onemli hamilelik

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
hamileyim 12 saate kullanmam gereken antibiyotiki bugun yanlislikls 1 30 saat erken aldim yani 10.30 saat bir aldim bebege bir zarari olmaz diymi bu arada antibiyodik markasi rovagyl hamilelik kullanilabiliyo

Canım sure bebekte sıkıntı yaratmaz merak etme.antibiyotik zaten gebelikte kullanılan bir antibiyotikmis.sure yanlışlığının bebeğe zararı olacagini sanmıyorum

Canım hiç bir fikrim yok kaç mg
Doktorunu arasaydin
Üç saatten bişey olmaz sanki gibi bilemedim

Bir de hamilelikte rahat olmanı tavsiye ederim.ben hamileliklerimi çok rahat geçirdim ağır da kaldırdım ayakta durulmayacak kadar uzun sure de durdum.yeri geldi dış ağrısına dayanamayıp gebelikte kullanılmayacak agri kesici de içtim .rahat olursan gebeliğin de rahat geçer kafana çok takma

birşey olmaz merak etme..antibiyotiğin etkinliği açısından saate dikkat etmek gerekir..bebeğe bir zararı olmaz..bundan sonra saatine dikkat edin yeter..

Bende 12 de almam gerekirken 1

bućukta aldım bişey olmaz 1 buck saat

erken yada gec.

keske sizin gibi olabilsem cok bimbirik bir insanim biraz da sundan bizim bebegimiz tedavi ile oldu esim amaliyat oldu ondan sonra gebe kaldim

keske sizin gibi olabilsem cok bimbirik bir insanim biraz da sundan bizim bebegimiz tedavi ile oldu esim amaliyat oldu ondan sonra gebe kaldim
Haklisin öyle durumda insan daha çok takıyor kafaya ama inan gebelik normal bir durum risk taşımadığı surece.rahat olursanız herşey de yolunda gider .inşallah bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…