- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Suan sancili bir dönem ben aciyi en dipte yaşayıp yavas yavas toparlayan bir insandim oncedenn.. dedigim gibi ben eski ben degilim silkelenmeye ihtiyacim varRabbim yardimcin olsun insAllah. Cok zor tabi iyi düşünmeye çalış mutlu olacagin şeyler yap. Unutmaya çalış herşeyi.
Onun icin çocuğunla yeni bi sayfa ac bi adamin ugruna kendini kaybetme .Suan sancili bir dönem ben aciyi en dipte yaşayıp yavas yavas toparlayan bir insandim oncedenn.. dedigim gibi ben eski ben degilim silkelenmeye ihtiyacim var
Gözyaşlarınızı içinizde tutmayın. Ağlamak sizi güçsüz yapmaz. En kısa zamanda toparlanırsınız inşAllah.Hanimlar merhaba...
Ben aldatildim oyle siddet vs filanda olamadi esim tarafindan konuda acmistim baba evindeyim meslegim ve işim yok.bir evladim var allah bagislasin... gelelim soruma
Bir gün iyiyim bir gün degil ama uzuldugum konu esimi kaybetmek degil onun ugruna kaybettigim zamanima degmeyecek bir insana deger verdigim icin üzülüyorum onun yuzunden evlenip ayrilmis yaftasi yemek beni uzen. Cocugumu tek basina buyutmek ona yetememeyi dusunmek onu koruyamazsam iyi yetistiremezsem korkusu beni uzen... bazende diyorum ki amaaaaannnn yasandi ve bitti başıma gelecek varmış diyorum.. maddi acidan kaybettigim bosey yok ama manevi açıdan bakacak olursam OZGUVENIMI insanlara olan GUVENIMI eski NESEMI kaybettimmmmmm....
Ben artik iki kisiyim iki kisi düşünmek zorundayim ailem cok sukur ki arkamda biraz puruzlude olsa ama bende birsey eksik ne bilmiyorum disardan okumaya karar verdim okulumu bitiricem ardindan kpss vs dusunuyorum simdilik cok cok paraya ihtiyacim yok bu zamani derslerime ayirmam lazim. Burasi tamam.
Peki ya o kaybolan ozguvenim nasıl gelecek ben kendime cok acıyorum kendimi yasadiklarimi anlatsam aglamaya basliyorum kendimi savunurken yaptığım fedakarliklari anlatırken agliyorum sesim ellerim titriyor ayaklarim tutmuyor ama bu bende hep olan birseydi bekarkende....
Nasil dimdik güçlü bir anne olunur annem babam her zaman yanimda olmiycaklar cocuguma nasil iyi bir rol model olurum kendimi daha iyi nasil ifade edebilirim insanlara karsi öneri bekliyorum..
Birde kitap onerileriniz var mi benim gibi hissedipte su kitabi okudum bana cok iyi geldi diyen..
Herkese cevap veremeyebilirim cocugumla ilgilenmek zorundayim ama tek tek yorumlarinizi okuycam mutlu günler.....
Hanimlar merhaba...
Ben aldatildim oyle siddet vs filanda olamadi esim tarafindan konuda acmistim baba evindeyim meslegim ve işim yok.bir evladim var allah bagislasin... gelelim soruma
Bir gün iyiyim bir gün degil ama uzuldugum konu esimi kaybetmek degil onun ugruna kaybettigim zamanima degmeyecek bir insana deger verdigim icin üzülüyorum onun yuzunden evlenip ayrilmis yaftasi yemek beni uzen. Cocugumu tek basina buyutmek ona yetememeyi dusunmek onu koruyamazsam iyi yetistiremezsem korkusu beni uzen... bazende diyorum ki amaaaaannnn yasandi ve bitti başıma gelecek varmış diyorum.. maddi acidan kaybettigim bosey yok ama manevi açıdan bakacak olursam OZGUVENIMI insanlara olan GUVENIMI eski NESEMI kaybettimmmmmm....
