• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Allh herkese mutluluk versin.
Bi insan neden başkalarının mutluluğunu çekemez yıllardır anlayamadım gitti valla.
Ya daha görmeden bu tarz şeyler yazmasını geçtim bi insan aşkından ölse dahi nişan arefesinde olan bir çiftçi bu kadar rahatsız edecek huzurunu kaçıracak kadar kötü kalpli ve vicdansız nasıl olabilir ya :50:
İnsan allahtan korkar biraz.

İşte canım cevabı kendin vermişsin. "Insan Allah'tan korkar biraz." Korkmuyorsa yapar herşeyi... size Allah'tan mutluluk diliyorum canım çok mutlu olun inşaallah

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

kimdi ki bu hatun
geçmiş konularına filan bakmışmıydın eklerken

:19:19::19::19::19::19:

allah kahretsin böylelerini
erkekler eşlerini aldatınca hepimiz cinleniyoruz ya
ama demekki
böyle saranlar da olabiliyor
bundan sonra bir ihaneti yorumlarken
kadını mağdur olarak görmek istemiyorum
iki kişilik bir suç bu
kadınlarda sapık psikopat ve serefsiz olabiliyor
geçmiş olsun

sok oldum gercekten burda neler neler paylasıyoruz birbirimize destek oluyoruz bu o insanın karakterini gösteriyor.benim esimde buraya girdiğimi biliyor.konusup sevdiğim görüstüğüm arkadaslarımda var Allaha sükür böyle bişey cıkmadı karsıma.cıkarsada gercekten cok kötü olur aile saadetini bile bozar iftirada atar bu tipler.Allah korusun.sok oldum gercekten esim facemi kapattırdı oda kapadı facesini.ortak acalım diyodum kalsın istemiyom artık.iyiki kapatmısız:20::20::20:

Fazlası ile akıllandım fakat biraz geç oldu.
Buradaki kızları erkenden uyarayım dedim bari.
İnşllah daha bulaşmazda çirkin bi anı olarak kalır

Bende burada çok kişi ile arkadaş oldum çok güzel dostluklar kurdum ama hep bi geçmişimiz oldu bu sitede.
Öyle bilmeden etmeden iki sohbet etmeden güvenmemek lazım.
Engelleyin gitsin,bişey yapamaz zaten

:60::60::60::60::60::60::60::60:
ay çok güldüm şu lafa
:9::9::9:

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

yok artık cidden bazen psikolojık sorunları oldugunu düşünüyorum.Hayır yani bir dünya erkek var bir dünya yunus poliste var facede aratsa binlerce bulur..Maksat birine takılayım onu huzursuz edeyimmidir nedir ? Şizofrenik şeyler bunlar Allah ıslah etsin

Amin inşallah canım tahmin edebiliyorum ne kadar kötü birşey olduğunu :50:

Valla şahsen ozaman şaşkınlık ve kötü hissetme olmuştuda çabuk atlattım, 1 haftadan kısa sürdü:ssz: Çalıştım işime gücüme baktım, yeniden evlendim yine ev hanımı oldum:1: hemde dünyada düzgün adamların olduğunuda şimdiki eşimi tanıyınca anladım.. Biraz fazla kafa şişirici oldum sanırım.. Bunları söylüyorum çünkü gepegenç arkadaşlar sevgiliden ayrılınca dünyaları başına yıkılıyor.. Hayatta daha büyük kazıklarda atılabiliniyor biz kadınlara.. Kimseyi vaz geçilmez sanmasın kızlar inanın hayat o kadar sürprizliki..

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaaan bosver sunlari canim yunuslara zaafi varsa sevgilisi olmayan yunus bulsun..Benim esimde polis malesef uniforma duskunu cook kiz var esimin msj i falan kapaliudi mesajlar bana geliodu masallah falan diye engelle gitsin

Ya tam dayaklıklar ya.
Ne bu üniforma merakı bilemedim kızladaki.
Allahım korusun böyle edepsizlerden.
İyi bir badire atlattım bi daha olmaması dileği ile :)

çok iyisin saoalsın valla herkesi kendimiz gibi sanıp balıklama atlamamak gerekiyor uyarın için çok saol :29:

Rica ederim canım benim.
Arsızlığı elden kaçırmış sürü ile insan var maalesef :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte canım cevabı kendin vermişsin. "Insan Allah'tan korkar biraz." Korkmuyorsa yapar herşeyi... size Allah'tan mutluluk diliyorum canım çok mutlu olun inşaallah

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Amin canım benim çok sağol.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah.

