- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
Bende 7 yıl dan sonra eski ben olmadığımı farkettim.bunun sebebi yaşadıkların, hayal kırıklıkları, güvenkkayıpları, yalnızlık, yalnız kalmaya mecbur bırakılmak,egoist insanlara katlanmak veya agoist insanlarla bi ara birlikte olmak vs gibi şeyler yatıyor olabilir.yanıben kendime tteşhisi bu yönde koydum.yaşadıklarım yüzünden degismisim.şimdi sende kendini bir sorgula bence.eminim durduk yere bu hale gelmemisssindir.elbet nedenleri vardır.
Evet haklısın bişeylere sorgulama ve çözüm gerekli eğer hayatıma o yeni tanıştığım çocuk girmeseydi banane ya modunda ilerliyordum ama şimdi neleri kaybetmeye başladığımı farkettim bir insanın sahip olması gereken sevme sevilme ihtiyacını hayatımdan çıkarma çabası içine girdim sanırım ve evet geçmişe dönüp bakınca hayatıma giren insanlar çok da mutlu günler yaşatmadı bana
Teşhiş bulundu :) ha ama ilaca gelince onu bende bilmiyorum ne yazıkki.
En yakın zamanda bulmak dileğiyle o zaman :)
Çok teşekkür ederim :)Umarım :) dertlesmek istediğinde yazabilirsin bu arada
bence en güzel duyguyu yasıyosunuz suanMerhaba bayanlar, size son zamanlarda farkettiğim bi durumdan bahsetmek varsa fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle yaşım daha çok genç ve yapı olarakta eğlenmeyi seven hareketli bir yapım var. Yaklaşık iki sene öncesine kadar aşırı duygusal bir insandım yardım etmeyi sever ve en önemlisi insanları önemser kendimden çok sevdiğim insanlar için bişeylere çaba gösterirdim aşırı duygusaldım ve herşeye ağlardım ama bu zamanla neye bağlı olarak bilmiyorum ama yok olmaya başladı.
Bırakın yeni insanlarla tanışıp kaynaşmayı eskiden sevdiğim konuştuğum arkadaşlarıma bile tahammül edemez hale geldim. İnsanları sevmenin nasıl bir duygu olduğunu unutmaya başladım kendi öz anne babama bile olan sevgimde azalma var. İstesem dahi artık insanlara değer veremediğimi sevemediğimi gitgide yabanileştiğimi farkettim. kabullenmesi çok zor ama bencilleştim. Beni asıl rahatsız eden bunların sadece iki yıl içinde ben farkına varmadan olması. Artık cenazeye bile gittiğimde hissizlikten başka birşeye sahip olamıyorum sadece boşluk var.
sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
bence en güzel duyguyu yasıyosunuz suanbakın keyfinize
Büyüyor insan. .
ders alarak. .
değişerek. .
İnsanlarin gercek yuzunu gormus olabilirsin. Yani sen hep sevgi dolu,yardimsever, ama digerleri bir o okadar dusuncesiz ve sevgiden uzak.
1-2 kaziktan sonra insanlara karsi onyargi sahibi olmus olabilirsin,
Antidepresan kullaniyosan sebebi kesinlikle bu diyebilirim.
Veya fak capli bir ruh hali degisikligi yasiyorsunuz. Ruh haliniz kabul degiatiriyor.
Büyümek böyle olmamalı. Oysa hayaller Paris'ti
Büyümek böyle olmamalı. Oysa hayaller Paris'ti
İnsanlara yaranılmıyor. .
yaptığın iyilikler karşılık bulmuyor. .
bende artık yormuyorum kendimi. .
değiştim. .
Ama bu seferde dönüp bakıyorum ben başkaları için yaranılmayacak insan olmuşum.
Akışına bıraktım hayatı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?