Şampuan ve Saç Kremleri önerebilceğiniz şampuan

ay cevapları görmeden cevap vermişim bende. Demek ki Gliss baya baya işe yarayan bir ürün, mutlu oldum valla. Yaşasın siyah Gliss o zaman :21::21::21:
saçlarım kuru. bunu kullandım. 2 kere. serisini almıştım.saçlarımı feci serlteştirdi...hiç beğenmedim. 2 kere deneyip,direkt seriyi apartman görevlidne verdimdi. bir dahamı asla almam..

kızlar benim saçlarım kuru ve her şampuanı kullanamıyorum.bu aralarda mevsim geçidi nedeninlede fazla dökülmeye başladı.biraz saçlarımın uçlarından aldırdım.azaldı ama yinede azda olsa dökülüyor.ben dove kullanıyorum şampuanımı değiştimeyi düşünüyorum başka iyi önerebileceğiniz şampuan varmı.siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz şampuanınızdan?
Schwarzkopf'un ürünü olan Gliss Ultimate repair 3 kat daha fazla sıvılaştırılmış keratin içeriyor. Kuru ve yıpranmış saçlar için. Saça çok iyi geliyor gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Birde yine Gliss Shea Cashmere şampuanını öneriyorum ben şuan shea cashmere kullanıyorum yumuşacık yapıyor ve saç dökülmem ciddi derecede azaldı tabii birde ben saçlarımı kestirdim kısacık çok dökülüyor diye onunda etikisi var mutlaka :34:

kişiden kişiye değişiyor maalesef :26:

otacı kullanıyorum, defne - zeytinyağlı..

ama kullanıp memnun kalmayanlarda var..

şampuan değiştirmemek lazım uygun şampuanı bulunca tabi..

sadece saçı temizlemede yardımcı oluyor, bakım sağlamak için belli yağlar kullanılabilir.
Her hafta zeytinyağı kullanıyorum mesela.. yeterince bakım sağlamış oluyor..:16:

kızlar benim saçlarım kuru ve her şampuanı kullanamıyorum.bu aralarda mevsim geçidi nedeninlede fazla dökülmeye başladı.biraz saçlarımın uçlarından aldırdım.azaldı ama yinede azda olsa dökülüyor.ben dove kullanıyorum şampuanımı değiştimeyi düşünüyorum başka iyi önerebileceğiniz şampuan varmı.siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz şampuanınızdan?

Yves Rocher'ın şampuanlarından saçınıza uygun olanını almanızı öneririm.Hem çok doğal hem de sık kullandığımda bile saçıma zarar vermedi.

k

Elseve komple onarıcı 5 kullanıyorum ve öneririm sana da :)

yaklaşık 5 yıl elidor pempe kullandım, yazın annemlere gittiğimizde onlar dove almış (lacivert olanından). ya anne ne dandik şampuanlar alıyosun kesin indirim var diye almışsındır dedim, kullandım ve 5 yıllık şampuanımı değiştirdim. hatta eşim de çok beğenmişti. şimdi dove lacivert olanını kullanıyorum aynı zamanda saç kremini, çok memnunum.

evime nerden geldiğini anlamadığım syoss ince telli ve güçsüz saçlar için olan şampuan ve tresemme vitamin b12 ve jelatin içeren kırılmalara karşı olan şampuan var. bu ikisi bence çok kötü, köpürmüyolar. bi kere köpürmeyen şampuan kullanılmamalı, nasıl elimizdeki kirin gitmesi için sabunu köpürtmemiz lazım sabunu köpürtmezsen hiç bi işe yaramaz, saç yıkama da bence aynı. elidor da köpürüyodu ama son zamanlarda saçımda hafif kepek oluştuğunu fark etmiştim. dove a geçtim iyi oldu. onun da lacivert olanını kullanıyorum.
ama bu herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir.

canım günaydın bende aynı sorunları yaşıyodum hatta kepeklenmişti saçlarım elidor pembeyi kullanıyordum..
bioblas sarmaşık özlü şanpuanı kullanmaya başladım
saçlarım daha yumuşak,kepek yok, dökülme azaldı:46:

bence içinde paraben,sülfat ve silikon gibi kimyalsallar içermeyen ürünler bulmaya çalış.ben downunder kullandım ben ama illaki bi tanesi oluo içinde.bende şimdi hepsini içermeyen şampuanlar bulmaya calışıyrm live clean öneriler arasında bakalım arayıslarım devam ediıo:26:

canım benım kullandığım şampuan ve sac kremı hem tamamen doğal hem parlaklık verıyo hem yumusatıyo hemde dokulmeye karsı etkılı . kesınlıkle tavsıye ederım:21:

bende şampuan arayışındayım. ama şunu net bir şekilde biliyorum ki market şampuanları çok fazla kimyasal içeriyor ve araştırmalarım sonucu tüm şampuanların %80 i su içeriyormuş. geri kalan kısmı ise dolgu maddesi yani kimyasallarmış.

Back
X