kimdi ki bu hatun
geçmiş konularına filan bakmışmıydın eklerken

:19:19::19::19::19::19:

allah kahretsin böylelerini
erkekler eşlerini aldatınca hepimiz cinleniyoruz ya
ama demekki
böyle saranlar da olabiliyor
bundan sonra bir ihaneti yorumlarken
kadını mağdur olarak görmek istemiyorum
iki kişilik bir suç bu
kadınlarda sapık psikopat ve serefsiz olabiliyor
geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım gerçektende dediğin gibi.
Kadınlarda çok suçlu sonuçta adam kendi kedin aldatmıyor eşini yine bir kadınlar aldatıyor.
Allah eşlerimizi şaşırtmasın diyorum yoksa bu devirde hemcinslerimizin bi çoğu için evli bekar farketmiyor.

yok artık cidden bazen psikolojık sorunları oldugunu düşünüyorum.Hayır yani bir dünya erkek var bir dünya yunus poliste var facede aratsa binlerce bulur..Maksat birine takılayım onu huzursuz edeyimmidir nedir ? Şizofrenik şeyler bunlar Allah ıslah etsin

Aynen öyle hiç sormayın.
Kadının sapığını görmüş oldum bu sayede valla.
Erkek arkadaşım ona bağırıyor o Ay sesinide duymuş oldum diyor.
Çocukta şoka girdi ikimizin gözleri büyüdü resmen.
Şaka gibi bir olay yaşadık gerçekten.
Arsızlık dizboyu idi.

Valla şahsen ozaman şaşkınlık ve kötü hissetme olmuştuda çabuk atlattım, 1 haftadan kısa sürdü:ssz: Çalıştım işime gücüme baktım, yeniden evlendim yine ev hanımı oldum:1: hemde dünyada düzgün adamların olduğunuda şimdiki eşimi tanıyınca anladım.. Biraz fazla kafa şişirici oldum sanırım.. Bunları söylüyorum çünkü gepegenç arkadaşlar sevgiliden ayrılınca dünyaları başına yıkılıyor.. Hayatta daha büyük kazıklarda atılabiliniyor biz kadınlara.. Kimseyi vaz geçilmez sanmasın kızlar inanın hayat o kadar sürprizliki..

Tebrik ederim en azından haketmeyen karakter yoksunu biri için üzülmeden atlatmışsınız :46:
Bir bayan her zaman güçlü olmalı ve ayakları üstünde durabilmeli.
Mutlu olmanıza sevindim allah anzarlardan korusun evliliğinizi :16:

sok oldum gercekten burda neler neler paylasıyoruz birbirimize destek oluyoruz bu o insanın karakterini gösteriyor.benim esimde buraya girdiğimi biliyor.konusup sevdiğim görüstüğüm arkadaslarımda var Allaha sükür böyle bişey cıkmadı karsıma.cıkarsada gercekten cok kötü olur aile saadetini bile bozar iftirada atar bu tipler.Allah korusun.sok oldum gercekten esim facemi kapattırdı oda kapadı facesini.ortak acalım diyodum kalsın istemiyom artık.iyiki kapatmısız:20::20::20:

Evet iyi ki kapatmışsınız kesinlikle açmayın.
Benimde burada tanıdığım hergün konuştuğum uzaktada olsa arkadaşlığını hissettiğim biri var ama istisnada olsa böyle karaktersizler çıkıyor.
Zaten hiç tanımıyordum yardımcı olduktan sonra silerim diyordum ama geç kalmışım ben silene kadar o sevgilimin bütün resimlerini elden geçirip göz koymuş

Ne kadar karaktersiz insanlar var ya benimde böyle bir arkadasım vardı nişanlımı faceye eklemek istiyodu.
O kadar uyanıkki konuyu şöyle acıyo 'İşte aysenın sevgilisini faceye ekledim kızdı.sanki ne olcakki dimi sumeyra ben senın sevgilini eklesem bişeymi olcak' yani bişey olmaz desem koşa koşa gider eklerdi ama senide sevgilimide yolarım dedim.Sesi cıkmadı :)
zamanında iki arkadasımıda sevgililerinden ayırdı.sonucta nısanlıma güvenirim.Ama bu kişiler tehlikeli keyfi heyecan arayan tipler...:20:

Evet iyi ki kapatmışsınız kesinlikle açmayın.
Benimde burada tanıdığım hergün konuştuğum uzaktada olsa arkadaşlığını hissettiğim biri var ama istisnada olsa böyle karaktersizler çıkıyor.
Zaten hiç tanımıyordum yardımcı olduktan sonra silerim diyordum ama geç kalmışım ben silene kadar o sevgilimin bütün resimlerini elden geçirip göz koymuş

cok sasırdım gercekten peki o kişiyi sikayet ettinizmi yani aramızda degildir insallah

anladım canım iyiki fark edip silmişsin kızı.acmıycaz canım böle seyleri duydukca iyiki kapamısım diyorum

Back
X