Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Başladım bismillah 💪🏻

1 kupa kahve

Kahvaltı

1 tane haşlanmış yumurta
2 parmak süzme peynir
3 tane siyah zeytin
Maydanoz

Ara

Yeşil çay
5 6 tane susamlı kurabiye minik minikti bitirdim kurtuldum 🙈

Akşam

5 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 kase salata

Suyu 2 lt tamamlarım inşallah yatana kadar. Bide eğer acıkırsam 9 gibi bi ara öğün yapabilirim. Meyve ya da maden suyu gibi. Ya da kahve

Surekli ac kalmak metabolizma yavaşlatıyor. 1 gün ye ama abartmadan ye. Ayriyeten spor yapiyorsan antrenman süresini arttır. Bu şekilde bi şaşırttım
Surekli ac kalmak metabolizma yavaşlatıyor. 1 gün ye ama abartmadan ye. Ayriyeten spor yapiyorsan antrenman süresini arttır. Bu şekilde bi şaşırttım
Evet basladım 3 haftadır haftada 3 geliyorum kilom sabit ama vücudum şekillenmeye başladı fark ediyorum. Cokta aktifim gün icinde ama bakalım suyu bi sabah cok iciyorum bu ara sonra unutuyorum belkide ondan

Ay 3 gün önce tartılmıştım mutlu oldum 700 gr vermişim 🙈 bu sefer azimliyim inşallah olacak

Güncel 86.15 kg
1000084959.webp

Tamam yarın herkesin 1.hafta olarak yazıcam tekrardan 😍😍
Merhaba canım,
Sabah tartıldım 70.5 çıktım:(
Yeme döngümü kıramadım, depresyonumu hafifletemedim zaten.
İlk hafta olarak yazacakmışsın ama ben önümüzdeki 2-3 hafta tartılma imkanı bulamayabilirim. Sonra yine devam ederim inşallah. Kim bilir belki motivasyonlu bir şekilde devam ederim. Umudu hiç kaybetmemek lazım…

Dün

1 kupa kahve

Kahvaltı

1 yumurtadan omlet
3 parmak süzme peynir
5 tane siyah zeytin
Yeşillik

Öğlen

Köye geldik kahvaltı yapıyorlardı biraz eşlik ettim onlara

Akşam

5 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt

Hengel yaptılar geç bi saatti onunda tadına baktım biraz

Su baya az içtim 1-1.5 litre ancak

Dün
Sabah kahve içtim

Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
5 kaşık patates yemeği

Öğle arası bir külah dondurma

Parkta bi tane eti tutku

İkindi de bi avuç çerez

Akşam
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kuru fasulye

Kapanış 1 fincan çay

Su az içtim
Spor yapamadım

Selam herkese
Bayağıdır yazamadım, kaybetmişim de topici. Mesajlar alıp başını gitmiştir dedim ama kimseden ses çıkmamış
Durumlar nasıl 😍

Selam herkese
Bayağıdır yazamadım, kaybetmişim de topici. Mesajlar alıp başını gitmiştir dedim ama kimseden ses çıkmamış
Durumlar nasıl 😍
Kimseden ses çıkmayınca bende yazmadım. Ben inceldim baya cuma tartılmayı unuttum yarın 2 haftalık sonuca bakcam bakalım inşallah tartıya yansımıştır. Her gören diyor zayıflamışsın diye. Sen naptın devam ediyor musun

Kimseden ses çıkmayınca bende yazmadım. Ben inceldim baya cuma tartılmayı unuttum yarın 2 haftalık sonuca bakcam bakalım inşallah tartıya yansımıştır. Her gören diyor zayıflamışsın diye. Sen naptın devam ediyor musun
Tartıya yansımasa bile ölçümde inceldiysen her türlü fark edilir 💃
Bayramda çok saldım. Bir de üstüne misafirler gelince onlarla da yedim.
59 görmüştüm ama dün sabah 60.25 tim
Bugün dikkat etmeye başladım tekrar

Ben bir türlü diyete adapte olamıyorum. Ama olma umudu içindeyim🤣 bir gün inşallah ben de diyete başlayacağım ve buraya yazacağım :))
Tam olarak diyete girmesen de porsiyon kontrolü yapabilirsin
Su ve hareket de çok etkili tabi ki
Ben emzirdiğim için tam diyet yapamıyorum
Bir öğün çok yediysem diğerinde dengelemeye çalışıyorum

Selamlar arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu işi beceremedim kilo yazma takip çizelge işi falan 😐
Zaten bi topikten sonra burayı kendime bi günlük gibi açmıştım işte ilham gelince geliyordum
Şimdi yine aynı devam etmek istiyorum yine herkes kilosunu falan istediği gibi yazabilir
Yediği öğünleri ne biliyim kiloya dair herşeyi

Back
X