Rica ederim canım benim.
Arsızlığı elden kaçırmış sürü ile insan var maalesef![]()
EVET DOĞRU SÖYLÜYOSUN işte o insanlar mümkünse hep uzak olsun bizlerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım benim.
Arsızlığı elden kaçırmış sürü ile insan var maalesef![]()
Bencede maşallah de bu sefer kendi kendine nazarın değecek![]()
Tebrik ederim en azından haketmeyen karakter yoksunu biri için üzülmeden atlatmışsınız
Bir bayan her zaman güçlü olmalı ve ayakları üstünde durabilmeli.
Mutlu olmanıza sevindim allah anzarlardan korusun evliliğinizi![]()
cok sasırdım gercekten peki o kişiyi sikayet ettinizmi yani aramızda degildir insallah
anladım canım iyiki fark edip silmişsin kızı.acmıycaz canım böle seyleri duydukca iyiki kapamısım diyorum
EVET DOĞRU SÖYLÜYOSUN işte o insanlar mümkünse hep uzak olsun bizlerden
O insanlar iyi insanlardan uzak durup kötü insanlara musallat olsunlar inşallah![]()
o konuda da süper bi kabiliyetim var doğru söylüyosun
hayata çok mu pembe gözlüklerle bakıyorum ne hiç kötülük olmasa mutluluklar olsa yani tabiki pürüzler olacak ama elimize ayağımıza dolanan fitne fücur insanlar olmasa ama herkesin hayatta bi yeri var olması gerekenler![]()
Amiinn, Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin..![]()
Kesinlikle haklısın canım![]()
Kesinlikle daha iyi tatlımmm![]()
bu arada hayırlısı olsun sürpriz bi şekilde sözün olmuş
ve nişanın da havuz başı oluyormuş harika![]()
Aaa neden ya![]()
önceden gönderdiğim msjlara cvp sonradan geliyor ondan ama bunu kötü olarak algılama cvp veriyorsun ya o da güzel bişe ben sadece takıldım![]()
Amin canım benimm
Biz dün sözlendik çok mutluyum![]()
Allah tamamına erdirsin inşallahHayırlı uğurlu olsun, bundan sonraki hayatın daha çok mutluluklarla geçsin canım
![]()
Eğer bi daha rahatsız ederse savcılığa vereceğiz canım bu arada dün sözlendik![]()
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!