ÖNEMLİ...

çoook haklısın istesek neler yapabiliriz ama bu yufka yürekliliğimiz bizi durduruyor.. işinden olması ayrı dert..
ihlalden dolayı hapis kararı çıkabilir bence de tabi ki avukat değilim bilmiyorum.. avukat biri varsa bir danış istersen
buraya da yaz?

Eski eşime tehdit ve hakaretten hapis cezasi vermislerdi. Eski eşine yaptiklarindan ertelenmis cezasi vardi. O karara uymayip aynisini Bana da yapinca 5 seneye yakin ceza Aldi .ilk sucta sure veriyorlar sanirim

Böyle bir durumda onun işini mi düşünüyorsunuz, ben nerelere şikayet etmiştim eşimi işinden bananeee, o sizin vebalinize girerken günah değil mi

arkadaslar çekişmeli boşanma aşamasındayım. 1 çocuğmz var.Eşime attığı hakaret mesajlarından dolayı uzaklaştırma kararına ihlalden karakolda şikayette bulundum hakaret mesajlarınıda koydum. ben en azından ifadesini alırlar bi geri çekilir diyordum.ama 3gün hapis kararı çıkar diorlar. ve bu sayede muhtemelen işinden de olur. nekadar kötülük görsemde bu vebale girmek istemiyorum ve olaylar daha da büyür.onlarla uğraşmak istemiyorum. hakaretler yenilir yutulur gibi değil ilk ihlalde hemen hapis kararı mı çıkıyır bilen duyan bilgisi olan kim varsa bi yazıverin teşekkürler..

Erkekler acı çekerken yaralı hayvan gibi olur, siz o mesajları saklayın ve ona cezaevi yolunun açık olduğunu söyleyin, tekrar ederse o vakit hamle yapın, eğer aksi olursa cezaevinde çıkınca size zarar filan verir o sebeple bence kendiniz için şuan bir şey yapmayın, tabi karar sizin yine.

Bende birine hakaret ve uzaklaştırma davası açmıştım
para cezası veriliyor

kulağını çekip ağzına biber surecek halleri yok. Yaptığının cezası neyse çekecek. Siz de bi alemsiniz yani.

o size hakaret ederken bunları çektirirken acımamış siz neden acıyorsunuz? 3 güncük cezasını çeksin..

İşte böyle yapıyorsunuz .
Sonra o acıyıp şikayetınızı çektıgınız adam sizi kuytu köşelerde öldürüyor veya hakaretlerine devam edıyor..

Hapis yatarsa yatsın. Ne olursa olsun çocuğunun annesisiniz. Kaç zaman karılık yaptiniz size öyle hakaret etmeye hakki yoktu. Çeksin cezasını

hapis cezası alacak kadar kötü şeyler yazmışsa alsın
bu da ona ders olur belki

a

zaten ne gelirse vicdandan geliyor kahretsinki

Vicdan azabı degil de, işinden olursa alacağınız nafaka düşer, şimdiki şartları va gibi bir çıkarınız varsa ona bir şey diyemem.

Ama acıyorsanız boşa dememişler,
Acıma acınacak hale düşersin diye.

Çok iyi bir şey yapmışsınız mesajlardan dolayı şikâyet ederek. Şimdi çekerseniz şikâyetinizi, ileride daha kötü hakaretler ettiğinde pişman olursunuz bunu yaptığınız için. Cezasını alsın ki size nasıl davranması gerektiğini bilsin. Her kadın boşanma aşamasında bunu yapmalı ki erkekler ayaklarını denk alsınlar.
çok sorunlu insanlar. kendileri ne hakaretler ne terbiyesizlikler yaptı. bir tanesi konuşulmuyor.yok ben ewi terk etmşm oğlunu göstermemşm ondan esirgemişim kendileri ak kaşık biz hep kara olduk

Hakaretleri daha mı hafifti? O size ağıza alınmayacak hakaretler ederken sizi düşündü mü? Bu kadar yufka yürekli olursanız ezilen kaybeden siz olursunuz. Boşuna demiyorlar acıma acınacak hale gelirsin diye.

Davanizdan vazgeçmeyin isterse 3 ay yatsın. Bir daha size de dahil kimseye hakaret etmemeyi öğrenir.
haklısınız... kendime çok kızıyorum.. zaten bndeki insanlığn yarısı onda olsaydı bugün hala evli olurduk

Vicdan azabı degil de, işinden olursa alacağınız nafaka düşer, şimdiki şartları va gibi bir çıkarınız varsa ona bir şey diyemem.

Ama acıyorsanız boşa dememişler,
Acıma acınacak hale düşersin diye.
ya tabii.onlarda var. ama en çok vicdan. 3 gün hapis kararı çıksa ooo ailesi şaha kalkar doluşurlar kapımıza kendi oğulları ama avrat küfretse dahi biz suçluyuzz onların gözünde haketmişizdir de etmiştir

Back
X