ÖNEMLİ BİR SORU!!!!????

Geri dönsün de, bu arasan bulunmaz muhteşem vasıflarıyla beni dünyanın en mutlu kadını yapsın mı diyorsunuz, ne diyorsunuz?

Çok aradınız mı bu özelliklere sahip yüce şahsiyeti diyorum sadece ben..

Öyle bi adam mümkünse bana dönmesin bana dönmesinde nereye dönerse dönsün..

Bi arkadasimin esi bu sekilde.Kizi o kadar yorduki.Evlendiler hala ayni.Grurunundan oluyo cocuk.Cok seviyo ama burnundan da getiriyo.Herkese gruru anlarim ama insan hayat arkadasi dedigi insana yapmamali.Yormamali iliskiler.

Sevse nolur tipine çay söylediğim
-Beklemeyin böyle tipleri.

Ulaşmamanız için her yerden engelleyen adamın sevip sevmediğini nasıl anlayamıyorsunuz? Daha ne yapması lazım ki?
Bence dönmez. Hatasını hiçbir şekilde kabul etmeyen, sizi sevmeyen adamın dönmesini neden istiyorsunuz onu da anlamadım.

Dönse ne olur seni bu kadar yıprattıktan sonra ne manası var.Bahsettiğin erkek leş hayır gelmez salla...

Ya böle bi tip de benim eşimdi (eski )kendini bisey zannneden burnu havada,asla geri adım atmayan ,bak 9 aydır ayrıyız tek mesaj atmadı,bırak sevgililigi,eşim dediğim insandı, bende senin gibi Bu tarz sorularla kendi içimde savaş verdim, hala da veriyorum, demek ki hiç sevmemiş dedim ,yoluma bakıp geçmek zorundayım,sen de öle yap,bak zaten emin ol öle adamla ömür geçmiyor, hep bi tarafın buruk ,hüzün oluyor, mutlu olamıyorsun, yani dönmesi pek hayırlı değil.

O burnu yere düşse eğilip almayacak dediğiniz adamlar gerçekten aşık olduğunda kapısında yatıyor kadının. Yani kısaca g*tünü kaldırmayın şöylelerinin sizi sevmiyor demek ki

Böyle birinin geri dönmemesi daha mutluluk verici olmaz mı

Dönse de kabul etmem çünkü ilerde de aynı halti yiyip hayatı zindan eder hayat neşeni sömürür öyle tipler

Dönmesin bence,öyle adamı lazm kuzum hayatına? Deli olma o yapmıyorsa sen hiç yapma. Bak hayatına sevmişse gelir ama böyle tiplerim gelmemesi daha hayırlı hiç umrum olmaz seninde olmasın 1 tane hayatın var üzülme bekleme kimseyi tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…