• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Senin hakkına girdi Rabbim sorar elbet hesabını bak bu mübarek günde karektersiz psiliğin yüzsüzlüğün dibine vurmuş resmen keşke buradaki nickini biliyor olsaydın takıldığın topiklere falan bak belki bir yazısına denk gelirsin ben sinirden duramazdım araştırırdım sabah akşam:47: Muneye falan haber verirdin kuzum:41:

Evet o kesin ilgilenirdi bebeğim ama inan hatırlamıyorum bi gerçek adını soyadını biliyorum.
Eski gnderilere tekrar bakayım dedim ama 2 ayda bi ton şeye cevap yazmışım bulamadım :50:

Reelde bile nelerle karşılaşıyoruz.Sanal alemde adam akıllı tanımadıklarımızdan da her an her şeyi görebiliriz.İnsanlar zamanla tanınıyor malum.

Vayyyyy k.ş.ra bak sen...:53::53:

Hiç sormayın aslında tam yakışacak kelime oydu şuan cuk diye oturdu.
Erkek arkadaşım az önce geldi yanımda aradı gözünü korkuttu epey.
Daha böyle şeyler yapmamasını ümit ediyorum ama inanın ki diken üstündeyim :43:

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

çüşşşşşşşşşş ya edepsize bak. sende onu rezil etseydin

Valla allahım böylelerinden korusun eşlerimizi şaşırtmasın inşallah.
Çok huzur bozucu bir durum.
Ellerimin titrmesi yeni yeni geçiyor.
Bide bana diyor ki Gerekirse bulunduğunuz şehire gelirim o çocuk bırakılır mı ya diyor.
Ay cinnet geçirecektim terbiyesiz.

Piss maymun surat, eminim öyledir...(hayvana hakaret yok kesinlikle, onun bedeninde gayet sevimli) Gizleyin profilinizi, arkadaş listenizi, sizde ekli olmayan kimse göremesin.

.

Kuzum resimleri 2 ay önce beğenmişti ben kıyameti koparmıştım sonra silip irtibatı kesmiştim.
Meğerse o 2 ay boyunca takip ediyormuş bizi dün gece mesaj atmış ben bu sabah gördüm.
Kızım nickini hatırlamıyorum kahretsin ki :50:

arıza demek ki kız içine dert olmuş, isim soyisim ya da profil bağlantısı ver sonuçta sosyal platform bu herkese açık o bilgileri, gizli bişey paylaşmış olmuyorsun.

Utanması olsa böyle işlere girişmez..
Savcılığa vermekle tehdit edersin olmadı sapığı.

Evet canım erkek arkadaşım öyle tehdit etti.
Ama öyle tepkiler veriyor ki şoka girdik ikimizde.
İlkkez böyle biri ile karşılaştık çünkü.
Diyor ki ayy sesinide duymuş oldum diyor erkek arkadaşıma çocuk biran afalladı ne diyeceğini bilemedi yüzüme bakıp durdu ikimizde şok olduk.
Sonra savcılık falan duyunca tamam ya ben öylesine yazmıştım zaten dedi.
Çok gerginim inanın ki :50:

bi dönem sık sık takıldığım topikte üyelik alan bazı erkekler bizim kızlarla faceden eklemişlerdi birbirlerini vs...hatta biri baya bi uzun dönemde kendini kadın gibi gösterip sohpetler şeklinde devam etmişti.......derin mevzulara girince yine kimse şüphelenmemişti aynı şekilde msn vs eklemişler ....kaç ay kadın kadına gibi görüşmüş arkadaş ama sonunda adam itiraf etmişti

Son düzenleme:
Evet o kesin ilgilenirdi bebeğim ama inan hatırlamıyorum bi gerçek adını soyadını biliyorum.
Eski gnderilere tekrar bakayım dedim ama 2 ayda bi ton şeye cevap yazmışım bulamadım :50:

Bir bayan olarak hemcinsimiz olarak bu kadar düşmesi arsızlığı karektersizliği gerçekten üzücü bu devirde artık babana bile güvenme kelimesi geçerli :47:konuştuğunuz tarihler aklına gelse diyeceğim ama acaba sitede isim ve soyisimle ilgili bir kayıt varmıdır mail adreslerimizle kayıt oluyoruz ya bulunabilir mi :26:

Piss maymun surat, eminim öyledir...(hayvana hakaret yok kesinlikle, onun bedeninde gayet sevimli) Gizleyin profilinizi, arkadaş listenizi, sizde ekli olmayan kimse göremesin.

.

En son alyansımızın resmini paylaşmıştım oradan gördü nişanlanacağımızı demekki.
Herşeyimizi gizledik artık mesaj falan atılmıyor isimlerimiz aranıncada çıkmıyoruz.
Gözü korktu gibi inşallah daha byle şeyler olmaz.
Ne kötü birşeymiş allahım ya :50:

Hiç sormayın aslında tam yakışacak kelime oydu şuan cuk diye oturdu.
Erkek arkadaşım az önce geldi yanımda aradı gözünü korkuttu epey.
Daha böyle şeyler yapmamasını ümit ediyorum ama inanın ki diken üstündeyim :43:

telefon nosunu nerden biliyordunuz

bi dönem sık sık takıldığım topikte üyelik alan bazı erkekler bizim kızlarla faceden eklemişlerdi birbirlerini vs...hatta biri baya bi uzun dönemde kendini kadın gibi gösterip sohpetler şeklinde devam etmişti.......derin mevzulara girince yine kimse şüphelenmemişti aynı şekilde msn vs eklemişler ....kaç ay kadın kadına gibi görüşmüş arkadaş ama sonunda adam itiraf etmişti

Yuhhh ya yok artık :53:
Ama ben konuştum sesini duydum canım.

Back
X