• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öner verin ablalarım

nilansoyak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
8
1
1
24
Merhaba Ablalarım. Web tasarım uzmanıyım kadınlara yönelik bir site yapmak istiyorum. Sizce ne üzerine olabilir?

Doğal Sayılar
Toplama
Çıkarma
Geometrik Şekiller
Kesirler
Saatler
Uzunluk Ölçme
Sıvı Ölçme
Uzamsal İlişkiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzamansan bize sormamalısın sevgili 20 yaşındaki uzman.

Merhaba Ablalarım. Web tasarım uzmanıyım kadınlara yönelik bir site yapmak istiyorum. Sizce ne üzerine olabilir?
Kk tarzı bi şey iyi olur. Kadınlar adına şimdiye kadar gördüğüm en iyi site. Daha önce bi kaç siteyle çalışmıştım ama ordanda bi kaç öneride bulunabilirim. Mesela köşe yazıları olabilir yararlı olarak belirli kişiler yazabilir

Evet tasarım uzmanıyım ama konu bulmakta sıkıntı çekiyorum 20 yaşında biri uzman olmaz mı?
Olmasını çok isterim. Ama tecrübe lazım bir şeyde uzman olabilmek için yıllarını vermek lazım. Zaten tecrüben olsa fikrin de olur.

Kk tarzı bi şey iyi olur. Kadınlar adına şimdiye kadar gördüğüm en iyi site. Daha önce bi kaç siteyle çalışmıştım ama ordanda bi kaç öneride bulunabilirim. Mesela köşe yazıları olabilir yararlı olarak belirli kişiler yazabilir
Ben daha çok piyasada olmayan eksikliği olan bir kategori arıyorum

Ben daha çok piyasada olmayan eksikliği olan bir kategori arıyorum
Genel araştırma yaparsan benzeri olmayan çok az site var bunun üzerine bende düşünmüştüm bi kaç site yaptım hatta sonra hali hazırdaki sitelerle çalışmaya başladım çnkü günümüzde benzeri olmayan site yok 😂 tutulmuşlar devam ediyo, yeni zor yani

Olmasını çok isterim. Ama tecrübe lazım bir şeyde uzman olabilmek için yıllarını vermek lazım. Zaten tecrüben olsa fikrin de olur.
şöyle söyleyim. İngilizce açtım şuan kadar site. Aylık güzel gelirler kazanıyorum. Bu ilk türkçe site olacak. İngilizce aklıma çok geliyor ama onun türkçesini açsam hiç kimse kullanmaz

Genel araştırma yaparsan benzeri olmayan çok az site var bunun üzerine bende düşünmüştüm bi kaç site yaptım hatta sonra hali hazırdaki sitelerle çalışmaya başladım çnkü günümüzde benzeri olmayan site yok 😂 tutulmuşlar devam ediyo, yeni zor yani
Malesef sektör bırakmamışlar. Ben 10 yıl önce doğucaktımki......

şöyle söyleyim. İngilizce açtım şuan kadar site. Aylık güzel gelirler kazanıyorum. Bu ilk türkçe site olacak. İngilizce aklıma çok geliyor ama onun türkçesini açsam hiç kimse kullanmaz
Nasıl bir şey ki kullanılmasın burda?

10 yıl önce doğdum ben mesela 😂 tam mezun olduğum sene revaçtaydı sektör ve nereye atılsam ne yapsam derken baktım iş kalmamış sonra bölüm değiştirdim 🙄
Ben her sektöre girerdim. içerik ekler bırakırdım. Yükselirse durur. Yükselmezse kapatırdım

Kadınla kulübüne rakip mi geliyordu du du duuu 😁
Şaka bir yana da bu tarz siteler çok fazla var zaten. Hatta çoğu da sosyal medya üzerinden devam ediyor web sitelerine eskisi gibi rağbet yok maalesef

Ben her sektöre girerdim. içerik ekler bırakırdım. Yükselirse durur. Yükselmezse kapatırdım
Girdim zaten başarısızda olmadım çalışırken çok şey kattım kendime ama memuriyet istediğim için ve sağlık problemlerinden dolayı değiştirdim bölümümü hala çalıştığım siteler var eskisi kadar aktif değilim sadece. Ataması vs bittiği için bölüm değiştirdim yani ama sen özel sektörde kendi işimi yapıcam dersen evvela bi ekip kurmanı öneririm beyin fırtınası yeni fikirler vs sana çok şey katar

Back
X