- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi emirvesafaninannesi
-
Tatlım her şey para değil öncelikle bunu unutma şöyle bir sirkelen onların yanında omuzlarını çökertirsen dünyanda olsa duruşunla ezilirsin dik otur ve kendinden her zaman emin ol eşinle arandaki ve evinde ki mutluluğunla hava at işte o mutluluğun fiyatı yok ne kadar zenginde olsalar asla bu huzur için mal variyetleri yeterli olmaz sen hepsinden zenginsin bunun bilincinde olMerhaba lar herkese benim sıkıntım soyle ki bizim arkadaş oturmamız var daha doğrusu eşimin eski arkadaşlarıyla 20 yıllık arkadaşları ama ben hanimlarindan nefret ediyorum oturmak istemiyorum ama eşimin hatrina mecbur oturuyorum çünkü acayip havalilar ukalalar hepsi çok zengin bizimki orta hepsi yok şunu su kadar aldım yok şuraya tatile gittim oturma sırf onların hava atmasila geçiyor ben onlara katılmadığım için beni ezik olarak goruyolar bana akıl verin nolur beni ezik görmemeleri için napmaliyim nasıl hareket etmeliyim
Merhaba lar herkese benim sıkıntım soyle ki bizim arkadaş oturmamız var daha doğrusu eşimin eski arkadaşlarıyla 20 yıllık arkadaşları ama ben hanimlarindan nefret ediyorum oturmak istemiyorum ama eşimin hatrina mecbur oturuyorum çünkü acayip havalilar ukalalar hepsi çok zengin bizimki orta hepsi yok şunu su kadar aldım yok şuraya tatile gittim oturma sırf onların hava atmasila geçiyor ben onlara katılmadığım için beni ezik olarak goruyolar bana akıl verin nolur beni ezik görmemeleri için napmaliyim nasıl hareket etmeliyim
Kusura bakmayın da resmen s.dik yarısına girmis bunlarMerhaba lar herkese benim sıkıntım soyle ki bizim arkadaş oturmamız var daha doğrusu eşimin eski arkadaşlarıyla 20 yıllık arkadaşları ama ben hanimlarindan nefret ediyorum oturmak istemiyorum ama eşimin hatrina mecbur oturuyorum çünkü acayip havalilar ukalalar hepsi çok zengin bizimki orta hepsi yok şunu su kadar aldım yok şuraya tatile gittim oturma sırf onların hava atmasila geçiyor ben onlara katılmadığım için beni ezik olarak goruyolar bana akıl verin nolur beni ezik görmemeleri için napmaliyim nasıl hareket etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?