Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Hadi bakalım inşallah birlikte hedeflere ulaşıcaz

İnşallah en kısa sürede hedefe ulaşırız

Kızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorum yürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…

İnternete yazarak ulaşabilrisin canım boyuna göre oluyor genelde

Sabah salatalık çilek blend etmiştim onu içtim.
1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, beyaz peynir, domates salatalık yeşil biber, 1 dilim siyez ekmeği ve 2 ceviz içi yedim.
Chatgbtye sordum şuana kadar 550 kalori almışım.
Akşam rapor vermeye gelirim yine

He o zaman bölgesel hareketler yapman gerekir kendini yormadan yapabilirsin bu süreçte devamlılık çok etkiliyor
Hava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirim

Hava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirim
instagram da basakisiikpt isimli bir kadın var bölgesel hareketleri güzel bence, inceleyin isterseniz bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…