- 24 Mart 2024
- 300
- 647
- 23
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Hangi video paylaşabilir misin rica etsem?Benim düğün yok ama kilomuz aynı sayılır hatta vücut ölçülerimizde bacakları bilmem ama göbek bel yakın . Sıkılaşmak için ebru şallı pilates birebir bir çok kere deneyimledim şu an 11 . Günüm deyim yaklaşık, sadece 1 gün ara verdim sıkılaştı vücudum fark oluyor yani bu kadar kısa sürede bile
Tabiki ama şöyle söyleyim hangi bölgenize ne istiyorsunuz ona göre paylaşayım mesela tüm vücut incelmeHangi video paylaşabilir misin rica etsem?
Ödemdir o ödem
AhahahahÖdemdir o ödem
Aa çok iyşmişKalori hesabı yapmıyorum aslında akşam yedikten sonra yediklerimi ses kaydı veya yazıyorum yapay zeka hesapliyor o yüzden yorucu değil :)
Evet 79 küsür idim ama 80 küsür oldum bileKız sen 79 küsür değil misin ? Ben 80 küsürüm
Aynen öyle 79 dum ama 81 82 83 hepsi olabilir yarın tartılıcam bakalımBir iki kilonun lafı olmaz yakınız birbirimize daha iyi motive oluruz
Canım biz birbirimizi tanıyoruz başka bi topikten ama kısaca hepimiz kendimizden bahsedelim sen kendini tanıtarak başla istersenBen gruptaki hiçkimseyi tanımıyorum kimler var o yüzden dedim, seni zora sokmak istemem
Hadi bismillah bende yarın tartılayım canım bence varya aşırı güzel bi süreç olacak ben inanıyorum kilolarımız yakın beraber başarıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?