Önemli!!!

16 yaşında çocukla evlenipte bir de ondan çocuk bekleyene yaziKlar olsun hiç bir sözüm yok tutuldum doğumüna gelince doktorun ne ddi

Umarım yalandır ama gerçekse burada avukat üyeler vardı diye hatırlıyorum. Hamileliği süresince doktora gittiğini de sanmıyorum korkudan gidememiştir. O yaşta bazı kızlar yeni yeni regl olmaya başlıyorlar doğum riskli olacak muhtemelen. Kocam dediği şahıs ve konu sahibi mağdur çocuğun ailesi şikayet edilmeli, doğum da ekstra önlemlerle gerçekleştirilmeli.

Tam da bunu dusunmustum ben de.
Doktorların bu durumlarla ilgili yükümlülüğü vardır mutlaka.

Aynen öyle... Doktoru da görmezden geliyor demekki ya da gitmedi bilmiyorum fakat istismar var burada..

Gitmiş, kanaması olmuş doktor fitil vermiş diye yazıyor diğer konuda.

Böyle şeyler doktorun vicdanına bırakılmıyordur umarım... eğer doktor da ihbar etmiyorsa keşke o da cezalandırılsa...

16yasinda ne oldu da seni evlendirdiler? Konu gerçekse cidden cok üzülürüm.

Ben bu yasimda hamileyim de zor dayaniyorum.

Insallah fakedir de sen dalga geciyorsundur.

aile izniyle resmi nikah yapılabilmesi için 17 yaşını doldurmuş olmak gerekir. 16 yaşını doldurmuş bir ÇOCUK ile resmi nikah aile izni değil, olağanüstü durumlarda hakim kararıyla yapılabilir.hatta 7 aylık hamilelik varsa bu 15 yaşında evlendirilmedir ve buna hakim de karar veremez. sen istismar edilen bir çocuk statüsündesin. yapacağın doğum değil, seni harcayan ailen sorunlu.

Sizin gibi insanlar cocuklara kötü örnek teşkil ediyor. Defolup git ya. İlerlememiz gerekirken çagdisi kaliyoruz sayenizde. 16 yas mis.

Valla canmcm 16 yaşında evlenip gebe kalmayı biliyosan doğurman gerektiğinide biliyosundur heralde. Tövbest.

Kızgınlığınızı anlıyorumda 16 yaşındaki çocuğa degil, 15 yaşında evlendirene kızmak lazım...
15 yaşındaki kimse evlilik kadarı verecek olgunlukta değildir, artık sebep ne bilmiyorum ama sorumlu aile ve onunla evlilik(!)gerçekleştiren...
gerçi o kaç yaşında ona da bakmak lazım.. malum burası Türkiye.

Koca kaciyodu. Basında ki ana baba ya saydirmak lazım aslında da neyse . Hatta hepinize birden. Banlanmayim şimdi

Bildiğim kadarıyla 18 yaş altı gebelikler riskli gebelik sayılıyor ve doktor kontrolunde olman gerekiyor. Vücut gelişimin henüz normal doğuma müsait degilse normal doğum yapman cok tehlikeli, sezeryan doğum yapmalısın. Ah be yavrum daha kendin çocuksun

Resmi olarak da minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır çoktan diye düşünüyorum. Senin hayatını el birliğiyle bitirenlere yazıklar olsun...

Evet ailesine bakmak lazim.
Bu cocuk ne anlar evlenmekten cocuk bakmaktan.
Yetiskin olsa soylersin de insan bu cocuga ne diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…