- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi Yasemin4545
-
Bak iki günde bi iki katına artması gerekiyor bu sayının doktorum bana öyle demişti.sen şimdi doktora sorduğunda yükselme için ne dediKaç haftalksin cnm peki
Canim hic belli degil iste normlde adet tarihime gore hesap tutmuyo gec gebelik sanirim doktor tam net solemedi bu degeride bugun ogrendik dahaKaç haftalksin cnm peki
Yukselmeyi sormadim okadar cok odaklanmistim ki kese goruncekmi alttan diye sormak aklima gelmedi eve gelince arkadasim soleyince uzuldum cok haftaya kontrolum var birden yukselmesi cokmu kotu birseyBak iki günde bi iki katına artması gerekiyor bu sayının doktorum bana öyle demişti.sen şimdi doktora sorduğunda yükselme için ne dedi
Bence moralini hiç bozma normal gibi geldi degerin bana Benimde yüksekti degerim bugün çok şükür keseyi de gördük kalbini ferah tutYukselmeyi sormadim okadar cok odaklanmistim ki kese goruncekmi alttan diye sormak aklima gelmedi eve gelince arkadasim soleyince uzuldum cok haftaya kontrolum var birden yukselmesi cokmu kotu birsey
İcimi rahatlatmaya calisiyorum ister istemez uzuldum.cok Allahim sizlere bagislasin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebesiniziBence moralini hiç bozma normal gibi geldi degerin bana Benimde yüksekti degerim bugün çok şükür keseyi de gördük kalbini ferah tut
Sıkma canını normaldir herşey cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .dua et sabırla bekle stres yapıp bebisini üzme Annesiİcimi rahatlatmaya calisiyorum ister istemez uzuldum.cok Allahim sizlere bagislasin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebesinizi
Hic belli degil canim gec dollenme sanirim tam zamanini bilemiyoruz haftaya netlesicek insallahBebeğin kaç haftalık canım adetin kaç gün geçince kan testi yaptın bu değerler haftalık olarak değişiyor çünkü
Baktim canim internettende buyuk ihtimal gec dollenme benim takildigim.bir haftada degerin bu kadar yukselmesi normalmi çok korktum arkadasim soledigindeHayırlısı olsun senin için benimde hastalığım 7 gün geçti kan tahlili yaptırmaya korkuyorum çıkmaz diye . Bu değerler nette var bak istersen 2 haftalık şu değer arası 3 haftalık şu değerler arası diye .
Allah razı olsun inş sende sağlıkla alırsın kucağına bebisini ama bole stres yaparsan ona zarar verio sun için rahat deil se başka Dr git bakalım o ne diyecek hemen karamsar olmaİcimi rahatlatmaya calisiyorum ister istemez uzuldum.cok Allahim sizlere bagislasin insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebesinizi
Canım 7 gün geçmiş yapsana test merak ettim.seni anlıyorum aslında bende yapmiyodum arkadaşımın zoruyla yaptım çok şükur mucizem benimleydi.sende yap lütfen belki de bebisin oralarda . İnşallah pozitiftir allahimm sevindirsin seni deHayırlısı olsun senin için benimde hastalığım 7 gün geçti kan tahlili yaptırmaya korkuyorum çıkmaz diye . Bu değerler nette var bak istersen 2 haftalık şu değer arası 3 haftalık şu değerler arası diye .
İnsanlar iste doktor daha gebelik haftasini koyamazken millet cocuga hastalik yakistiriyor malesef bazen bilerek veya bilmeyerek çok azcimasiz olabiliyor canim cok sukur daha iyiyim simdi ama bu bana ders olsun kisyi konusturmicak korktmalarina izin vermicemBöyle luzumsuz konuşanlardan hiç haz etmiyorum. Ya kiz ne guzel hamile kalmış, seviniyor, elleme. Bilmeden konuşuyorlar. Değerlerinde sıkıntı yoktur kardeşim kalbini ferah tut. Keyfini çıkar lütfen. Ağzı olan konuşuyor takilma herkese stres yaparsin bebegine de sana da zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?