• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Bir bayan olarak hemcinsimiz olarak bu kadar düşmesi arsızlığı karektersizliği gerçekten üzücü bu devirde artık babana bile güvenme kelimesi geçerli :47:konuştuğunuz tarihler aklına gelse diyeceğim ama acaba sitede isim ve soyisimle ilgili bir kayıt varmıdır mail adreslerimizle kayıt oluyoruz ya bulunabilir mi :26:

Hiç bilmiyorum ki bitanem ya daha bulaşmak istemiyorum gözü korktu zaten öylesine yazdım tamam falan dedi erkek arkadaşıma.
Daha bulaştırmak istemiyorm ilişkime :50:

sen kızla neden telde konuştunki

Sizce sadece faceden yazarak tepki vermek insanın içini boşaltmasına ne derece yardımcı olur?
Oradanda yazdım ama elim ayağım titredi rahatlayamadım arayıp ağzıma geleni saydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mi fazla saglamciyim bilemiyorum, sanaldan hem de tanimadiginiz biriyle - yardim icin dahi olsa- nasil gercek kimliginizi paylasiyorsunuz?

Sevgilinize yazmasi bence buyutulcek birsey degil guler gecersiniz engellersiniz olur biter.
Fakat biryerde sizin isminizi verip- isini halletmek icin de olsa- arkanizdan is cevirebilir veya sapik gibi takip edebilirdi.
Bunlar bile ihtimalleri dusundukce hafif kalan seyler...
Ucuz atlatmissiniz, gecmis olsun.

Bu konuda insanlarin egitimi okudugu okul is statu vs gercek bilgilerine sahip olsaniz dahi guvenmeyin.
Uni.de timarhanelik o kadar kisi gordum ki... reelde bile insanlara guvenip ilk etapta fazla birsey paylasmiyorum artik.

Bu sitede böyle bir yazı okuyacağım aklıma gelmezdi neler neler varmış meğer çok şaşırdım doğrusu.Yine iyi ki fark etmişsiniz de nasıl bir insan ve düşünce de olduğunu görmüşsünüz.:34:

Ben mi fazla saglamciyim bilemiyorum, sanaldan hem de tanimadiginiz biriyle - yardim icin dahi olsa- nasil gercek kimliginizi paylasiyorsunuz?

Sevgilinize yazmasi bence buyutulcek birsey degil guler gecersiniz engellersiniz olur biter.
Fakat biryerde sizin isminizi verip- isini halletmek icin de olsa- arkanizdan is cevirebilir veya sapik gibi takip edebilirdi.

Bu konuda insanlarin egitimi okudugu okul is statu vs gercek bilgilerine sahip olsaniz dahi guvenmeyin.
Uni.de timarhanelik o kadar kisi gordum ki... reelde bile insanlara guvenip ilk etapta fazla birsey paylasmiyorum artik.

Offf o kadar haklısınz ki diyecek birşey bulamıyorum.
Ben böyle bir hata yaptım diğer arkadaşlar dikkat etsin diye yazdım.
Millet sahtekar üçkağıtçı olmuş güvenilecek insan kalmamış maalesef.

Bu sitede böyle bir yazı okuyacağım aklıma gelmezdi neler neler varmış meğer çok şaşırdım doğrusu.Yine iyi ki fark etmişsiniz de nasıl bir insan ve düşünce de olduğunu görmüşsünüz.:34:

evet kesinlikle ..
Bugün bana yarın size gerçekten dikkat edilmesi gereken konular bunlar.

ben burada tanımadığım nickler den gelen arkadaşlık isteklerine karşı bile temkinli davranıyorum ne olur ne olmaz erkek çıkabilir diye sonuçta fotolarımızı paylaşıyoruz:31: geçmiş olsun cnm demek niyeti bozuk bir hatunmuş bir de utanmadan sevgilisi varken yapıyor böyle bir şeyi kararktersiz:47::47:

İzlemek lazım ne gibi önlemler alıyorlarmış :1:
Ay ağlanacak halime gülüyorum.
Artık mavişimin bir sapığı var hepsi benim suçum :43:

