- 20 Kasım 2024
- 1.188
- 5.997
- 73
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.621
Tatsız yemek istemedim sadeceÜstündeki biberler neden
Bende senden görüp ekledim dün gayet iyi oldu bi heyecan kattı kabağaTatsız yemek istemedim sadece
İnsan hastayken iştahı kapanır benim hep tam tersi olur 2 gün önce bi yedim bi yedim ertesi gün tartıda bi bucuk kilo fazla cıktım. Yediklerim diyete uygun olmadıgı icin gelip yazmadım sonra grubu bulamadım3 saat önce falan aklıma geldin etiketleyim nerde diodum
Motive et beniKız ben ne bileyim burası baya serbest ya ondan
Ama istiyorsan hep yazarım
Anladım canım. Geçen bi nohutlu tarif vardı böylr detoks 3 gün yenilen o cok daha doyurucu ve güzel duruyodu bulup paylaşıyım yaparsanTatsız yemek istemedim sadece
Olur canım denk gelirsen atarsın ben ara ara deniyorum böyle şeylerİnsan hastayken iştahı kapanır benim hep tam tersi olur 2 gün önce bi yedim bi yedim ertesi gün tartıda bi bucuk kilo fazla cıktım. Yediklerim diyete uygun olmadıgı icin gelip yazmadım sonra grubu bulamadımbildirimlerden en sona geldim
Motive et beni
Anladım canım. Geçen bi nohutlu tarif vardı böylr detoks 3 gün yenilen o cok daha doyurucu ve güzel duruyodu bulup paylaşıyım yaparsan
Kaydetmistim instagramda yapcam diyorum ya daha yapcam bendeOlur canım denk gelirsen atarsın ben ara ara deniyorum böyle şeyler
Afiyet olsun güzel gibiÖlçü yazmıyorum sevgiler saygılar
1 kupa kahve
Kahvaltı
Soğanlı yumurta
Çeyrek ekmek
Çay
Süzme peynir
Zeytin
Ara
2 tane eti puf
Akşam
Nohut
Pilav
Ayran
Tamamdırİnsan hastayken iştahı kapanır benim hep tam tersi olur 2 gün önce bi yedim bi yedim ertesi gün tartıda bi bucuk kilo fazla cıktım. Yediklerim diyete uygun olmadıgı icin gelip yazmadım sonra grubu bulamadımbildirimlerden en sona geldim
Motive et beni
Anladım canım. Geçen bi nohutlu tarif vardı böylr detoks 3 gün yenilen o cok daha doyurucu ve güzel duruyodu bulup paylaşıyım yaparsan
Bunu bende kaydetmiştimKaydetmistim instagramda yapcam diyorum ya daha yapcam bende
Maşallah süpersin erkencisin20 dakka spor yaptım bacaklarım titriyo
Afiyet olsunn kupan çok tatlıııSabah kahvemi de iciyorum bugun güne enerjik başladım
Tadı güzeldir eminim bunub kabak bi süreden sonra gitmiyoBunu bende kaydetmiştim
Ben şöyle bi karar verdim ama bakalım uygulayabilirsem
Mesela bu hafta kabak haftası
Haftaya nohut salata gibi
Yani bir yiyecek belirleyip onu yemeyi düşünüyorum ama bakalım
Nohutta çok gaz yapar
SıkıldımMaşallah süpersin erkencisin
Teşekkür ederim beybiAfiyet olsunn kupan çok tatlııı
Bunu bende kaydetmiştim
Ben şöyle bi karar verdim ama bakalım uygulayabilirsem
Mesela bu hafta kabak haftası
Haftaya nohut salata gibi
Yani bir yiyecek belirleyip onu yemeyi düşünüyorum ama bakalım
Nohutta çok gaz yapar
Bugün kabak da 3.günüm bakalım yine bi kabaklı omlet yapacimmTadı güzeldir eminim bunub kabak bi süreden sonra gitmiyo
Sıkıldım
Teşekkür ederim beybi
Evet daha mantıklı olabilirSürekli tek tip pek de sağlıklı değil istersen bir hafta kabağii bi hafta normal her şeyden az az bir hafta da nohutlu gibi yapabilirsin
Bende omlet yapcam bugun ama sadece yumurtanın sarısıyla bol peynirli biseyBugün kabak da 3.günüm bakalım yine bi kabaklı omlet yapacimm
Neden sadece sarısıylaBende omlet yapcam bugun ama sadece yumurtanın sarısıyla bol peynirli bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?