önemli olan iç güzelliği!!! artık inanmıyorum buna

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
evet kime sorsan önemli olan iç güzelliği der bende hep böyle düşünürdüm. ancak yaşadığım birkaç olaydan sonra bu söze olan inancımı kaybettim. kadın erkek fark etmiyor dışını beğenmediğin birinin içinin güzelliğini kimse merak etmiyor. özellikle de erkekler.. bir arkadaşımın ısrarı üzerine biriyle tanıştım internetten bir hafta falan konuştuk her şey iyiydi ta ki buluşana kadar. bu buluşmanın ardından bana hiçbir şey söylemedi ama ortak arkadaşımıza bu işin olmayacağını elektrik alamadığını söylemiş. buluşma sırasında beni gözüyle süzmesi dikkatimden kaçmamıştı evet bence beni beğenmedi daha öncede başıma böyle bir olay gelmişti. için istediğin kadar güzel olsun dışın beğenilmiyorsa hiç şansın yok.

O devirdeyiz ewet çünkü haklısın..

Kısmen öyle, ama takmayın derim güzellik görecelidir, kim bilir dış görünüşünüzü de beğenen kaç kişi çıkacak karşınıza.

evet kime sorsan önemli olan iç güzelliği der bende hep böyle düşünürdüm. ancak yaşadığım birkaç olaydan sonra bu söze olan inancımı kaybettim. kadın erkek fark etmiyor dışını beğenmediğin birinin içinin güzelliğini kimse merak etmiyor. özellikle de erkekler.. bir arkadaşımın ısrarı üzerine biriyle tanıştım internetten bir hafta falan konuştuk her şey iyiydi ta ki buluşana kadar. bu buluşmanın ardından bana hiçbir şey söylemedi ama ortak arkadaşımıza bu işin olmayacağını elektrik alamadığını söylemiş. buluşma sırasında beni gözüyle süzmesi dikkatimden kaçmamıştı evet bence beni beğenmedi daha öncede başıma böyle bir olay gelmişti. için istediğin kadar güzel olsun dışın beğenilmiyorsa hiç şansın yok.

peki ya sen beğenmeseydin
yinede tanımak için zaman harcamaya devam edermiydin
insanın doğası fıtratı böyle
hee şunu da ekliyim
2 kişi beğenmedi diye
kendine olan güvenini zedeleme
boşver
beğenmeyen küçük oğluna almasın
:33:
kendine olan özgüvenin olduktan sonra
gerçekten çirkin bir kadın olsan dahi
o akımı hisseden ve seni tanımak isteyen insan çok olur

peki ya sen beğenmeseydin
yinede tanımak için zaman harcamaya devam edermiydin
insanın doğası fıtratı böyle
hee şunu da ekliyim
2 kişi beğenmedi diye
kendine olan güvenini zedeleme
boşver
beğenmeyen küçük oğluna almasın
:33:
kendine olan özgüvenin olduktan sonra
gerçekten çirkin bir kadın olsan dahi
o akımı hisseden ve seni tanımak isteyen insan çok olur

kendisininde ahım şahım bir yakışıklılığı yoktu ama ben daha yakından tanımak isterdim en azından tipini beğenmedim diye kestirip atmazdım. çirkin olduğumu da asla düşünmüyorum kadınlar beğenir beni ama erkekler işte hep daha güzeli olsun istiyor.

dış güzellik derken orda bir püf noktası var .
güzelliğin göreceli olması ..
yani sizi beğenmediyse bu sizin çirkin olmanızdan değil ,ona güzel gelmediğinizden ileri gelir.
dış güzellik önemli elbette ama güzellik de göreceli olduğundan aslında yine iç güzellik önemli oluyor ,yani daha doğrusu şu elektrik denilen şey.
duruşun ,bakışın ,tavrın onda elektriğe sebep olacak ki olsun bu iş ,çok güzel olman değil mesele ,ona güzel gelmen ..
bu da çok normal bir durum ,biz de aynı değil miyiz.
elektrik uyumu istemez miyiz ,hatta illa her yakışıklıya kanımız ısınır mı hayır ,elektrik tutması lazım ..

Beğenmeme değildir o kısmet olmamış elektrik almamıştır senden... Bazen çok güzel yada yakışıklı kişiler hareketleri ve konuşmalarıyla itici gelebiliyor insana her şey güzellikle de olmuyor... İçi boş olduktan sonra güzel olsa neye yarar :34:

herkes hoş bulduğu insanlardan hoşlanır ama bunun için dünya güzeli olmana gerek yok.

herkesi beğenen de beğenmeyen de vardır. dünyadaki en popüler mankenleri bile beğenmeyenler çıkıyor.

biri seni beğenmedi diye çirkinsin diye bir şey yok. o kişinin zevki öyleymiş. ayrıca cidden elektrik olayı da var. olmayınca olmuyor.

ne kadar insan görüyorum çevremde belli somut kavramlara baktığımızda güzel denicek gibi değiller, bakımlı değiller ama onlara aşık sevgilileri var.

olayın temeli elektrik aslında. arada çekim olduktan sonra karşındaki gözüne zaten hoş görünüyor.

sizin aranızda çekim ya da elektrik yokmuş. sen de onu beğenmeyebilirdin. o zaman görüşmeye devam edecek miydin?

Son düzenleme:
şuna kesinlikle inanıyorum ki, erkekler görselliğe çok önem veriyor. kızın tipi yoksa bu sefer başka noktalara takılıyorlar mesela maddiyat. çok güzel olmayan bir kızı babası zengin diye kaç kişi istettdi biliyorum. kız hem çirkindi hemde ahlaksız biriydi evlendiği genç kızın babasının yanında çalışmaya başladı (ataması olmayan öğretmen biriyle evlendi) kızdan bin kat güzel. ve yine aynı aileden bir kız evliyken eşini aldattı basıldı büyük olaylar yaşadı bir çocuğu vardı babası ilk eşine para verip susturdu kız boşandı sonra özelde çalışan durumu normal yakışıklı bir gençle (daha önce evlenmemiş) evlendi bu kız. yani erkekler para ve güzellik delisi aynı durum kızlarda da var ama bu kadar değil.

hepiniz çok haklısınız arkadaşlar ama işte bir iki defa başıma aynı şey gelince böyle düşünmeye başladım. acaba sorun bende mi diye düşünüyorum belki itici geliyorum erkeklere bilemiyorum :44:

Back
X