• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Ay salaaaaaak yaaa yunuslara ilgim var demiş bide onu parça pincik edip yunuslara yedirmek vardıya iyi tutmuşsun kendini yine çok geçmiş olsun canım allah hepimizi böyle ....... lardan korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım benim aminn aminnn.
Neyse ki atlattık gitti umarım bi daha bulaşmaz edepsiz.

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz :47:
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!

Kuzu ben daha yeni gördüm konunu , şoklardayımm :53::53::53:

Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Tövbee deli mi ne milletin sevgilisine sarkıyo

boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye. insanı insanlıktan çıkarır bunlar ! :47:

Ağzım acık kaldı. Böyle insanları ahlak ve karakter diye birşeyin varlığından haberdar etmek gerek

aYNEN ÖYLE.
kİMSEYE TAM GÜVENMEDEN BENİM GİBİ SAFLIK EDİP İYİLİK ETMEYİN.

ne yazık ki çok yaptım o safklıkları benim ki artık salaklık derecesinde. ama gerçekten bu devirde iyilik yapmayacaksın. hocamın bir sözü vardı "hiçbir iyilik cezasız kalmaz" diye valla öyle. artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum ben de.

ne yazık ki çok yaptım o safklıkları benim ki artık salaklık derecesinde. ama gerçekten bu devirde iyilik yapmayacaksın. hocamın bir sözü vardı "hiçbir iyilik cezasız kalmaz" diye valla öyle. artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum ben de.

Bende fazlası ile temkinliyim artık.

Çok dikkat etmek lazım böyle şeylere..
Sanal alem her türlü insan var..:50:

Evet kesinlikle öyle :50:
O yüzden insanları uyarmak istedim.
Öyle kadınlar varki hemcislerim oluşundan utanıyorum.
Nişanlım ben ağladım diye yanımda aradı bağırmak için.
Telefonu açar açmaz bu vesile ile sesinide duymuş oldum dedi nişanlıma.
Çocuk polis ama ilk defa böyle arsızı ile karşılaştı oda bende.
İkimizin gözleri faltaşı gibi büyüdü valla.
Şok olduk.

Kesinlikle Öyleydi :9:
Ama bu aralar sesi çıkmıyor çok şükür.
Zaten nişanlandıkta eminim görmüştür.

Allah tamamına erdirsin...mutluluğunuz daim olsun...inşallah bir daha bu tür durumlarla karşılaşmazsıınız..devir iyice kötüleşti..

Allah tamamına erdirsin...mutluluğunuz daim olsun...inşallah bir daha bu tür durumlarla karşılaşmazsıınız..devir iyice kötüleşti..

Amin canım teşekkür ederim.
Valla rahat görünmeye çalışsamda hep diken üstündeyim.
Allah eşlerimizi şaşırtmasın :50:

Kim bu üye çok merak ettim?
Ben diyorum zaten
-Erkeklere kızlardan daha çok güvenirim diye kızlar rayından çıktı iyice.. Erkeğin napıcağını az-çok tahmin edersin de kızlar şeytan cidden:47:
Köküne kezzap böylelerinin :47:

Back
X