- 29 Nisan 2011
- 83
- 33
- 88
- Konu Sahibi Yasemin4545
-
Canim bende ilk hamileligimi öğrendiğimde kan sonucum 45di iki gun sonra 98olmustu 1.5 hafta sonra felanda kese göründü 6.5haftalikken kalp atislarini duymustum korkma sakin daha cok yeni çünküHanımlar ben polikistik over hastasiyim iki yillik evliyim hamile kalmaya karar verdim ve seker ilaci ve folikasite basladim 9ay once ve persembe gunu sabah test yaptim adetim duzensiz oldugu icin gecti adetim ama anlayamadim midem bulaninca test yaptim ve cift cizgi cikti kan testi yaptirdim ve değerim 49,8 cikti doktor ultrasonda kese falan gormedi çarsamba tekrar gidicem kasiklarim cok agriyor belirsiz kaldi durumum iki gundur çok garip hissediyorum durumu benim gibi olan varmi aranizda dış gebelik yada boş keseden korkuyorum boyle bir durum yaşayan varmi aranizda
Canim korkma büyük ihtimalle gebesin.Benimde 3 haftalik kese gorunmedi bi hafta snra tekrar gtcez.Hanımlar ben polikistik over hastasiyim iki yillik evliyim hamile kalmaya karar verdim ve seker ilaci ve folikasite basladim 9ay once ve persembe gunu sabah test yaptim adetim duzensiz oldugu icin gecti adetim ama anlayamadim midem bulaninca test yaptim ve cift cizgi cikti kan testi yaptirdim ve değerim 49,8 cikti doktor ultrasonda kese falan gormedi çarsamba tekrar gidicem kasiklarim cok agriyor belirsiz kaldi durumum iki gundur çok garip hissediyorum durumu benim gibi olan varmi aranizda dış gebelik yada boş keseden korkuyorum boyle bir durum yaşayan varmi aranizda
İnsan boyle bir hastaligi olunca tedirgin oluyor tatlim bide aniden çift cizgi gorunce aptal gibi gezdik kari koca hiç beklemiyorduk ☺ insallah seninde olur en kisa zamanda yarin gidicem bakalim hersey yarin netlesicek ama kasık agrim cok hala hayirlisi AllahtanNe mutlu sana:) adet duzensizligi ne yazikki insani cok strese sokuyor bu donemde. Ama onemli olan hamile kalabilmis olman bak gayette hamilesin:) cok sevindim canim benim ne mutlu:)
Bende de pco var insallah ben de senin gibi olurum boyle hic ugrasmadan sip diye
İnsallah canim yarin hersey belli olucak gecmedi gunler banaKüçüktür küçük 5 -6 hafta olmadan gözükmez. HCG yükseliyorsa yavaş yavaş sevinmeye başla
Ben kasik agrim oldukca siritiyordum oh oh bebegim buyuyor diye. Kaybettim ne yazikki ama agrilarla alkasi yoktu rahat ol. Yorulmamaya calisİnsan boyle bir hastaligi olunca tedirgin oluyor tatlim bide aniden çift cizgi gorunce aptal gibi gezdik kari koca hiç beklemiyorduk ☺ insallah seninde olur en kisa zamanda yarin gidicem bakalim hersey yarin netlesicek ama kasık agrim cok hala hayirlisi Allahtan
İnşallah hamilesindirr cnm.benimde hemen gorunmemisti küçük olduğu için 5 yada 6 haftada gordu kalp atışını da 7 de duyduk.stres yapma sakin dua ederekn sabırla bekle Allahım bebisini sana bagislasin inşallahİnsallah canim yarin hersey belli olucak gecmedi gunler bana
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKizlar keseyi gordu doktorum çok sukur
Canım ilk sonucun ve son sonucu yazsana bide kaç gün geçti tam arasından hesaplayalim.bakma sen millete ya herkes zaten doktor olmuş okumadan bilmiş bilmiş konuşuyorlar.Moralim cok bozuldu kizlar tanidiklarim var eczanede calisan degerin bir haftada cok yukselmesi hic iyi degilmis cocuk dow sendiromlu olmasin dedi kostur kostur testii ilk yaptirdigim hastahaneye gittim ilk dusuk deger yalnis degerlendiilmis olabilirmi diye olamaz biz eminiz dediler ay yok cok fena oldum doktorumu aradi arkadaslarim oda benim hastamin kafasini karistirmasin kimse dedi ama yok icim Allah askina bir haftada yukselmesi cokmu kotu bisey kafayi yicem
İlk sonucum 49.4 canim ikinci degerim tam.bir hafta sonra degerim 1358,31 ciktiCanım ilk sonucun ve son sonucu yazsana bide kaç gün geçti tam arasından hesaplayalim.bakma sen millete ya herkes zaten doktor olmuş okumadan bilmiş bilmiş konuşuyorlar.
Kaç haftalksin cnm pekiİlk sonucum 49.4 canim ikinci degerim tam.bir hafta sonra degerim 1358,31 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?