Ne demek aglanacak halime guluyorum ?
Nisanliniz yaninizda bir sorun yok.
Bu olay size bir ders oldu sanaldan insanlara cokta fazla guvenmemek gerekiyormus.

bende bu sitede böyle bişey olmasına çok şaşırdım çünkü bende de bu siteden bazı arkadaşların numarası facesi falan var hiç böyle bişey düşünmedim çok üzücü :50::50:

Çok doğru hele en yakın arkadaş dediğin başka en yakın arkadaşının öyle meselelerini anlatıyor ki mezara gitmesi gereken şeyler olmasına rağmen…
Benimle paylaşan benim özel sırlarımı da başkasıyla paylaşır. Ben de sanal ortamı geçtim reelde olan insanlarla bile özelime girmiyorum bir sınır bırakıyorum. Tecrübeyle sabittir.

artık kimseye güvenilmez hele de sanal ortamda geçmiş olsun canım ucuz atlatmışın. inanın şimdiki kızlar erkeklerden beter devir tersine dönmüş ben de o şahışlarla ayni cins olduğum için utanıyorum

Sana gıcık olan biri miydi ne bilim
Gıcık olsa bile yapılmaz da
Nasıl bir boş vakit ve boş beyin varsa yapmış işte
Her soruya ve herkese cevap vermemek lazım

Hiç bilmiyorum ki bitanem ya daha bulaşmak istemiyorum gözü korktu zaten öylesine yazdım tamam falan dedi erkek arkadaşıma.
Daha bulaştırmak istemiyorm ilişkime :50:

O zaman gereksiz bir insan için tadınızı kaçırmayın canım nişanlın da gereken cevabı vermiş heryerden engel koymuşsunuz ulaşamaz artık size telefon numaran elinde olduğu için seni rahatsız etme ya da dağıtma imkanı var böyle :18:

ben burada tanımadığım nickler den gelen arkadaşlık isteklerine karşı bile temkinli davranıyorum ne olur ne olmaz erkek çıkabilir diye sonuçta fotolarımızı paylaşıyoruz:31: geçmiş olsun cnm demek niyeti bozuk bir hatunmuş bir de utanmadan sevgilisi varken yapıyor böyle bir şeyi kararktersiz:47::47:

Kızın Polislere karşı bi zaafı var sanırım erkek arkadaşıda Polismiş çünkü.
Ne sinir bozucu birşey.
Siz en iyisini yapıyorsunuz.
Bundan sonra bende temkinli olacağım.

Aynen canım..
Geçen gün 5 adet arkadaşlık teklifi geldi,hiçbiriyle bir muhabbet etmişliğim yok..yorumlarına da hiç denk gelmedim..
Tedbiri elden bırakmamak lazım,kabul etmedim maalesef.
Aynen birde albümlerimiz var,ne olur olmaz.

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

Hiç şaşırmadım biliyor musun? Biz eşimle flört ederken facebook'ta resim paylaşmazdık. Söz kesildikten sonra paylaşmaya başladık. Benim eşim de yakışıkldır, bakımlıdır. Bende böyle balık etli bir hatunum:1: Eşim beni ilk gördüğünde "bu kız ta bana göre" demiş. Neyse işte, kızın biri facebook'tan eşime, o zaman nişanlıyız mesaj yazmış. "ay bula bula bunu mu buldun? Hadi senin gözlerin kördü annenin gözleri de mi kördü, uyarmadı mı seni? Filinta gibi delikanlısın sen ,Ne olur benimle birlikte olmadan evlenme bu kızla" diye. Ay ne yalvarmış, illa benimle birlikte ol diye yalvarıyor resmen. Bir kız kendini nasıl bu kadar düşürür bir erkeğin gözünde anlamak zor.
Yani burada bazen erkekleri yerden yere vuruyoruz ama, maalesef hemcinslerimiz de hiç sütten çıkma ak kaşık değil. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır ki, kız arkadaşı olan, nişanlı olan yada evli olan adamlardan ne bekliyorlar acaba?

Sakın böyle insanlar için, sevgilinizle aranızı bozmayın. Kıskananlar çatlasın , boşverin.:9:

Back
X