- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Sagol canim ali tezel aklima hic gelmemistiOnu Sgk ya yada bir sosyal güvenlik uzmanına danışsanız daha iyi olur.. Mesela facebook twitter gibi yerlerden Ali Tezel yada başka birine danışabilirsiniz.
Rica ederim, bura da verilen bilgiler kafa karıştırıcı olabilir çünkü bu tip durumlar sürekli değişiyor.. O yüzden güncel bilgi alman daha önemli.. Çok geçmiş olsun.Sagol canim ali tezel aklima hic gelmemisti
Simdi konustum birosu varmis ali tezel beyin bir tane bayan cikti 300 lira danisma ucreti istiyo peki telefonda sorayim dedim yetkim yok dedi konusmaya kapatti.Onu Sgk ya yada bir sosyal güvenlik uzmanına danışsanız daha iyi olur.. Mesela facebook twitter gibi yerlerden Ali Tezel yada başka birine danışabilirsiniz.
eşiniz neyi üstüne alacak?Benim kp sigortasi yok( suan ucretli bakiliyor) baska hic bir geliri yok. Yanliz bir kv ona baktigi icin aylik 800 lira para aliyo. Benim esim calisiyo sigortasi var esim ustune almak istiyo USTUNE ALIRSA BU KV MIN ALDIGI BAKIM PARASI KESILIRMI.
Not:sgk sordum hepsi beni farkli yere sevkediyo hepsi farkli sey soyluyor.
Ne amacla yaziyor olabilirim acaba gercekten merak ettim sadece fikir danismak istedim danisamazmiyimeşiniz neyi üstüne alacak?
babasını sigortasına mı geçirecek anlamadım
ne amaçla yapyorsnuz ki bunu?
Boyle bir sey olabiliyomus anne baba evladinin sigortasindan bakila biliyoUstune gecirme nedir? Esinin sgk sindan sen ve cocugun faydalanabilir ancak.
Anne babada yararlanır sadece eş çocuk degilUstune gecirme nedir? Esinin sgk sindan sen ve cocugun faydalanabilir ancak.
Olabilir. Peki kv nin aldigi bakim parasi mi? Onu uzerine hicbisey olmayan kisilere veriyorlar. Mesela ananem emekli ve basvurmustuk, vermediler.Boyle bir sey olabiliyomus anne baba evladinin sigortasindan bakila biliyo
buralarda meraktan pek konu açılmaz hele ki parasal konularNe amacla yaziyor olabilirim acaba gercekten merak ettim sadece fikir danismak istedim danisamazmiyim
kesilir.Benim kp sigortasi yok( suan ucretli bakiliyor) baska hic bir geliri yok. Yanliz bir kv ona baktigi icin aylik 800 lira para aliyo. Benim esim calisiyo sigortasi var esim ustune almak istiyo USTUNE ALIRSA BU KV MIN ALDIGI BAKIM PARASI KESILIRMI.
Not:sgk sordum hepsi beni farkli yere sevkediyo hepsi farkli sey soyluyor.
Ücretsiz bakilmiyormu eskiden yeşilkart vardı şimdi gelir testi var muhtaç olanlar hicbir geliri olmayanlar ücretsiz bakılıyor diye biliyorumKayınpederin Emekli olması, sigortalı olması, yada oğlunun üzerine sigortalı olması vs sorun olmaz. Önemli olan evinizde kişi başına düşen aylık gelirin belirtilen sınırı geçmemesidir.
2017 yılı ilk 6 ay için bakım aylığı kişi başı gelir sınırı 847,16 TL olarak belirlendi. Şayet kişi başı geliriniz bu miktarı geçmezse bakım aylığı kesilmez.
Siz yine de bir Sosyal Güvenlik Merkezine sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?