kimi seviyo ,kim kiminle nerede durumu oluşmuş. Açıkçası hızlarına yetişemedim ve öylece kaldı. ama takip edilirse güzel bir dizi. Bu arada chad michael murray'nin (lucas) burnuna bayılıyorum .belirtmeden geçemeyeceğim.:)

ay ölmedilerrrrr :sm_cool: oh beee :sm_cool:

ya karısına balo kıyafeti almak için striptiz yaptı yaa bu nası bi aşktır senağlama

ya haley'e kahkül ne kadar yakışmış :asigim: ayrıca bende 1 saat istiyorum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…