Önemli fikrinize ihtiyacım var

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
1 yillik evliyim.Benim şöyle bir sorunum var . Eşim google arama motorunda gay sohbet kanalları diye aratma yapmış. Ben bunun üzerine evi terk ettim ve bosanma davası açtım. Bu benim eşimin biseksüel veya gay olduğunu mu göstermektedir? Kafam karmakarışık. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

karşına alıp konustun mu neden yazdın dıye ?

Çünkü bende bazen saçma sapan seyler aratabılıyorum meraktan ?

Gay a benzer hareketlerı varmıydı. Sırf arama motorunda gay araması var dıye mı adamı boşadın ?

1 yillik evliyim.Benim şöyle bir sorunum var . Eşim google arama motorunda gay sohbet kanalları diye aratma yapmış. Ben bunun üzerine evi terk ettim ve bosanma davası açtım. Bu benim eşimin biseksüel veya gay olduğunu mu göstermektedir? Kafam karmakarışık. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Yani meraktan da gay sohbet aratılmaz herhalde.

Eşinizle konuşmadan mı evi terk ettiniz? Adam en azından neden boşanmak istediğinizi biliyor mu?
Cinsel yönelimini bilemem ama yaptığı bir aramayla da bu belli olmaz ki.

Doğru düşünmüşsün, ben olsam bende öyle düşünürüm..valla kaç yaşındayım hiç lezbiyen,gay biseksüel falan diye arama yapmadım..aklıma bile gelmedi,ben mi bir garibim acaba?

Önce bi netleştirseydin keşke?
Belki meraktan aradı.
Burda bazı konular açılıyor akabinde tuhaf tuhaf aramalar yapıyorum google da. Buna bakıp boşaması lazım benim eşimin sana göre.
Hele ben haberlerde okuyorum bişeyler sona araştırıyorum . Hatta şu swınger ilk meşhur olduugunda aklım almadıgı ıcın baya araştırmıştım ya eşim gördüyse . Töbeler olsun :deli:
İşyerındekı ve telefonumdakı aramaları temızlemem lazım maazaallah boşar falan :deli:

boşanma davası açtım diyorsunuz bu saatten sonra adam gay olsa ne olur olmasa ne olur... mahkemede bu bir kanıt mı dersenizde kanıt niteli yoktur...

Eşinizin ne olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz .Öyle bi emare hissetmediyseniz bunun dışında sadece merak etmiş olabilir.Hayat bu bazı insanlar her konuda bilgi sahibi olmak isteyebiliyor.Gerek var mı bence Yok ama egosal bir merakta olabilir .

Bi sorsaydin keşke adama bende bazen duyunca merak ettiğim şeylere bakabiliyorum bende bakmıştım gay lere ama ilgim yok yani sadece meraktan ama tabii öyle bir hareketini yakaladiysan filan orasini bilemem

Bir erkek bu konuda ne merak edebilir ya bana da hiç masum gelmedi. Ama tabi ki sırf bu yüzden de boşanma davası açılır mı o da bir muamma. Umarım oturup konuşmuş,netleştirmişsinizdir.

Hele ben haberlerde okuyorum bişeyler sona araştırıyorum . Hatta şu swınger ilk meşhur olduugunda aklım almadıgı ıcın baya araştırmıştım ya eşim gördüyse . Töbeler olsun :deli:
İşyerındekı ve telefonumdakı aramaları temızlemem lazım maazaallah boşar falan :deli:
Hiç sorma
Kk da açılan eskort konuları, jigolo konuları, çeşitli aletler neyin... Sapık damgası basarak boşayabilir kocalar :bicak:

Esonizde sapkınca yönelimler olabilir. Durduk yere ne diye aratsın? Sizi bir kadınla aldatsaymış veya bir kadınla konuşsaymış daha iyiymiş. En azından kadınlara duşkün denir aldattı denir. Böyle şeyler mide bulandırıcı. Demek ki onceden de varmış birşeyler

Hiç eşinize bir şey sormadınız mı yoksa kabul mü etti? O kısmı anlayamadım ben.

Arama geçmişime şöyle bir baktım da burdaki konulardan yola çıkıp nafaka, velayet, vıp masaj salonu vs spa merkezi , darp raporu alımı, örnek davalar gibi tuhaf garip şeyler aramışım gören ne zaman boşanacağımı sorar fakat hiç öyle bir durum yok. Demem o ki bir emin olsaydınız keşke.

Yani boşanma davasını açmadan konuyu açsaydınız daha iyi olurdu sanki. Ben burada yazılı her olaydan sonra google da arama yapıyorum, site siteyi açıyor. Nerelere girdim bi bilseniz. Adamakıllı konuşsaydınız önce. Olay sadece o siteye girmesinden mi ibaret?

Eşinizi siz eşi olarak daha iyi tanırsınız eşinizle konuşma gereği duymamısınız cünki süphelendiniz bir durum oldu icin googleden arama yapıncada icinizdeki düşünce doğruladı gibi oldu icin evi terk edip boşanma davası actınız

Back
X