- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
-
Şikayet edilse ne olacak ki Kız hamile bu durumda yapmak olmaz keşke hamile kalmadan hatta evlenmeden önce biri dur deseydi. Yapacak birşey yok ki artık İnşallah tekrar anne olmadan biraz daha zaman geçmesini beklerBu kızın adresi bulunsun ve şikayet edelim istiyorum. (Eğer gerçekse)
normallestiren yok zaten bende karsııyım aslına bakarsanız ama doguda bu okadar o,normalki. engel olunmuyor işte malaesef napalımÇocuk oldukları için olmaz hanımefendi. Olmamalı. Normallestirmeyin lutfen.
Uzun boylu iri olmaları çocuk oldukları gerçeğini degistirmez.
12 yaşında adet goruyor nasılsa demeye kadar gider bu mesele.
Yapmayin.
Doktorun yok mu senin ona sorsana. KK'nin cocuk gelinlere karsi durusunu mu test ediyorsun aklinca?Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)
16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)
Bu normallestirmemis ve karşı olan haliniz mi?normallestiren yok zaten bende karsııyım aslına bakarsanız ama doguda bu okadar o,normalki. engel olunmuyor işte malaesef napalım
Turkiyedeki kanunda 18 yasin altindaki bir kiz cinsellik yasar ve sikayet ederse adam tutuklanir ve turkiyede 18 yas resitlik yasidir 16 degilHanimlar, doktor neye dayanarak neyi ihbar edicek?
Türk konunu bilmiyorum ama umarimki cinsel ilişkiye girmek yasak degildir.
Doktor nerden bilsin kizin evli oldugunu?
Ben şahsen almanyada avukatim. Bazen trende gördüğüm hamile genc kizlara 2 soru soruyorum: - sevgilin kac yaşında? Sen kac yaşındasın?
En azindan almanyada 14 yaşındaki bir kiz 16 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişki yaşıyabiliyor.
16 yaşındaki bir kiz 18 yaşındaki erkekle ve iki reşit insan zaten istediğini yapar.
Demek istediğim cinsel ilişki yaşamak yasak degilse adamin yaşı önemli...
Öfff... gencecik cocuklar boylarindan büyük işlere madur birakiliyorlar.
Ne mi yapalim? Karsi cikalim mesela ilk yazdiginiz mesaji duzelrin olayi normallestirmeyelim napalim diye diye ne hale geldi ulkenormallestiren yok zaten bende karsııyım aslına bakarsanız ama doguda bu okadar o,normalki. engel olunmuyor işte malaesef napalım
Turkiyedeki kanunda 18 yasin altindaki bir kiz cinsellik yasar ve sikayet ederse adam tutuklanir ve turkiyede 18 yas resitlik yasidir 16 degil
Edelim de aileler sorgulanacak alan razi veren razi muhabbeti olacak karşılıkli sikayetci degiliz denecek olay kapanacakBu kızın adresi bulunsun ve şikayet edelim istiyorum. (Eğer gerçekse)
Oyyyy yoruma geeeel 16 yasinda neden olmasinmiiiii peeessss16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)
Avukat degilim cok detayli bilmiyorum ama kiz istismar edilen sayiliyor diye biliyorumTeşekkür ederim. Eger erkek kendide 18 yaşdan küçükse?
Yani varsayalim ikiside 16... kim kimi istismar etmiş oluyor bu durumda?
Konuya bakıyorsun neden cevap vermiyorsun . Herkes senin için üzülüyor. Gerçekten hamile misin. Yoksa kafa mı buluyorsun.Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Şaka dimi bu ? Gercek olmasin bu konu. Eger gercekse sikayet edilirse istismar sayilir. Daha önce boyle birseye haberlerede cikmisti. Kiz ben kocami seviyorum oyle birsey yok demesine ragmen 'tecavuz ' sucu olarak hapse atıldı.Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Canim doktorun ihbar etme gibi bi yükümlülüğü yok. Dogum hastane kosullarinda gerceklesirse dogumhane ekibi polisi yada jandarma bölgesine dahilse jandarmayi arayip bilgi veriyor gecenin köründe dahi olsa polsi jandarma vs gelip inceliyor aileler sorguya çekiliyor... sonucu söyleyeyim daha bi vahim alan razi veren razi muhabbeti oluyor belki esi bi iki gun nezarette kalıyor o kadar karsilikli anlasilip 17 yasi beklenip nikah kıyılıyor. Ben dogumhanede çalışırken izlediğimiz yol buydu.Gitmiş, kanaması olmuş doktor fitil vermiş diye yazıyor diğer konuda.
Böyle şeyler doktorun vicdanına bırakılmıyordur umarım... eğer doktor da ihbar etmiyorsa keşke o da cezalandırılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?