- 13 Mart 2019
- 15.908
- 61.263
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.801
Tamam yarın herkesin 1.hafta olarak yazıcam tekrardanCuma sabah tartılıp yazayım canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarın herkesin 1.hafta olarak yazıcam tekrardanCuma sabah tartılıp yazayım canım![]()
Teşekkür ederim canımmCok iyi gönül simdi gördüm bu yazdıgını![]()
Surekli ac kalmak metabolizma yavaşlatıyor. 1 gün ye ama abartmadan ye. Ayriyeten spor yapiyorsan antrenman süresini arttır. Bu şekilde bi şaşırttımDirenci nasıl kırdın ben kıramadım bi türlü ya
Surekli ac kalmak metabolizma yavaşlatıyor. 1 gün ye ama abartmadan ye. Ayriyeten spor yapiyorsan antrenman süresini arttır. Bu şekilde bi şaşırttım
Evet basladım 3 haftadır haftada 3 geliyorum kilom sabit ama vücudum şekillenmeye başladı fark ediyorum. Cokta aktifim gün icinde ama bakalım suyu bi sabah cok iciyorum bu ara sonra unutuyorum belkide ondanSurekli ac kalmak metabolizma yavaşlatıyor. 1 gün ye ama abartmadan ye. Ayriyeten spor yapiyorsan antrenman süresini arttır. Bu şekilde bi şaşırttım
Merhaba canım,Tamam yarın herkesin 1.hafta olarak yazıcam tekrardan![]()
Kimseden ses çıkmayınca bende yazmadım. Ben inceldim baya cuma tartılmayı unuttum yarın 2 haftalık sonuca bakcam bakalım inşallah tartıya yansımıştır. Her gören diyor zayıflamışsın diye. Sen naptın devam ediyor musunSelam herkese
Bayağıdır yazamadım, kaybetmişim de topici. Mesajlar alıp başını gitmiştir dedim ama kimseden ses çıkmamış
Durumlar nasıl![]()
Ben bir türlü diyete adapte olamıyorum. Ama olma umudu içindeyimSelam herkese
Bayağıdır yazamadım, kaybetmişim de topici. Mesajlar alıp başını gitmiştir dedim ama kimseden ses çıkmamış
Durumlar nasıl![]()
Tartıya yansımasa bile ölçümde inceldiysen her türlü fark edilirKimseden ses çıkmayınca bende yazmadım. Ben inceldim baya cuma tartılmayı unuttum yarın 2 haftalık sonuca bakcam bakalım inşallah tartıya yansımıştır. Her gören diyor zayıflamışsın diye. Sen naptın devam ediyor musun
Tam olarak diyete girmesen de porsiyon kontrolü yapabilirsinBen bir türlü diyete adapte olamıyorum. Ama olma umudu içindeyimbir gün inşallah ben de diyete başlayacağım ve buraya yazacağım :))
Evet çok haklısın. Umarım onu başarırım en azından:)Tam olarak diyete girmesen de porsiyon kontrolü yapabilirsin
Su ve hareket de çok etkili tabi ki
Ben emzirdiğim için tam diyet yapamıyorum
Bir öğün çok yediysem diğerinde dengelemeye çalışıyorum