arkadaşlar bu sitede en çok sorulan sorular
- kaçıncı tüp denemenizde hamile kaldınız
- kaç emriyo transfer edildi
- embriyolarınız kaçıncı gün embriyosuydu (3-5)
- sorun neydi
- erken hamilelik belirtileriniz nelerdi
- hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız.
- kaçıncı gün idrar testinde pozitif çıktı
bunlar tüp bebeğe başlayacaklar veya transfer sonrası sonuç bekleyenler için o kadar önemliki.
ben de tüp bebek yapmaya ara verme kararı almıştım. siteden nevin in hamilelik haberini okuyunca vazgeçtim. çünkü biz aynı dr a gidiyoduk ve pozitif haberler insanın umudunu arttırıyor.
kısacası mutlu son ile biten tüp bebek serüveninizi özetler misiniz?
:CüvCüv:
- benim ilk tüp bebek denemem.
- sebepsiz infertile denilmişti.
- 3 tane 3 günlük embriyo transfer edildi.
- 9. gün idrarda pozitif olduğunu öğrendim.
- hiç bir hamilelik bellirtisi yaşamıyorum. ne göğüslerde hassasiyet ne mide bulantısı ne de sıcak basma.
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv::
merhaba canım. öncelikle seni biraz sakinleştirelim :)) nerede yaşıyosun, kaç yaşındasın, belirtiler var mı yoksada sakin ol herkeste belirti olmuyor :)) anlat bakalım canım sorun neydi??
Yaş 24
Sebep yumurtalık kistlerinden dolayı tüplerin kapanması
İlk transferim
9 yumurtalık toplandı
6 yumurtam ilk gün bolunmesini yaptı ama
3. gun tranfer oldu 2 adet emriyo yeterli olusumu sagladı
4 yumurtam imha edildi 6 gun sonra oluşmadılar yumurtalıklarım kıstlerden dolayı zedelenmişler
12. gun kan tahlilim 279
14. gun kan tahlilim 498
şimdi çift yumurta ikiz annesiyim ikiside çok saglıklı g :13:
idrar testini öylesine anı olsun diye yaptım 20. gün galba hatırlamıyorum
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.benimde sizlerin yardimina ihtiyacim var
ilk denemem
3 tane transfer edildi(2 doğal döllenen biri micro)
5.gün transferiydi
sorun tüplerim kapalıydı ve şekli bozuk
6.günde sıcak basmalar vardı ve baş dönmesi göğüslerim şişti kasıklarımda çok fazla ağrım,sancı var halen devam ediyor
9.haftasındayızz
8.gün yaptım idrar testi sonuç negatifti bidaha yapmadım bekledim
11.gün kan tahlili 99 çıktı
iki kese gördük biri boş gelişmiş
birinde bebeşimiz vardı annesine mrb dedi güp güp güp güp güp...
VE ALLAHIM herkese nasip etsin inş...biz hamilelerin duaları sizlere...
arkadaşlar bu sitede en çok sorulan sorular
- kaçıncı tüp denemenizde hamile kaldınız
- kaç emriyo transfer edildi
- embriyolarınız kaçıncı gün embriyosuydu (3-5)
- sorun neydi
- erken hamilelik belirtileriniz nelerdi
- hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız.
- kaçıncı gün idrar testinde pozitif çıktı
bunlar tüp bebeğe başlayacaklar veya transfer sonrası sonuç bekleyenler için o kadar önemliki.
ben de tüp bebek yapmaya ara verme kararı almıştım. siteden nevin in hamilelik haberini okuyunca vazgeçtim. çünkü biz aynı dr a gidiyoduk ve pozitif haberler insanın umudunu arttırıyor.
kısacası mutlu son ile biten tüp bebek serüveninizi özetler misiniz?
:CüvCüv:
- benim ilk tüp bebek denemem.
- sebepsiz infertile denilmişti.
- 3 tane 3 günlük embriyo transfer edildi.
- 9. gün idrarda pozitif olduğunu öğrendim.
- hiç bir hamilelik bellirtisi yaşamıyorum. ne göğüslerde hassasiyet ne mide bulantısı ne de sıcak basma.
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv::
Bu yaziyi yazali seneler olmuş ama umarim olursun yazimi suanki durumumuz ne acaba bebeğinizi kucaginiza umarim almissinizdir5. denememde hamile kaldım şu anda 5 haftalık.... diğer denemelerimin hiç birinde pozitif sonuç almadım... sorun sperm azlığı.... her tedavide 3. gün 4 embryo transfer edildi... 9. gün idrarda pozitifi gördüm.... 12. gün degerim 476' çıktı....farklı bir hamilelik belirtisi olmadı negatif olan tedavilerle aynıydı....
Selam evet konu açılalı çok olmuş ama bizdecaö ettirelim ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. Henüz iğnleredeyim bugün 8.ipnemi vuruldum yarın kontrolüm var işallh yumuşlar büyümüştür . İkinci tüp bebek denemem umurun bu sefer pozitif olur .Güzel bir topic olmuş inşallah bizede yazmak nasip olur. 3. Denemem tedavi asmasindayim c.tesi opu olacak. Konu yıllar önce açılmış ama yinede yazmak istedim
İnsallah canım benim bende transferi bekliyorum opudan sonra adet oldum ikinci adeti bekleyelim dedi bekledik o da geldi malesef kist çıktı yasmşn verdi 3.adeti bekliyoruz. Hakkımızda hayırlınında hayırlısı olsunSelam evet konu açılalı çok olmuş ama bizdecaö ettirelim ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. Henüz iğnleredeyim bugün 8.ipnemi vuruldum yarın kontrolüm var işallh yumuşlar büyümüştür . İkinci tüp bebek denemem umurun bu sefer pozitif olur .
Olsun canımmm sen hiç takılma geç olsun güç olmasın işallah . Benimse transferim oldu iki tane embriyo yerleştirdi doktor işallah haftaya cıma belli olcak bekliyorum bakalım allahım hayırlısını versin işallahİnsallah canım benim bende transferi bekliyorum opudan sonra adet oldum ikinci adeti bekleyelim dedi bekledik o da geldi malesef kist çıktı yasmşn verdi 3.adeti bekliyoruz. Hakkımızda hayırlınında hayırlısı olsun
Hadi insallah iyi haberlerini alırız canm benimOlsun canımmm sen hiç takılma geç olsun güç olmasın işallah . Benimse transferim oldu iki tane embriyo yerleştirdi doktor işallah haftaya cıma belli olcak bekliyorum bakalım allahım hayırlısını versin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?