Ben artik iki kisiyim iki kisi düşünmek zorundayim ailem cok sukur ki arkamda biraz puruzlude olsa ama bende birsey eksik ne bilmiyorum disardan okumaya karar verdim okulumu bitiricem ardindan kpss vs dusunuyorum simdilik cok cok paraya ihtiyacim yok bu zamani derslerime ayirmam lazim. Burasi tamam.
Peki ya o kaybolan ozguvenim nasıl gelecek ben kendime cok acıyorum kendimi yasadiklarimi anlatsam aglamaya basliyorum kendimi savunurken yaptığım fedakarliklari anlatırken agliyorum sesim ellerim titriyor ayaklarim tutmuyor ama bu bende hep olan birseydi bekarkende....
Nasil dimdik güçlü bir anne olunur annem babam her zaman yanimda olmiycaklar cocuguma nasil iyi bir rol model olurum kendimi daha iyi nasil ifade edebilirim insanlara karsi öneri bekliyorum..
Birde kitap onerileriniz var mi benim gibi hissedipte su kitabi okudum bana cok iyi geldi diyen..
Herkese cevap veremeyebilirim cocugumla ilgilenmek zorundayim ama tek tek yorumlarinizi okuycam mutlu günler.....
Ağlıyorum ama gizli saklı.. cevremdeki insanlar her hareketimde dalga gecen tipler.Gözyaşlarınızı içinizde tutmayın. Ağlamak sizi güçsüz yapmaz. En kısa zamanda toparlanırsınız inşAllah.
Icim cok rahat.. icimin rahat olmasi için ona sans verdim ama o bildiginden geri kalmadi malesefMerhaba, tepki verenler olabilir ama Kuran dinlemenizi tavsiye ederim ilk olarak...
İkinci olarak da ne olur güveniniz kaybolmasın, siz başınızı yastığa koyduğunuzda rahat mısınız, önemli olan bu, her insan kendi sayfasını dolduruyor...
Kimseye acınızı göstermek zorunda değilsiniz zaten. Ayrıca madem böyle insanlar, kendinizi toparlayınca çevrenizden de uzaklaşın.Ağlıyorum ama gizli saklı.. cevremdeki insanlar her hareketimde dalga gecen tipler.
Mesela bir gun iyi olucam seneler sonra diyelim sende kocanin arkandan az aglamadin cok deger verdin bunun gibi seylerle sürekli dalga gecilecek
Zaman herseyin ilacidir.. hicbisey unutulmaz elbet ama zamanla alisilir daha bir katlanilir hale gelebilir tum yasananlar.. dusundugun seyleri yap mutlaka ayakta durabilmen hayata tutunman lazim ailen nekadar da arkanda olsa biyere kadar cocugun icin dimdik durabilmen sart.. buda senin elinde tabikii.. mutlaka oku cabala bu sure zarfinda bi ise girebilirsin amac sosyallesmek para ihtiyacin olsun olmasin sosyalles hic degilse bi ortama girmis olursun..
Anlamadim ne demek istediginizi.. ben kendimi nasil iyi ederim diye bir soru sordum acaba ne yapsamda bosanmasan değil..Sen kndine de çocuğuna da yetersiz öyle bir insanla çocuk bahanesiyle barisim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksın ve tekrar buraya gelip konu açmayacaksan yine aldattı diye sen bilirsin bize söz düşmez
DedikleriniZin altına imzami atiyorumçalıştığım yerde bu durumda olan o kadar kadın var ki. hiç birisinin de inan umrunda değil. özgüven sorunu da yaşamıyorlar. senin tek problemin ona çok güvenmiş olman kendini kapatmış ve fazlasıyla hayatını kısıtlamış olman. kesinlikle derslerine önem ver çalış ve mutlaka işe gir. farkı görceksin bu hallerine çok gülceksin :) kurslara katıl ve sosyalleş. psychologies dergisini tavsiye ediyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?