E öyle olunca bu işin huzursuzluk veren bir kısmı da var. Hele bir de o arkadaşlar arayıp neden aramıyorsun sormuyorsun diye hesap soruncaAynen bende bunun gibi bi durum yaşıyorum en yakın arkadaşıma dahi 3 aydır bırak görüşmeyi mesaj bile atmıyorum içimden gelmiyo
Ben de ayniyim sanirim zamanla empati kurabilmekten vazgectim sebebi de cikarci satici yalanci insanlar
Umursamaz olmak en güzeli. En azindan yastiga başını koyunca öyle mi olsaydi boyle mi olsaydi, acaba sunu mu deseydim bunu mu deseydim gibi insan hayatini yipratan seylerle cebellesmemis olursun.
Sadece anneni, babani sev. Deger ver onlara, hayatta kimse ana baba gibi seni çıkarsiz sevip korumaz.
Ben de insanlari pek sevmem, sıkıcı bulurum cok nadirdir cevremde dertlesip konusabildigim insanlar ama umursamaz olamiyorum. Birinin bi lafini kirk gün aklimdan cikaramiyorum. Bu tip seyler ise insani icten ice cok yipratiyor.
Yasin gecmeden boyle bi ruh hali iyi ama hayat enerjin bitmesin ona care bul
Inanin en guzeli bu zaten, bosverin degismek icin caba gostermeyin. Insanlari seviyoruz deger veriyoruz da ne oluyo sanki..
aynen artık çok hayırsızsın lafını duymaktan ciğerim soldu aman umrumda mı sanki sülalem raad valla tabi burdaki ablalar daha deneyimlidir insanlarla iletişim konusunda falan ben daha 20 yaşındayım ama insanlardan bezdim yani hedef biz miyizE öyle olunca bu işin huzursuzluk veren bir kısmı da var. Hele bir de o arkadaşlar arayıp neden aramıyorsun sormuyorsun diye hesap sorunca
Evet aslında hayat enerjimin geçmesi de bir problem oluyor. insanlardan kendimi soyutlayıp beni seven insanların önüne engel koyunca bi yandan elimden ihtiyaç duyduğum bişey alınmış gibi oluyor ve doğal olarak hayat enerjisi aşşağı doğru kayıyor
Ama biz daha genciz yavvvaynen artık çok hayırsızsın lafını duymaktan ciğerim soldu aman umrumda mı sanki sülalem raad valla tabi burdaki ablalar daha deneyimlidir insanlarla iletişim konusunda falan ben daha 20 yaşındayım ama insanlardan bezdim yani hedef biz miyiz
Bi sikintin mi oldu? Hani bir film izlersin, bir roman okursun ya da bir sey yasarsin hayatin bos oldugunu anlarsin ve enerjin birden düşer ya.
Sen farkinda olmadan bilincaltin bir seye tepki veriyor olmali belki de kendine gore savunma mekanizmasi olusturdu.
Bi kac sevdigin arkadasinla buluş, sinemaya gidin bowlinge gidin kafan biraz dagilsin, eglenebilecegini hisset duzelirsin :)
Manitamız olursa düzeliriz belkiAma biz daha genciz yavvvbunun ilerisi nasıl olacak acep
Manitamız olursa düzeliriz belki
Ya işte benimde olmuyo ama benim sevgilim falanda olmadı yani nasıl bi sevgili olurdum bilmiyorum heralde hep ilgi bekleyen ama hiç ilgi göstermeyen bi piskopat olurdum kesinUOTE="Milagros1127, post: 41629227, member: 686388"]Ay o da olmuyor ki valla önceden hiç tınlamazdım erkekleri açık açıkda söylerdim ben kimseyle ciddi düşünmüyorum diye sonra tanıştım biriyle salak gibi sevdim de işte çocuk bu dengesizliklere katlanamayacak hale geldi garibim
Merhaba bayanlar, size son zamanlarda farkettiğim bi durumdan bahsetmek varsa fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle yaşım daha çok genç ve yapı olarakta eğlenmeyi seven hareketli bir yapım var. Yaklaşık iki sene öncesine kadar aşırı duygusal bir insandım yardım etmeyi sever ve en önemlisi insanları önemser kendimden çok sevdiğim insanlar için bişeylere çaba gösterirdim aşırı duygusaldım ve herşeye ağlardım ama bu zamanla neye bağlı olarak bilmiyorum ama yok olmaya başladı.
Bırakın yeni insanlarla tanışıp kaynaşmayı eskiden sevdiğim konuştuğum arkadaşlarıma bile tahammül edemez hale geldim. İnsanları sevmenin nasıl bir duygu olduğunu unutmaya başladım kendi öz anne babama bile olan sevgimde azalma var. İstesem dahi artık insanlara değer veremediğimi sevemediğimi gitgide yabanileştiğimi farkettim. kabullenmesi çok zor ama bencilleştim. Beni asıl rahatsız eden bunların sadece iki yıl içinde ben farkına varmadan olması. Artık cenazeye bile gittiğimde hissizlikten başka birşeye sahip olamıyorum sadece boşluk var.
sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Valla ne güzelde örnek verdiniz. zamanında fazla yaklaşıp yandık işte.Ben de zaman zaman uzaklaşıyorum insanlardan,ama bunda en önemli sebep insanlardan (kaba tabirle!)yediğim kazıklar ,sırtımdan vurulmalar etkili oldu...Bu sebeple artık bir denge kurdum ,insanlardan bir tekme mesafesi uzağım...
Sadi şirazi ne güzel söylemiş:''İnsanlarla münasebetiniz,ateşle münasebetiniz gibi olsun,çok yaklaşma YANARSIN,çok uzaklaşma DONARSIN''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?