Önemli adim atacagim..yardim edermisiniz

aynen fabrikada asgari ücretle hamallık dahi olsa düzenli bir işi olurdu. bu yaşa kadar. lise bittiğinden beri ne yapıyor hadi 2 yılı askere çıksak sekiz yıl.

aynen fabrikada asgari ücretle hamallık dahi olsa düzenli bir işi olurdu. bu yaşa kadar. lise bittiğinden beri ne yapıyor hadi 2 yılı askere çıksak sekiz yıl.

Bu hayatta herkes doktor, mühendis, yönetici değil.

Bir mobilyacı, şoför, tekniker, inşaat ustası
otomotiv servis ustaları, çayımızı demleyen ablalar,
Satış.
Saysan ooo bitmez.
Olmadan olur mu. Bu insanlar evlenip ev geçindirmiyor mu.

27 yaşına kadar adam gibi çalışmamış
Yurt dışına gidene kadar çalışıp para biriktirecekmiş.
Duyda inanma.

Ben de annen gibi kesinlikle karsi cikiyorum. Evlenirseniz, sevgilinin karakterinin ustune bir de yasadigi kulturel sokla buyuk sevginiz 6 ay icinde nefrete donusur.

Bizim bazı Türk erkeklerinde var yurtdışı gidip orda şartlar daha iyi çalışırım falan düşüncesi oraya gitmek için sırf evlenende çok yani daha fazla olmamista yani iside yokmuş sanki oraya gitmek için konuşuyor gibi geldi sorumluluk sizde daha fazla olcak bence yani daha fazla surdurmeden konuş bi dene bakalım biz oraya yerlesicez gelir orda çalışırım bende diye yurtdışı istemiyoruz falan de zaten ozaman o ayrilir

Bende almanyada yasiyorum buraya ha deyince gelinmiyor. Nikah kiyildiktan sonra almanca sinaviydi vs baya bi zaman alacak, anladigim kadariylada pek caliskan biri degil. Ha geldi diyelim sonunda, is icin kapilar acilmayacaktir ona bununda bilincinde ol. Aranizdaki iletisimi iliskinin boyutunu bilemem ama en dogrusu öncelikle annenin sonrada burda yazilanlara kulak asmandir. Seni hak edecek biriyle ol seni kullanmak isteyen tembel biriyle degil

Umarım yazacaklarım biraz yardımcı olur.
Benim almanyadaki çoğu kız arkadaşım üniversite bitirdi ve türkiyeden bir erkek ile evlenip türkiyeye yerleştiler.
Nedenler ise şunlar dı, kızların bitirdiği üniversiteler türkiyede geçerli olduğu için iş bulabildiler ve türkçe biliyorlardı ve erkeklerin meslekleri almanyada geçerli değildi nedense ve dilleri yoktu. Bu okumuş adamlar bile burda zorluk çekeceklerdi hem gelirken hem de geldikten sonra.
Sanırım erkek arkadaşın en azından dili öğrenmeye bile meraklı değil. Düğün için para biriktirmeden önce dil öğrenmeye çaba gösterseydi keşke. En zoru bu. Ve gelebilmesi içinde dil bilmesi lazım. Dil sınavına girecek sonuçta.
Çok açık bir şekilde fikrimi söylüyorum.
Bu şekilde ilgisiz ve çaba göstermeyen biriyle böyle hayaller kurmazdım.

Ben 5 aya yeni dikkat etmisin.

5 aydir tanudigin biri icin degmez.

5 ayda bir erkek bu kadar acele ediyorsa tek amac yurdisina gitmek.

Evlendikten sonra seni kullandigini anlarsan cok uzulursun.

Yol yakinken don bu isten.

Bence siz adamın niyetinin oraya kapağı atmak olduğunu düşündüğünüz için olayı o yöneleriyle anlatmışsınız, e haliyle de kendi düşünceniz doğrultusunda olacaktır alacağınız cevaplar.

Tarafsız olarak bize bu adamın nesini sevdiğinizi ve neden bir ilişkiye başladığınızı ve 6 aydır sürdürdüğünüzü anlatırsanız hem bizim yorumlarımız daha sağlıklı olur hem de siz kendinize bunları hatırlatmış olursunuz ve objektif bakabilirsiniz.

Cok tesekkür ederim tabikide tüm tavsiyelere acigim ondan dolayi zaten buraya konuyu actim Ki disardan bakanlarin fikirlerini tavsiyelerini almak icin :)

Kesinlikle katiliyorum sana önemli olan doktor mühendis olmasi degil ama caliskan olmasi düzeni olmasi önemli Ki bunlarin olmadigini sonradan anladim

Kızını yalnız büyüten bir anne duygusallığı olabilir benimkide ama kaçarak uzaklaş lütfen

Iyi düsün kararini ver, sonra pisman olma. Eger ayrilirsan kalbine söz gecirebilecekmisin? Anlattiklarina göre tabi ki onunla uyusman mümkün degil. Ama bu senin hayatin, iyice düsünüp kararini vermelisin, baskasinin etkisinde kalmayarak

Burda kk bir kaç defa ithal damatlarla alakalı konu açıldı evlenenler acaip mutsuzdu vede pişman , zaten çoğuda mesleksiz yoksa ne işi var yurtdışında genelde anaların dibinden gitmezler bence senin seçimin yanlış ve gerçek yüzünü henüz göstermiyor , ileride pek mutlu olacağına sanmıyorum aşktan çok uyumlu olmanız şart

Sen zaten ayrılmayı kafana koymuşsun. Bunu buraya neden yazdın şahsen ben anlamadım. Destek mi arıyorsun kendini rahatlatmak için? İyi o zaman. Ayrıl yani iyi olur. Şimdi o çocuk hekim, başarılı bir yönetici olsaydı, buraya yazma ihtiyacı duymazdın. Bıktım şu hayatta sizin gibi eş değil de sponsor arayan kadınlardan. Unutmadan çocuğun adına sevindim. Senin zihniyetinde birine bulaşmadan evliliğin başında kurtarmış olacak.

Bencede niyeti kötü. Oranın imkanları için evliliği ortaya atıyodur. Bence geri çekil hem psikoloji olarak hemde maddi olarak seni zora sokabilir.

Ayrilmayi kafaya koymadim sadece bu hareketler kafama takildi ve tanimadigim insanlarin fikrini duymak istedim.
Asil siz neden buraya yaziyorsunuz yargiliyorsunuz onu anlamis degilim bu ne sinir böyle?

yazdigimi ve yorumlari okusaydiniz derdimi ve sponsor arayisinda olmadigimi anlardiniz.

Bir parağraflık mesajda 50 tane "zaten işi de yok" tandanslı ifade görünce dayanamadım...ne yapalım? Mahmut mu diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…