• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Erkek arkadaşınızın suçu yok bu konuda, bence ortamı germeyin.
Ne güzel, nişanlanacakmışsınız yakında, buna odaklanın derim...
Bu tür şeyleri çok olay yapınca bazen ters tepebilir diye düşünürüm hep.
Hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi gelir bana. :31:
Benzetmemi yanlış anlamayın lütfen, tabir bu şekilde olduğu için kullandım.. :17:

Stresli ortamınızı daha da strese sokmayın, nişanınızın keyfini yaşayın... (;

Çok uzatmadım zaten.
Ama gerçektn sinir bozucu bi durum sürekli takip ediyorum sizi falan yazmış bide.
Ne büyük terbiyeszlik :50:

Ufak bir krizle sevginizi pekiştirmiş :38:
Neye niyet neye kısmet :1:
Okur elbet buraları :33: :47:

Son düzenleme:
bİLDİRMEZ MİYİM HİÇ KUZUM BİLDİĞİM BİLMEDİĞİM BÜTÜN KÜFÜRLERİ ETTİM BİDE SÜREKLİ SEVGİLİMİ TAKİP EDİYORMUŞ TANIŞTIĞIMIZDAN BERİ YA :47:

töbe estağfurullah yaaa. bildiğin yolluymuş heee. deşifre de edemezsin burada :26: sinir oldum :47:

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

yok artık :47: Allah hidayet versin nedir bu kadınların kadınlardan çektiği :50: üstelik evlilik arifesinde biri için hiç hoş değil çok çirkin :19: böyle insanlar yüzünden gerçekten iyilik yardım bekleyen insanlara bile edemez olduk o da mı böyle acaba diye geçmiş olsun tekrardan bir daha böyle şeylerle karşılaşmamanızı temenni ederim iyi günler :16:

Vaay canına başka erkek mi kalmamış, yani çok komik gerçekten.. Macera arayan salak kız potansiyeli demek ki

Hiç sormayın edepsiz ya ahlak yoksunu.
Sizlerde dikka edin diye yazdım.
İyilik edeyim dersiniz ama sabah olduuğu gibi başınız ağrır böyle :50:

Çok uzatmadım zaten.
Ama gerçektn sinir bozucu bi durum sürekli takip ediyorum sizi falan yazmış bide.
Ne büyük terbiyeszlik :50:

Tabii ki sinir bozucu, kimin huzurunu kaçırmaz böyle bir durum...
Ama gündeminizi değiştirin, evlilik için güzel bir başlangıç yapacaksınız, herşeyin mükemmel olmasına odaklanın.. (;
Erkek arkadaşınızı da çaktırmadan gözetimde tutarsınız arayanı msj atanı var mı diye, olur biter. (;

yok artık :47: Allah hidayet versin nedir bu kadınların kadınlardan çektiği :50: üstelik evlilik arifesinde biri için hiç hoş değil çok çirkin :19: böyle insanlar yüzünden gerçekten iyilik yardım bekleyen insanlara bile edemez olduk o da mı böyle acaba diye geçmiş olsun tekrardan bir daha böyle şeylerle karşılaşmamanızı temenni ederim iyi günler :16:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
İnsanlar bizim tahmin ettiğimiz gibi çok masum değiller maalesef ki.
Ben o kızın işini halletmek için eski bankamda çalışan bankacı arkadaşımla 40 dk konuştum telde.
Ama olan şeye bak.

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Okurken şok oldum aslında merak ettim bu kişiyi sitede sürekli aktif birisimi tanıdığımız biriside olabilir belki sonuçta burada herkes az çok birbirini tanıyor artık.:53::53:

Tabii ki sinir bozucu, kimin huzurunu kaçırmaz böyle bir durum...
Ama gündeminizi değiştirin, evlilik için güzel bir başlangıç yapacaksınız, herşeyin mükemmel olmasına odaklanın.. (;
Erkek arkadaşınızı da çaktırmadan gözetimde tutarsınız arayanı msj atanı var mı diye, olur biter. (;

Evet öyle yapacağım.
Önerileriniz için teşekkür ederim.
Sizlerde dikkat edin lütfen.
Güvenmeyin kimseye.

yuhh yaaa manyakmı ne psikoloji bozuk benceee
bana mesaj atanlar oluyo faceden ekliyim diye güvenemiyorum işte bir kere ekledim kadında manyak çıktı
şimdi samimi oluyorum tanıyorum iyice öyle ekliyorum

ar damarı çatlamış bi insanmış ayy yuh yani bakalım daha neler görecezRABBİM o tür niyeti bozuk insanlardan bizleri korusun aminn

Nasıl bir tip bu yaa! Yüzsüz! Keşke nickini falan deşifre etseydin Özge.

.

yuhh yaaa manyakmı ne psikoloji bozuk benceee
bana mesaj atanlar oluyo faceden ekliyim diye güvenemiyorum işte bir kere ekledim kadında manyak çıktı
şimdi samimi oluyorum tanıyorum iyice öyle ekliyorum

En iyisi o kesinlikle benimde burada ekli olan güvendiğim bi kaç arkadaşım var o kadar fazlasına gerek yok.

Nasıl bir tip bu yaa! Yüzsüz! Keşke nickini falan deşifre etseydin Özge.

.

Bu resim beğenme olayı 2 ay önce olmuştu canım.
Onu görünce hemen kıza dalaşıp silmiştim.
Meğerse 2 ay boyunca bizi takip etmiş dün gece mesaj atmış ben bu sabah gördüm şoka girdim.
Her gün bakıyorum size nişanlanacaksnız ama dayanamadım ben falan yazmış.
O yüzden Nickini unuttum eski mesajlarımı biraz inceledim ama hangi konunun içinde konuştuğumuzuu dahi hatırlamıyorum.
Sadece gerçek ismi ve soyismini biliyorum o kadar :50:

Çüşünüz...Onu bunu ekle, sonra etrafına dadan. At kafalıya bak sen. Bir de sevgilisi varmıs, utanmaz. :ssz:

Back
X