- 13 Mart 2019
- 15.642
- 59.622
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ayy maşallah sana süpersin ben varya nerdeyse him su içmiyorumGünaydın herkese
O kadar baklava böreğe rağmen kilo vermişim şaşkınım
bol su içtim çok hareketliydim ondan herhalde
Eki Görüntüle 3570840
Hadi bakalım inşallah birlikte hedeflere ulaşıcazGonulmeyvesi
İsim:Beyza
Burç:balık
Medeni durum:evli
Çocuk:0
Kilo alma nedeni: hep biraz fazlam vardı ama max dayım şuan
mücadele yılı: ara ara başlayıp bıraktıklarım çok oldu ciddi anlamda hiç devamlılık olmadığından 0
Güncel kilo: 76.6
ilk hedef:69
Asıl hedef:62
Sanki vermişsin sendeGünaydın
İnşallah en kısa sürede hedefe ulaşırızHerkese selam,
İsim: Hayal
Burç:boğa
Medeni durum:evli
Çocuk:2
Mücadele yılı:yıllardır mücadele halindeyim
Güncel kilo: 66 (tatilde almış olabilirim)
İlk hedef:60
Asıl hesef:55
Benim durum senden daha vahimGünaydın kızlar
Kilo almışımo kadar baklava börek yedim bekliyordum bunu
Tam şimdi onu yazdım canım son yorumum daHer sabah mı tartı vereceğiz nasıl ilerleyeceğiz
İnternete yazarak ulaşabilrisin canım boyuna göre oluyor geneldeKızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorumyürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…
gördüm şimdi canımTam şimdi onu yazdım canım son yorumum da
Kuzum boy kilo olarak yazdım ideal kilo diyor. Basenlerime ve simitlerime bakıyorum hiç ideal olduğunu düşünmüyorumİnternete yazarak ulaşabilrisin canım boyuna göre oluyor genelde
He o zaman bölgesel hareketler yapman gerekirKuzum boy kilo olarak yazdım ideal kilo diyor. Basenlerime ve simitlerime bakıyorum hiç ideal olduğunu düşünmüyorum
Hava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirimHe o zaman bölgesel hareketler yapman gerekirkendini yormadan yapabilirsin bu süreçte devamlılık çok etkiliyor
instagram da basakisiikpt isimli bir kadın var bölgesel hareketleri güzel bence, inceleyin isterseniz birHava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirim
Bakayımmmm çok teşekkürlerinstagram da basakisiikpt isimli bir kadın var bölgesel hareketleri güzel bence, inceleyin isterseniz bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?