T Tugcetug1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2019 870 329 33 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugcetug1 #1 Merhaba arkadaşlar. Sizce hangi renk sac rengi insanı daha canlı ve guzel gösteriyor. Beyaz tenliler icin
Merhaba arkadaşlar. Sizce hangi renk sac rengi insanı daha canlı ve guzel gösteriyor. Beyaz tenliler icin
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.796 28.916 798 49 16 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugcetug1 #2 Tugcetug1 .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizce hangi renk sac rengi insanı daha canlı ve guzel gösteriyor. Beyaz tenliler icin Genişletmek için tıkla... Beyaz tene en çok siyah ve kızıl yakışıyor
Tugcetug1 .!.: Merhaba arkadaşlar. Sizce hangi renk sac rengi insanı daha canlı ve guzel gösteriyor. Beyaz tenliler icin Genişletmek için tıkla... Beyaz tene en çok siyah ve kızıl yakışıyor
T Tugcetug1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2019 870 329 33 16 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugcetug1 #3 isabel .!.: Beyaz tene en çok siyah ve kızıl yakışıyor Genişletmek için tıkla... Tsjler canim sacim.suan kumral kardeşimde illa siyah yap diyor ama yüzümde kızarıklıklar ve siyah nokta ve gözenekler var siyah gider mi ki
isabel .!.: Beyaz tene en çok siyah ve kızıl yakışıyor Genişletmek için tıkla... Tsjler canim sacim.suan kumral kardeşimde illa siyah yap diyor ama yüzümde kızarıklıklar ve siyah nokta ve gözenekler var siyah gider mi ki
K Kuf Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 7.313 19.531 448 16 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugcetug1 #4 Beyaz tene bakırı tek geçerim. Siyah ve kumral da denedim. Siyah sert gösterdi yüzümü. Kumral eh işte. Ama bakır sıcak ve tatlı gösteriyor. Herkes de aynı yorumu yapar bAna.
Beyaz tene bakırı tek geçerim. Siyah ve kumral da denedim. Siyah sert gösterdi yüzümü. Kumral eh işte. Ama bakır sıcak ve tatlı gösteriyor. Herkes de aynı yorumu yapar bAna.