Önemseyemiyorum

Bende 7 yıl dan sonra eski ben olmadığımı farkettim.bunun sebebi yaşadıkların, hayal kırıklıkları, güvenkkayıpları, yalnızlık, yalnız kalmaya mecbur bırakılmak,egoist insanlara katlanmak veya agoist insanlarla bi ara birlikte olmak vs gibi şeyler yatıyor olabilir.yanıben kendime tteşhisi bu yönde koydum.yaşadıklarım yüzünden degismisim.şimdi sende kendini bir sorgula bence.eminim durduk yere bu hale gelmemisssindir.elbet nedenleri vardır.

Evet haklısın bişeylere sorgulama ve çözüm gerekli eğer hayatıma o yeni tanıştığım çocuk girmeseydi banane ya modunda ilerliyordum ama şimdi neleri kaybetmeye başladığımı farkettim bir insanın sahip olması gereken sevme sevilme ihtiyacını hayatımdan çıkarma çabası içine girdim sanırım ve evet geçmişe dönüp bakınca hayatıma giren insanlar çok da mutlu günler yaşatmadı bana

Teşhiş bulundu :) ha ama ilaca gelince onu bende bilmiyorum ne yazıkki.

İnsanlarin gercek yuzunu gormus olabilirsin. Yani sen hep sevgi dolu,yardimsever, ama digerleri bir o okadar dusuncesiz ve sevgiden uzak.

1-2 kaziktan sonra insanlara karsi onyargi sahibi olmus olabilirsin,

Antidepresan kullaniyosan sebebi kesinlikle bu diyebilirim.

Veya fak capli bir ruh hali degisikligi yasiyorsunuz. Ruh haliniz kabul degiatiriyor.

bence en güzel duyguyu yasıyosunuz suan bakın keyfinize

Ama başkalarının düşüncesizliğinden sevgisizliğinden kurtulmak için çaba gösterip bu seferde böyle bi sıkıntı yaşamakta kötü. Ortası yok mu bu işin.

Aynen bende bunun gibi bi durum yaşıyorum en yakın arkadaşıma dahi 3 aydır bırak görüşmeyi mesaj bile atmıyorum içimden gelmiyo

Ben de ayniyim sanirim zamanla empati kurabilmekten vazgectim sebebi de cikarci satici yalanci insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…