Oneri istiyorum

emirvesafaninannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
704
102
123
Merhaba lar herkese benim sıkıntım soyle ki bizim arkadaş oturmamız var daha doğrusu eşimin eski arkadaşlarıyla 20 yıllık arkadaşları ama ben hanimlarindan nefret ediyorum oturmak istemiyorum ama eşimin hatrina mecbur oturuyorum çünkü acayip havalilar ukalalar hepsi çok zengin bizimki orta hepsi yok şunu su kadar aldım yok şuraya tatile gittim oturma sırf onların hava atmasila geçiyor ben onlara katılmadığım için beni ezik olarak goruyolar bana akıl verin nolur beni ezik görmemeleri için napmaliyim nasıl hareket etmeliyim

Ne kadar seviyesiz ve sonradan gorme insanlarmis. Uzuldum adiniza gercekten. Acinacak haldeler aslinda ama farkinda degiller. Boyle bir ortamda cidden ben birsey yapmadan otururdum. Ne caya kahveye yardim ederdim ne birsey. En kotu biraz esimin yaninda zaman gecirirdim sonra hanimlarin yanina donerdim, telefonla oynardim mesela KK okurdum :) sorarlarsa cevap veririm aksi halde cok bulasmam.

görüşme ,görüşmen gerekiyorsa da ,aslında onlar ezik hissettikleri için bir şeylerle hava atıp öne çıkmaya çalışıyolar canım.bunu unutma.

İnanın görüşmeyi zerre istemiyorum esimde sen bilirsin diyo ama üzülüyor çok samimi arkadaşları ayrılmak istemiyo sen cikarsan bende çıkarım diyo ama kaç senelik arkadaşları olduğu için eşime kiyamiyorum

sizin kafa dengi arkadaşlarınız varsa onlarla sinemaya yada farklı organizasyonlara katılıp tam bu asalaklarla otururken telefonda onlarla görüşüp neşeli davranın...
ama sosyal paylaşım sitelerinde falan gezinmeyinki hayatınızın ordan ibaret olduğunu düşünmesinler...

Tatlım her şey para değil öncelikle bunu unutma şöyle bir sirkelen onların yanında omuzlarını çökertirsen dünyanda olsa duruşunla ezilirsin dik otur ve kendinden her zaman emin ol eşinle arandaki ve evinde ki mutluluğunla hava at işte o mutluluğun fiyatı yok ne kadar zenginde olsalar asla bu huzur için mal variyetleri yeterli olmaz sen hepsinden zenginsin bunun bilincinde ol

Siz çok imreniyor olmayın. Benim de var arkadaşlarım mobilya ev dekorasyona çok meraklılar benim hiç merakım yok. Konuştukları Zaman hiç rahatsız olmuyorum. İsteyen istediğini alsın. Onlar da kıskanmadığımı biliyorlar hiç ezik hissetmiyorum kendimi. Ben de gezmeyi severim.

olay sizin ezik gorunmeniz yada onlari sizi ezik gormesi degilki (su ezik lafinada gicik oluyorum) olay gorustugunuz kadinlarin kocalarinin paralarini harcamalari disinda ve bunla gorgusuzce hava atmalari disinda hayatlarinla ovunecek vede gurur duyacak millete gosterecek baska kisisel basarilarinin olmamasi bence gorusmeyin oyle insanlarla size ne sosyal anlamda nede arkadaslik anlaminda hicbirsey katmaz oyle kisiler esiniz kocalariyla ayri gorussun soyleyin.

benimde markayla hava atmak isteyen arkadaslarim cok oldu baslarda. ama ben kendimle barisik oldim. bunu pazardan aldim diyebildim. bunu 1000 tl ye bunu 5 tl ye aldim diyebildim. zamanla baktilar onemli olan marka yada para vermek degil yakistirmak, insanlar onlara degol bana guzel olmus diyorlar. simdi alisverise beni goturup bana akil danisiyorlar. ezik gibi durma. kendinden emin ol.

bizim aile dostlarımızın çoğu bu durumda ama açıkçası bana önemsiz ve komik geliyor konuşmalar.başka bildikleri bir şey yok çünkü,ezik hissedeceğiniz hiç bir durum yok

Kusura bakmayın da resmen s.dik yarısına girmis bunlar
Sizin saglam karakterli bir insan olarak bunların arasında durmamanız gerekir
Gitmeyin, görüsmeyin, esinize söyleyin sizi onlarla aynı ortamda bulundurmasın.

Maddiyatla alakasi yok bir ortamda malla mulkle ilgili muhabbet donuyorsa o ortamda durmam sahsen. Kendimizle dalga gecip gulup eglendigimiz arkadaslar varken boyle insanlarla vakit kaybetmeyin derim.

Seni bu konuda çok iyi anlıyorum çünkü buna benzer bi durumu bende yaşadım. Evlenip bambaşka bi şehire gelmiştim ve eşimin çocukluktan beri arkadaşları ve eşinin çevresine girmek durumunda kalmıştım. Bende sevememiştim hiç zoraki gidiyordum hep, eşimde kararı bana bırakıyordu ama onun için gidiyordum. Bizim durumda onlara göre orta halliydi. Şuan evleneli 3 sene oldu arada yine görüşüyoruz. Eskisi kadar sıkılmıyorum çünkü çözümü görüşmelerde alkol almakta buldum. 2 duble bişeyler içtiğimde hepsi çokta sevimli geliyor bana

Kültürümle ezerdim ben olsaydım,ben öyle yapıyorum zira.Benim birikimim bilgi.Siz de kendi birikiminizden konu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…