• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Amin canım inşallah.
Hayatımda ilkkez bu kadar arsız bir insanlar karşılaştım şoka girdim.
Ya sanalda da olsa hiç göremeyecek olsamda bir insanın şerefi haysiyeti utanma yetisi olmalı ya.
Allahım eşlerimizide bizide böyle ahlaksızlardan korusun.

Sanalda değil ki gerçek hayatta bile böyleleri dolu.
Allah erkeklerimizi böylelerinden ırak etsin :nazar:

Allahından bulsun. annem çok çekti şimdi annem rahat o kadın sürünüyor beter olsun. bide üvey kardeş var onda. evlatlarından bulsun diyorum.
bizim çektiklerimizin beterini yaşasın .. ayyyyhhh neyse kimseye güven olmuyor işte :47: babana bile güvenme :52:

yok görüşmüyorlar. kıza da sahip çıkmıyor. yani öyle biliyoruz kütüğümüzde falan yok.
bizim iş yerimiz vardı bi kaç sefer kız geldi baktım babamla çaktırmadan muhabbet ediyo . babama dedim bu kızı döverim elimden alamazsın. kızı da kovmaktan beter ettim.
kızın haberi yok gibi . bilmiyorum karışık biraz. beter olsunlar.. sürüne sürüne gebersinler hepsi.
çok adi kadınlar var işte.
tamam çok çekmişsiniz babanız yanlış yapmış ama o kızın suçu neki. o sizin kardeşiniz ve babanızın kızı.yanlış yapmışsınız kızcağıza.
birde o suçsuz kıza gebersinler demeniz hoş değil.

Son düzenleme:
tamam çok çekmişsiniz babanız yanlış yapmış ama o kızın suçu neki. o sizin kardeşiniz ve babanızın kızı.yanlış yapmışsınız kızcağıza.

sana katılıyorum okypete,haklısın... bende sevmiyorum üvey annemi şimdi babamdan bir çocuğu var ona beddua edemem onun suçu yok çünkü

sana katılıyorum okypete,haklısın... bende sevmiyorum üvey annemi şimdi babamdan bir çocuğu var ona beddua edemem onun suçu yok çünkü
tabiki yok. omu istemiş doğmak. ve onunda babası. napsın kız yani. annesinin günahını neden çeksin.

kimseyi ilgilendirmez. bizimde hiç suçumuz yoktu. onun annesi yüzünden neler çektik. onlarda çeksin. bize günah deilmiydi. o kadın hiç acımadı.
bunu yaşamayan bilemez o yüzden karışmayın lütfen

kimseyi ilgilendirmez. bizimde hiç suçumuz yoktu. onun annesi yüzünden neler çektik. onlarda çeksin. bize günah deilmiydi. o kadın hiç acımadı.
kimseyi ilgilendirmezse, buraya yazıp suçsuz bir kıza beddua etmeyecektiniz. suçluyla suçsuzu ayırt etmektir önemli olan.
annesine istediğinizi deyin ama günahsız bir kızaki yarı kardeşiniz geberesice demek olmadı.

kimseyi ilgilendirmezse, buraya yazıp suçsuz bir kıza beddua etmeyecektiniz. suçluyla suçsuzu ayırt etmektir önemli olan.
annesine istediğinizi deyin ama günahsız bir kızaki yarı kardeşiniz geberesice demek olmadı.

diyorum. tamam sende deme diyorsun. ama diyorum. iyi günler

Ben üvey kardeşimin annesi yüzünden neler çektim bir bilsen.

Babasında gözü var bu kızın babasına sulanıyor bile dedi üvey annem

keza annem babam bu kadınla dost hayatı yaşadı diye intihar etti ve sadece 36 yaşındaydı ben 16 yasında annesiz kaldım

Şimdi üvey kardeşim var hiç görmedim ama hiçte beddua etmedim.

Yaşadım biliyorum. Ama beddua etmek gereksiz. Döner dolaşır sahibini bulur.

tabiki yok. omu istemiş doğmak. ve onunda babası. napsın kız yani. annesinin günahını neden çeksin.

Ben çok safım o zaman o cocuk benı hiç görmeden telefonda yarım yamalak bebek ağzıyla ablacım diyor ve benim gözlerim doluyor. okypete ne dersin sorun bende mii :52:

keza annem babam bu kadınla dost hayatı yaşadı diye intihar etti ve sadece 36 yaşındaydı ben 16 yasında annesiz kaldım

Allah rahmet eylesin çokta gençmiş. :50:

Allah sabır versin. bilmiyorum hiç bir an onlara karşı öfkem dinmiyor geçmiyor.
bizim hakettiklerimizi onlar yaşadı. biz aç açıktayken onlar giyinip süslenip gezip tozdular. üstüne gelip annemi dövüp ortalığa attı ama biz hep toparlandık . annemin gidecek yeri bize bakacak durumu olaydı 5 dk durmazdı. neyse ya. biz çektik o da evlatlarından bulsun istiyorum.
ilahi adalet inşallah yerini bulur. biz çok şükür durumumuz çok iyi annemde çok iyi . birazda onlar çeksin.
neyse daha fazla dert yanıp konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum..

Katılıyorum sana , hiç kolay değil .Allah kimseye yaşatmasın sonuçta kimse anne babasını seçemiyor ki , günahına ortak olsun :(

Son düzenleme:
sen çok iyi bir insansın. sorun değil bu ,senin yüce kalbin ve onun güzelliği bu.

:114: O senin güzelliğin canım. Yani manasız bu beddua. o zaman annemde geçmişteki birine bi kötülük yapsın ve o kişi bana beddua etsin; o zaman da benim ne suçum var diyeceğiz. Empati yapmak lazım. Ben o kadar şey yaşamışken üvey anneme asla beddua etmedim. geberesice kahrolsun vs.. demedim. Allahından bulsun de geç. Nedir yani ben geberesice diyince geberecek mi? Çok saçma...

İnsanlar kendi zevkleri uğruna ne felaketlere sebep oluyorlar . Elbet vebalini öder .
Allah rahmet etsin , bol sabır diliyorum .

Allah sabır versin. bilmiyorum hiç bir an onlara karşı öfkem dinmiyor geçmiyor.
bizim hakettiklerimizi onlar yaşadı. biz aç açıktayken onlar giyinip süslenip gezip tozdular. üstüne gelip annemi dövüp ortalığa attı ama biz hep toparlandık . annemin gidecek yeri bize bakacak durumu olaydı 5 dk durmazdı. neyse ya. biz çektik o da evlatlarından bulsun istiyorum.
ilahi adalet inşallah yerini bulur. biz çok şükür durumumuz çok iyi annemde çok iyi . birazda onlar çeksin.
neyse daha fazla dert yanıp konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum..

De ki; Allah'ından bulsun.....

Bi insana edilecek tek beddua budur. Gerisi döner seni bulur. Öfken kinin buna sebep. Ama ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur.

Allah elbet o kadının yaptıklarını yanına bırakmayacak sen beddua etsende etmesende. İyi bişey değil. Ben bile üvey anneme hiç beddua etmedim Annem bile babamla olan son telefon kayıdında ( savcılıkta intihar olduğu için araştırıldı ve bende bu kaydı dinledim) dediği tek şey;

- Benim dirhem dirhem biriktip aldığım arabada dostunla gezdin ya, Benim çocuklarımın ve benim gözümden yaş akıttın ya seni Allah' a havale ediyorum. diyor.

o anda bile beddua etmiyor.

Çoluğuna çocuğuna döner. Gerçi olgun bir kadınsın kimseye şunu yap demek bana düşmez. ben sadece tavsiye verdim. :34:

Back
X