Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım kuru. bunu kullandım. 2 kere. serisini almıştım.saçlarımı feci serlteştirdi...hiç beğenmedim. 2 kere deneyip,direkt seriyi apartman görevlidne verdimdi. bir dahamı asla almam..ay cevapları görmeden cevap vermişim bende. Demek ki Gliss baya baya işe yarayan bir ürün, mutlu oldum valla. Yaşasın siyah Gliss o zaman![]()
Schwarzkopf'un ürünü olan Gliss Ultimate repair 3 kat daha fazla sıvılaştırılmış keratin içeriyor. Kuru ve yıpranmış saçlar için. Saça çok iyi geliyor gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Birde yine Gliss Shea Cashmere şampuanını öneriyorum ben şuan shea cashmere kullanıyorum yumuşacık yapıyor ve saç dökülmem ciddi derecede azaldı tabii birde ben saçlarımı kestirdim kısacık çok dökülüyor diye onunda etikisi var mutlakakızlar benim saçlarım kuru ve her şampuanı kullanamıyorum.bu aralarda mevsim geçidi nedeninlede fazla dökülmeye başladı.biraz saçlarımın uçlarından aldırdım.azaldı ama yinede azda olsa dökülüyor.ben dove kullanıyorum şampuanımı değiştimeyi düşünüyorum başka iyi önerebileceğiniz şampuan varmı.siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz şampuanınızdan?
kızlar benim saçlarım kuru ve her şampuanı kullanamıyorum.bu aralarda mevsim geçidi nedeninlede fazla dökülmeye başladı.biraz saçlarımın uçlarından aldırdım.azaldı ama yinede azda olsa dökülüyor.ben dove kullanıyorum şampuanımı değiştimeyi düşünüyorum başka iyi önerebileceğiniz şampuan varmı.siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz şampuanınızdan?
kkızlar benim saçlarım kuru ve her şampuanı kullanamıyorum.bu aralarda mevsim geçidi nedeninlede fazla dökülmeye başladı.biraz saçlarımın uçlarından aldırdım.azaldı ama yinede azda olsa dökülüyor.ben dove kullanıyorum şampuanımı değiştimeyi düşünüyorum başka iyi önerebileceğiniz şampuan varmı.siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz şampuanınızdan?