ÖNEMLİ BİR SORU!!!!????

Aşkından ölse de duygularını belli etmeyen ayrılınca her yerden ulaşımınızı engelleyip Nuh deyip de peygamber demeyen seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlayamadığıniz erkeklerle ilgili yorumunuz nedir hatasını hiç bir şekilde kabul etmeyen burnu düşse eğilip yere almayacak tipteki bu erkekler bi gün geri dönermi?
Sen sevince aramadan durabiliyor musun? En güzel cevap kendinde👌🏻

Aşkından ölse de duygularını belli etmeyen ayrılınca her yerden ulaşımınızı engelleyip Nuh deyip de peygamber demeyen seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlayamadığıniz erkeklerle ilgili yorumunuz nedir hatasını hiç bir şekilde kabul etmeyen burnu düşse eğilip yere almayacak tipteki bu erkekler bi gün geri dönermi?

bu tipte biri vardı hayatımda ilgisizdi sonra o yaklaştı hayatımda olmanı istiyorum dedi.
ama biz anlaşamadığımız için yine kendisi uzaklaştı hiç ısrar etmeden.
Bir hafta önce baktım engeli kaldırmış
Bende ise engelli duruyor hala
Yazar mıyım bir daha elbette hayır
Boşta kalmıştır başka bir şey yok.

Son düzenleme:
dönup dönmeyeceğini boşverinde aynaya bakıp kendinize seni seviyorum diyin. boşverin dönerse de dönmezse de .. zaten anlattıklarınıza bakılırsa dönmesin daha iyi.. dönerse kapıyı sıkı kapatın ...

Sevmeyen erkek dönse ne olacak. Ne yapacaksınız böyle erkeği size değer vermeyen erkekler ile mutlu olacağınıza gerçekten inanıyormusunuz.

Sevmiyor nesi belli değil?

Seven insanın gözü kör olur, gurur yapamaz bir yerde duygularına yenilir. Bu kadar keskin hayır diyemez. Siz nazlanıyor sanıyorsunuz ama karşı taraf ilişki istemiyor bence.

Bu tarzda birinin aşktan öldügünü de anlayamazsınız ki. En zor tiptir bu. Beklemeye deger mi siz bilirsiniz.

Aşkından ölseydi ortada ceset olurdu siz onu görür aşkını görürdünüz. Nerden çıkardınız aşık olupta böyle davrandığını? Hadi insanları geçtim hangi canlı sevdiği halde tam aksi davranır. Mesela bir kaplan sevdiği yemegini paylaştığı dişisini öldürür mü? Bir anne çok sevdiği bebeğine zarar verir mi? Veren var ama hasta. Yani normal bir canlı sevdiğine zarar vermez üzmez. Ay şöyle baktı, ay nefes aldı,afedersin agzına etti ne kadar aşık bir insan diye düşünmez..
Siz onu değil kendinizi sorgulayın neden ben saçma çıkarımlarda bulunuyorum. Bende ne sıkıntı var onu değil kendinizi kendinize döndürün

Döner mi bilmem
Ama dönsede geri alınmamalı orası kesin

Ben 2 saat boyunca mesajıma dönmeyen flörtümü terk etmiştim bir de engelleyecekte sonra ben onun yüzüne bakmaya devam edeceğim.Boşversene ya dışarda milyonlarca erkek var.İlgisiz hanzolara harcayacak 1 dakikan bile olmasın

Back
X