Önemli kızlar bakarmısınız?

Yasemin4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
83
33
88
Kizlar test yaptim ve cift cizgi cikti kan testi yaptirdim ve değerim 59,8 cikti doktor ultrasonda kese falan gormedi çarsamba tekrar gidicem kasiklarim cok agriyor belirsiz kaldi durumum iki gundur çok garip hissediyorum durumu benim gibi olan varmi aranizda dış gebelik yada boş keseden korkuyorum boyle bir durum yaşayan varmi aranizda

Son düzenleme:
Gebeliğin çok yeni daha. Kesenin görünmesi için 1500'lü değerlerin geçilmiş olması gerekiyor o da vajinal ultrasonla görmek için. (Karından daha da uzun olabiliyor süre) Kasık ağrıların için özellikle ilk 3 ay sık sık ağrın olacak. Panik yapma güzel düşün güzel olsun.

Canim bende ilk hamileligimi öğrendiğimde kan sonucum 45di iki gun sonra 98olmustu 1.5 hafta sonra felanda kese göründü 6.5haftalikken kalp atislarini duymustum korkma sakin daha cok yeni çünkü

38 444 ve 1950 oldu bu sonuçtan Bi hafta sonra keseye baktı Dr . Çok Yen'i gebeliğin hayırlı olsun

Canim korkma büyük ihtimalle gebesin.Benimde 3 haftalik kese gorunmedi bi hafta snra tekrar gtcez.

Çok tesekkurler kizlar doktorum bu degere gore 8_9 gunluk olabilir dedi sanirim ben cok erken anladim kismet artik umarim hersey iyi olur biraz icim rahatladi carsamba yazicam gelismeleri ☺☺

Hayırlı olsun çok küçük daha ondan görünmez hiç korkma

Ne mutlu sana:) adet duzensizligi ne yazikki insani cok strese sokuyor bu donemde. Ama onemli olan hamile kalabilmis olman bak gayette hamilesin:) cok sevindim canim benim ne mutlu:)

Bende de pco var insallah ben de senin gibi olurum boyle hic ugrasmadan sip diye

İnsan boyle bir hastaligi olunca tedirgin oluyor tatlim bide aniden çift cizgi gorunce aptal gibi gezdik kari koca hiç beklemiyorduk ☺ insallah seninde olur en kisa zamanda yarin gidicem bakalim hersey yarin netlesicek ama kasık agrim cok hala hayirlisi Allahtan

Ben kasik agrim oldukca siritiyordum oh oh bebegim buyuyor diye. Kaybettim ne yazikki ama agrilarla alkasi yoktu rahat ol. Yorulmamaya calis

İnsallah canim yarin hersey belli olucak gecmedi gunler bana
İnşallah hamilesindirr cnm.benimde hemen gorunmemisti küçük olduğu için 5 yada 6 haftada gordu kalp atışını da 7 de duyduk.stres yapma sakin dua ederekn sabırla bekle Allahım bebisini sana bagislasin inşallah

Kizlar bugun gittim karindan ultrasonla bakti doktorum kese suan gorunmuyor tahlil istedi cok dusuk degerin dedi neyse kan verdim gec cikicak dedi bekleme dedi ara saati gelince konusalim dedi Neyse saat geldi aradim Degerim 1358,31 cikmis onceki tahlille alakasi yok doktor onceki tahlili yaptirdigin hastahane testi degerlendirememis yarin gel bu degerde alttan bakicam degerin birdenmi yukseldi yoksa yada degerlendirememis yarin altan bir kontrol edeyim icimiz rahat olsun dedi benim is yarina kaldi kizlar yani anlicaniz

Moralim cok bozuldu kizlar tanidiklarim var eczanede calisan degerin bir haftada cok yukselmesi hic iyi degilmis cocuk dow sendiromlu olmasin dedi kostur kostur testii ilk yaptirdigim hastahaneye gittim ilk dusuk deger yalnis degerlendiilmis olabilirmi diye olamaz biz eminiz dediler ay yok cok fena oldum doktorumu aradi arkadaslarim oda benim hastamin kafasini karistirmasin kimse dedi ama yok icim Allah askina bir haftada yukselmesi cokmu kotu bisey kafayi yicem

Canım ilk sonucun ve son sonucu yazsana bide kaç gün geçti tam arasından hesaplayalim.bakma sen millete ya herkes zaten doktor olmuş okumadan bilmiş bilmiş konuşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…