- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Konu sahibi bence bu arkadaşın dediğini dene. Ancak o zaman rahatlarsın. Emin olmadan da sakın ciddi bir adım atma.Bir cok kisi yazmis zaten. Dene onu. Ben kesinlikle türkiyede yasicam ilerde. Yurtdisini sevmiyorum, türkiyeden is bile buldum de. Bakalim ne dicek
Sen zaten ayrılmayı kafana koymuşsun. Bunu buraya neden yazdın şahsen ben anlamadım. Destek mi arıyorsun kendini rahatlatmak için? İyi o zaman. Ayrıl yani iyi olur. Şimdi o çocuk hekim, başarılı bir yönetici olsaydı, buraya yazma ihtiyacı duymazdın. Bıktım şu hayatta sizin gibi eş değil de sponsor arayan kadınlardan. Unutmadan çocuğun adına sevindim. Senin zihniyetinde birine bulaşmadan evliliğin başında kurtarmış olacak.
gecmis olsun. burdaki yorumlarimi ve benimde dediklerimi dinleyip düsünüp..kendince dogruyu bulman cok iyi olmus...Burda (almanyada) sanki türk yok..türkiyeden ithal damat/gelin ikisinide karsiyim...isterse dili ögrenmis olsun...isterse gecerli bir meslegi olsun... buradaki yasam, anlayis hersey cok farkli... evlenenler mutlu oluyor mu ? O Erkeklerin bir zaman sonra bir taraflari kalkiyor... eslerini aldatip...nankörlügün nirvanasina ulasiyorlar...Arkadaslar dediklerinizi uyguladim ona orda kesin bi is buldugumu söyledim bugun evraklarin geldigini hersey kesin oldugunu söyledim seneye aralikta baslicagimi. Yani inandirici bi sekilde anlattim
Önce sevinmis gibi yapti sonrada “beni denemekten vazgec“ dedi. Ben ciddi oldugumu dedim ve gercekten inandirdiktan sonra kavga kiyamet neymis beyfendinin hayalleri farkliymis benle. Tr deki sartlar iyi degilmis o ne is yapcakmis.
Dedim burda ne is yapacaksin kültürünü dilini bile bilmiyorsub vsvs
Dedi orda her türlü bulunur sonra ben sinirlendim bir sürü laf ettim ne bicim pembe hayaller kuruyorsun senden su cvbi beklerdim her türlü burdada calisirim. Senin amacin belli cevaplarimi aldim ben dedm
Neyse sonra yuzune kapattim bunlar dün gece yasandi..
Almanyadayim ve acikcasi nasil ayrilacagimi bilmiyorum cünki cok baglandim belki safca gelicektir ama üzülmekten cok korkuyorum
ve türkiyeye gittigimde ister istemez onu görecegim cünki evlerimiz ayni yerde kafam cok karisik cokk
Peki hangi sebeple ayrilayim nasil acikliyayim sonucta suan aramiz iyi
Arkadaslar dediklerinizi uyguladim ona orda kesin bi is buldugumu söyledim bugun evraklarin geldigini hersey kesin oldugunu söyledim seneye aralikta baslicagimi. Yani inandirici bi sekilde anlattim
Önce sevinmis gibi yapti sonrada “beni denemekten vazgec“ dedi. Ben ciddi oldugumu dedim ve gercekten inandirdiktan sonra kavga kiyamet neymis beyfendinin hayalleri farkliymis benle. Tr deki sartlar iyi degilmis o ne is yapcakmis.
Dedi orda her türlü bulunur sonra ben sinirlendim bir sürü laf ettim ne bicim pembe hayaller kuruyorsun senden su cvbi beklerdim her türlü burdada calisirim. Senin amacin belli cevaplarimi aldim ben dedm
Arkadaslar dediklerinizi uyguladim ona orda kesin bi is buldugumu söyledim bugun evraklarin geldigini hersey kesin oldugunu söyledim seneye aralikta baslicagimi. Yani inandirici bi sekilde anlattim
EKLENTI
Dün telefonu suratina kapattiktan sonra bugün bayagi israrla aradi önce durumu kurtarmaya calisti iste neymis benle heryerde yasarmis vs vs. ve dün sadece beni denemis. Neyine denemisse anlamadim
herneyse benim kararli oldugumu gördükten sonra
beni suclamaya basladi bahane ariyormusum ve ailesine saygisizlik etmisim hice saymisim onlari ve kendisine özellikle bu dönemde destek olmamisim..zaten artik kendiside beni istemedigini söyledi. Neyse böylece bitmis oldu hersey
Kendimi acikcasi biraz kötü hissettim
bu konusmadan sonra kendime bir iyilik yapip arkadaslarimla gezmeye ciktim kafami dagittim biraz simdi eve geldim
simdilik kendimi iyi hissediyorum...
Essen demisin ? Hakkinizda hayirlisi cnm.Okurken gülümsedim, çünkü aynı benim hikayeme benziyor.
Ben 21 yaşıma girdim, sevgilim ise 26 yaşına girecek.
Ben de öğretmenlik okuyorum (Türkçe Ve İngilizce) ama daha birkaç senem var önümde. Sevgilim açık öğretim ile uluslararası ilişkiler bölümündsn mezun oldu. Geçen sene dil kursu vizesi yoluyla Almanya'ya yani yanıma geldi, tam bir sene kaldı. Nerede yaşayacağımıza birlikte karar verceğiz, ama bu gidişle Türkiye gibi görünüyor. Sen de Almanya'da mı yaşıyorsun? Hatta belki aynı üniversiteye gidiyoruz da bizim haberimiz yok :) Sana özelden yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?