Önemsememeyi öğrendiğimizde mi değerli oluyoruz?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
3 yıldır gel gitle devam eden ilişkimde son noktaya geldim. Oldukça karmaşık. Bu sürede bir defa bile beni önemsemeyen eski sevgilim senede 1 dönme huyundan vazgeçmiyor.. Benim sorunumun fevriliğim, sürekli olarak ondan yakınmam, başka kızları gündeme getirmem olduğunu düşündü hep. Yalnız bu insan kız kankilerinden vazgeçmedi hiç.. Onlar için beni facebooktan her yerden engelledi..Ben suçlu oldum. 1 sene sonra barıştık yine aynı tavırlar..1 hafta aramadı, ben de bu kez onu sildim ve yine beni suçladı. Beni ailesiyle, arkadaşlarıyla tanıştırmadı, fotoğraf paylaşmadı..Sonra eski bir arkadaşımla ilişki durumu yapıp fotoğraflar attı. Tabi ben bu sırada sürekli takip ettim ve ayrılacaklarını anladım ama hala facebookta fotoğrafları vardı. Görüşmek istediğini söyledi. Ben de açıklayacak bir şeyleri var deyip buluştum.
Neymiş benden açıklama bekliyormuş! Şaşırdım. Ona göre ben onu ikna etmeliyim. Bu kızla ilişkisi varken benle buluşmasını yanlış bulduğumu söyledim ve aşırı sinirlendi amacım seni görmekti, gördüm bu kadar yeter yoluna dedi ve arabasından inmemi istedi..:KK42:Bardağı taşıran son damlaydı. Sonra ben aptal gibi üzerine gittiğim için yine özür mesajı attım ve beni yine engelledi. Ben kimseyle kötü ayrılmak istemeyen biriyim benim sorunum bu :KK43:(( Eski arkadaşımla sevgili olduğum icin pişmanım belkide..vicdan yapıyorum, kırmak, üzmek istemiyorum..Böyle biriyken neden o bana bu kadar ters tavırlarda? amacı ne? Ona fazla değer verdiğim için mi beni kenara atabiliyor kolayca?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. O insanla bir daha hic bir sekilde konusmayin, mesajlasmayin. Unutun gitsin ...

3 yıldır gel gitle devam eden ilişkimde son noktaya geldim. Oldukça karmaşık. Bu sürede bir defa bile beni önemsemeyen eski sevgilim senede 1 dönme huyundan vazgeçmiyor.. Benim sorunumun fevriliğim, sürekli olarak ondan yakınmam, başka kızları gündeme getirmem olduğunu düşündü hep. Yalnız bu insan kız kankilerinden vazgeçmedi hiç.. Onlar için beni facebooktan her yerden engelledi..Ben suçlu oldum. 1 sene sonra barıştık yine aynı tavırlar..1 hafta aramadı, ben de bu kez onu sildim ve yine beni suçladı. Beni ailesiyle, arkadaşlarıyla tanıştırmadı, fotoğraf paylaşmadı..Sonra eski bir arkadaşımla ilişki durumu yapıp fotoğraflar attı. Tabi ben bu sırada sürekli takip ettim ve ayrılacaklarını anladım ama hala facebookta fotoğrafları vardı. Görüşmek istediğini söyledi. Ben de açıklayacak bir şeyleri var deyip buluştum.
Neymiş benden açıklama bekliyormuş! Şaşırdım. Ona göre ben onu ikna etmeliyim. Bu kızla ilişkisi varken benle buluşmasını yanlış bulduğumu söyledim ve aşırı sinirlendi amacım seni görmekti, gördüm bu kadar yeter yoluna dedi ve beni arabasından attı :KK43: Bardağı taşıran son damlaydı. Sonra ben aptal gibi üzerine gittiğim için yine özür mesajı attım ve beni yine engelledi. Ben kimseyle kötü ayrılmak istemeyen biriyim benim sorunum bu :KK43:(( Eski arkadaşımla sevgili olduğum icin pişmanım belkide..vicdan yapıyorum, kırmak, üzmek istemiyorum..Böyle biriyken neden o bana bu kadar ters tavırlarda? amacı ne? Beni beğenmiyor mu acaba, güzel mi bulmuyor? Ya da ben ona fazla değer verdiğim için mi beni kenara atabiliyor kolayca?
egosunu tatmin etme peşindedir canım. Terbiyesizlik bence yaptığı. Senin de bir duruşun, kaliten vardır. Asla ödün verme. Ağzıyla kuş tutsa da dönme artık bence

egosunu tatmin etme peşindedir canım. Terbiyesizlik bence yaptığı. Senin de bir duruşun, kaliten vardır. Asla ödün verme. Ağzıyla kuş tutsa da dönme.
Çok haklısınız. Her seferinde dönerek nasıl olsa gelir bana diye diye egosunu tatmin ediyor. Artık benim için ondan tamamen uzak durmanın zamanı geldi. Yorumunuz için teşekkür ederim:)

Back
X