- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
suan dogum yaptinizmiCanım sure bebekte sıkıntı yaratmaz merak etme.antibiyotik zaten gebelikte kullanılan bir antibiyotikmis.sure yanlışlığının bebeğe zararı olacagini sanmıyorum
keske sizin gibi olabilsem cok bimbirik bir insanim biraz da sundan bizim bebegimiz tedavi ile oldu esim amaliyat oldu ondan sonra gebe kaldimBir de hamilelikte rahat olmanı tavsiye ederim.ben hamileliklerimi çok rahat geçirdim ağır da kaldırdım ayakta durulmayacak kadar uzun sure de durdum.yeri geldi dış ağrısına dayanamayıp gebelikte kullanılmayacak agri kesici de içtim .rahat olursan gebeliğin de rahat geçer kafana çok takma
Haklisin öyle durumda insan daha çok takıyor kafaya ama inan gebelik normal bir durum risk taşımadığı surece.rahat olursanız herşey de yolunda gider .inşallah bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınızkeske sizin gibi olabilsem cok bimbirik bir insanim biraz da sundan bizim bebegimiz tedavi ile oldu esim amaliyat oldu ondan sonra gebe kaldim
canim allah razi olsun baya icimi rahatlattin2 yil ilac firmasinda laborant olarak calistim genelde 8.saatten sonra alinabiliyor oyle antibiyotik ilaclar.
sagollun cok tesekkurlerHaklisin öyle durumda insan daha çok takıyor kafaya ama inan gebelik normal bir durum risk taşımadığı surece.rahat olursanız herşey de yolunda gider .inşallah bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız
Evet 2 çocuğum var biri 8 biri 3bucuk yaşında baya oldu yani :)suan dogum yaptinizmi
allah bagislasin anali babali buyutmeyi nasi etsinEvet 2 çocuğum var biri 8 biri 3bucuk yaşında baya oldu yani :)
bu nedemek simdi
Amin hepimizinkiniallah bagislasin anali babali buyutmeyi nasi etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?