- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Valla canım ışığı görmüş koşuyor işte.
Onun için sen=çıkış bileti, emin ol.
Aklın varsa terket, kursağında kalsın.. hevesi
27 yaşında bir adamın mesleği geçtim
İyi kötü çalıştığı bir işi olurdu zaten..
aynen fabrikada asgari ücretle hamallık dahi olsa düzenli bir işi olurdu. bu yaşa kadar. lise bittiğinden beri ne yapıyor hadi 2 yılı askere çıksak sekiz yıl.
Cok tesekkür ederim tabikide tüm tavsiyelere acigim ondan dolayi zaten buraya konuyu actim Ki disardan bakanlarin fikirlerini tavsiyelerini almak icin :)Boşa zamanını harcıyorsun şuan bu insanla,
İleride çok pişman olacaksın,evlenmeyi geçtim,bu 5 aya bile pişman olacaksın ve daha'sına eger görüşmeye devam edersen...
Yaşın daha genç,işine gücüne konsantre ol lütfen,
Seni tanımam etmem fakat,bir insan ve kadın olarak bu tavsiyeleri vermek zorunda oldugumu düşünüyorum..ve tecrübelerime dayanarak,canım kardeşim,ileride pişman olacaksın yüzde 99,99
Kesinlikle katiliyorum sana önemli olan doktor mühendis olmasi degil ama caliskan olmasi düzeni olmasi önemli Ki bunlarin olmadigini sonradan anladimBu hayatta herkes doktor, mühendis, yönetici değil.
Bir mobilyacı, şoför, tekniker, inşaat ustası
otomotiv servis ustaları, çayımızı demleyen ablalar,
Satış.
Saysan ooo bitmez.
Olmadan olur mu. Bu insanlar evlenip ev geçindirmiyor mu.
27 yaşına kadar adam gibi çalışmamış
Yurt dışına gidene kadar çalışıp para biriktirecekmiş.
Duyda inanma.
Cok tesekkür ederim tabikide tüm tavsiyelere acigim ondan dolayi zaten buraya konuyu actim Ki disardan bakanlarin fikirlerini tavsiyelerini almak icin :)
Kesinlikle katiliyorum sana önemli olan doktor mühendis olmasi degil ama caliskan olmasi düzeni olmasi önemli Ki bunlarin olmadigini sonradan anladim
Ayrilmayi kafaya koymadim sadece bu hareketler kafama takildi ve tanimadigim insanlarin fikrini duymak istedim.Sen zaten ayrılmayı kafana koymuşsun. Bunu buraya neden yazdın şahsen ben anlamadım. Destek mi arıyorsun kendini rahatlatmak için? İyi o zaman. Ayrıl yani iyi olur. Şimdi o çocuk hekim, başarılı bir yönetici olsaydı, buraya yazma ihtiyacı duymazdın. Bıktım şu hayatta sizin gibi eş değil de sponsor arayan kadınlardan. Unutmadan çocuğun adına sevindim. Senin zihniyetinde birine bulaşmadan evliliğin başında kurtarmış olacak.
Ayrilmayi kafaya koymadim sadece bu hareketler kafama takildi ve tanimadigim insanlarin fikrini duymak istedim.
Asil siz neden buraya yaziyorsunuz yargiliyorsunuz onu anlamis degilim bu ne sinir böyle?
yazdigimi ve yorumlari okusaydiniz derdimi ve sponsor arayisinda olmadigimi anlardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?