önemli yardım lütfen....

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar grip oldum ben. daha 4 haftalık hamileyim. burnum inanılmaz tıkalı öksürükte başladı. gidicem birazdan doktora ama vericeği ilaçları kullanmaktan korkuyorum. aranızda beim gibi olan yada böyle bişi yaşamış olan varmı? varsa hanfi ilaçları kullandınız, bir sakıncası oldumu? olur yardımcı olun geçer diye bekliyorum 1 haftadır ama ilaçsız geçmicek anlaşılan......

canım bılmıyorum benım kadarmısın yanlıs anlama ılk önce dıkatlı bır sekılde arastır gıdeceğın doktoru bırdaha hep ona git güven herseyden önce demek istedığım suan 6 ayım doluyo senın kadarlık hamıleyken acıle kaldırıldım nefes alamıyordum hıc serom yedım yavrum ıcın cabık ıyılesmek ıcn verebıleceğı ılaclar bellıdır zaten sende dıkatlı bır sekılde oku ılacları gecmıs olsun

Hamile olduğunu doktora mutlaka söyle. Sonra kadın doğum dokorunu da ara. Ben de gribim evde yatıyorum. Sabah doktora gittim, kendi kadın doğum doktoruma telefon edip onun da onayıyla başlayacağım ilaca biraz sonra.

doktor sana uygun olanı verecektir ama sen bol bol dinlen sıcak şeyler iç geçmiş olsun a.s.

Biri bana dönüş yapsın ya lütfen
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

Kafayı yicem

canını sıkma canım kafayı yemenede hiç gerek yok herşey normal ben bebişi 6+6 haftalıkken görmüştüm ayrıca benimde ne midem bulandı ne aşermem oldu bunlar bünyeyle alakalı doktora güven şekerim

Canım çok teşekkür ederim bu arada hala hamilemisin yoksa senin bebiş dünyaya geldimi ?

Ben de 6 haftalıkken sadece keseyi görüm, 7. hafta bitince bebeği gördüm.
24 haftalık hamileyim birgün hariç hiç mide bulantım olmadı. Ama hep iştahsızdım ilk üç ay. Gerçek aşerme de zaten beşinci aydan sonra başlıyor.
Yani herşey yolunda.

Canım bir avazda inş. Benim ilk olduğu için çok heyecanlıyım. Cinsiyeti bellimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…