Öneri istiyorum

Başarı hikayeleri de başarısızlık hikayeleri de var

Son yıllarda girip lisans KPSS B 86- 88 bandında aldım

Evli çocuklu çalışan 35 yaş üstü bir kişi olarak

Matematik Temelim yetmiyor bir türlü üstüne çıkamadım

Ben dershaneye giderek aldım bu puanları ve disiplin için bence gerekli

Siz eğer motive olabiliyorsanız soru çöze çöze tekrar yapın unutmazsınız da

Evli ve 2 çocuk annesiyim. Mezuniyetimden 14 sene sonra kendi branşımdan atandım. Üstelik 4 atama döneminde tek kadro açıldı ve çok şükür ki ben yerleştim. Branş sıralamasında 3. idim. Önümdeki 2 kişiden biri tercih etseydi yerleştğim yeri,ben yerleşemezdim zaten. Belki şans diyeceksiniz ama değil. Son 5 ayda hazırlandım,çocukları uyuttuktan sonra sabahlara kadar ders çalışıp,test çözdüğümü bilirim ve son 15 günde deneme sayısını günde 2 ye ve son 1 haftada 3 e çıkardığımı bilirim. Çok zor bir süreçti,çocuklarla çok zorladı evet ama o kadar sonuç odaklıydım ki anlatamam. İnanın kendinize,neden olmasın?

Başarı hikayeleri de başarısızlık hikayeleri de var

Son yıllarda girip lisans KPSS B 86- 88 bandında aldım

Evli çocuklu çalışan 35 yaş üstü bir kişi olarak

Matematik Temelim yetmiyor bir türlü üstüne çıkamadım

Ben dershaneye giderek aldım bu puanları ve disiplin için bence gerekli

Siz eğer motive olabiliyorsanız soru çöze çöze tekrar yapın unutmazsınız da
Teşekkürler arkadaşlar ilk isim bir tane çözümlü matematik soru bankası almak olacak çünkü kitaplarımın çoğu cozulmustu geri dönüşüme vermiştim hepsini bir kaç gün içerisinde gunde 1 saatte olsa başlayacağım özel sektör çok zor gerçekten çok istiyorum atanayim emeklerimin karşılığını alayım

Merkezi alımlarda yaş sınırı yok çalışmakta zorundayım malesef 2022 de sınav günde 1 saatte olsa matematik mi calissam diye düşünüyorum birde bildiklerimi unutmamak adına ne yapabilirim çok zamanım yok gün içerisinde çok kararsız kaldim
tabi ki çalışın
Günde 1 saat bile iyi bir süre
En azından unutmamış olursunuz.
Hafta sonu daha çok çalışırsınız.

Back
X