Önemli soru kv kp

bakım parası dediğiniz nedir ? hasta engelli mi öyleyse kesilmez .
diğer türlü ise kesilebilir siz bulunduğunuz yerdeki ssk ya gidip sorun müdüre falan daha net bir cevap alırsınız.

Olabilir. Peki kv nin aldigi bakim parasi mi? Onu uzerine hicbisey olmayan kisilere veriyorlar. Mesela ananem emekli ve basvurmustuk, vermediler.
Emeklilere vermiyorlar onu biliyorum iste bizide bu dusunduruyor her kes ayri bir sey soyluyo kimisi diyo yaptiginiz anda kesilir oglu bakiliyo gozukur kimi diyo kesimez bir kv kp Türkiye'nin bir ucunda biz Türkiye'nin bir ucundayiz o paradan baska gelirleri yok arada biz gonderiyoruz durumuz yettigince biz zaten anca geciniyoruz.

evet kesilir.. evde bakım parasından bahsediyorsun muhtemelen. başkası baktığı an kv nin aldığı para kesilir.

Allah yardimciniz olsun. Maddi imkansizlik zor heleki yaslilikta..

bakım parası almak için üzerine kayıtlı mal varlığı olmayacak, ssk lı olmayacaksın.

Ücretsiz bakilmiyormu eskiden yeşilkart vardı şimdi gelir testi var muhtaç olanlar hicbir geliri olmayanlar ücretsiz bakılıyor diye biliyorum
O dediginiz nasil olduysa vardi kesmisler kp uc aylik yardim aliyordu hem onu hem sigortasini ( yesil kart)kesmisler. Bidd adam borclu cikti. Heyete falan girmesi gerekiyormus tekrar olmasi icin. Turkiyenin bir ucunlar esimin gitmesi gerek oda mumkun degil benin dogumum yaklasti. Diger kardeside ugrasmak istemiyo sabah konustu kardesiyle kardesi kv kp min yaninda eşim Heyete girsin yeşil kart çıkartırsın diyor O şimdi olmaz diyor sigortayi üstüne alıyor yani ugrasmak istemiyorlar

Ücretsiz bakilmiyormu eskiden yeşilkart vardı şimdi gelir testi var muhtaç olanlar hicbir geliri olmayanlar ücretsiz bakılıyor diye biliyorum
Ücretsiz değil. Bakım aylığı için şartlar var onlar varsa Aile ve Sosyal Politikalar İl/ İlçe Müdürlüğüne evraklarla başvurularak bakım maaşı bağlatılabiliyor.

Haklisin belki boyle bir duruma yasayan biri vardir diye buraya danistim

Sadece bir hafta bu işler yani o da iki saatini almaz ama uzak ve kardeş ilgilenmiyor diyorsun 9 haftanız mi kaldı bi annenize falan gitseniz eşiniz halledip gelse bakım parası kesilir bence üzerinize alırsanız e onun için de uğraşmak gerek yine aynı kapıya cikiyor

Ücretsiz değil. Bakım aylığı için şartlar var onlar varsa Aile ve Sosyal Politikalar İl/ İlçe Müdürlüğüne evraklarla başvurularak bakım maaşı bağlatılabiliyor.
Bakım maaşı ayri benim dediğim geliri olmayanlara bir evrak çıkartıyorsun ücretsiz bakılıyor hastanede eskiden yeşil kart diye bilinirdi geçen haberde gördüm bir geliri olmayana ücretsiz bakılacak primi devlet ödeyecek diye

Haklisinda esim beni hic birakmak istemiyor bir de biraz gebeligim zor geciyor bu cocugumuz tedavi ile oldu. Diger kardesinin oyle bir derdi yok. Onunkinler buyudu calisiyorlar bile

Haklisinda esim beni hic birakmak istemiyor bir de biraz gebeligim zor geciyor bu cocugumuz tedavi ile oldu. Diger kardesinin oyle bir derdi yok. Onunkinler buyudu calisiyorlar bile
Kimse halden anlamaz canım olana çok kolay konuşmak başka kimdeniz yokmu dayı amca yigenler falan halledebilecek

Genel saglik sigirtasi cikartilar onuda aylik odiycen odemek istemiyorsan durumub yoksa gelie testine gircen oda evrak toparlamak lazim yani. Artik eskisi gibi degil.

Aldığı bakım parası aile sosyal politikalar Bakanlığı'nın yardımı ise sigortalilik durumu bu yardımı etkilemez. Hane halkınin kişi basina düşen aylık geliri bu bakim parasının verilip verilmeyeceğini etkiler. Hiç gelirleri yoksa asla kesilmez.

Hane hakli ayni ev icinde yasayanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…