Önemli

TimurunAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
15
1
30
Merhaba bebeğim henüz 2buçuk aylık geçen hafta başına talihsiz bir olay geldi başı düz olsun diye yan yatırdığım bebeğim yanına kontrol için gittiğimde yüz üstü düşmüştü onu çevirdiğimde bir süre nefessiz kalmış olduğunu bayılmış olduğunu ve yüzünde burun ve ağız kısmının morarmış olduğunu gördüm. hemen hastahaneye gittik bir çok test yapıldı herşey normal olarak görünüyor ama ben yinede endişeliyim. Bir türlü içim rahat etmiyor artık düz yatırsam bile hep korkuyorum. Başına böyle bir olay gelen kimse var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba bebeğim henüz 2buçuk aylık geçen hafta başına talihsiz bir olay geldi başı düz olsun diye yan yatırdığım bebeğim yanına kontrol için gittiğimde yüz üstü düşmüştü onu çevirdiğimde bir süre nefessiz kalmış olduğunu bayılmış olduğunu ve yüzünde burun ve ağız kısmının morarmış olduğunu gördüm. hemen hastahaneye gittik bir çok test yapıldı herşey normal olarak görünüyor ama ben yinede endişeliyim. Bir türlü içim rahat etmiyor artık düz yatırsam bile hep korkuyorum. Başına böyle bir olay gelen kimse var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Benim oğlum olmuştu aynı bole abisi daha 22 aylık anne koş demişti gittiğimde resmen boğulma sesleri tabi ben sokağın, korkudan kalbim duracaktı ve sonuç ondan sonra ağzına burnuna gözlerine tek tek bakmalar 2 saatte bir kontroller yoksa döndü bnmi uykuluyum deyip tekrar bakmalar ,sonuç okb oldum büyüyene kadar suan 2.5 yaşında çok şükür hala yaramaz kaç kez ağzına bişiler aldı Morardi oldu dediğimiz anda nefesi geldi çok şükür sıkıntımız yok simdilik.bisi olmaz senin bebeğinede insalah sadece dikkat et.benim gibi korkunu OKB ye takıntılara çevirme sakin

kuzucuk ya..gecmis olsun..
bebeklerin nefeslerine odakli alarmlar oluyor,besigine oyle bisey koyabilirsiniz ama en mantiklisi 6 aylik filan olana kadar diz yatirmak,ben hep duz yatirdim,donmeye baslayinca kendi dondu zaten.
kafasinda duzlesme filan olmuyor inanin,sekle giriyor,yan yatmak icin cok minik bebek

benim oglum iki ay 1 haftalik
2 aydir yuzustu yatiyor uyyor
pozisyon kaynakli olduguna eminmisiniz o gorduklerinizin?

çok geçmis olsun

X