Öneriler bekliyorum lütfen

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn

Pamukannesi83 Pamukannesi83 yani haklısınız ama nişan sürecimiz çok sancılı geçmişti aileler arası çok uzlaşılmaz şeyler oldu acaba hala ondan dolayı mı bana karşılık da ister istemez mesafeli diyorum tabi o dönemde benlik bir durum yoktu

tatlialirim tatlialirim ysni brnim babam da yok isterdim ki tamam babamı ne yerini asla tutamaz ama biraz daha kaynaşalım ama olmadı ve ancak bir bebek olursa durum farklı olur herhalde yani bilmiyorum ben gerçekten sevmiyorum bu durumu en kısa sürede konuşcam ama tatlı şekilde sohbet halinde

Pamukannesi83 Pamukannesi83 yani haklısınız ama nişan sürecimiz çok sancılı geçmişti aileler arası çok uzlaşılmaz şeyler oldu acaba hala ondan dolayı mı bana karşılık da ister istemez mesafeli diyorum tabi o dönemde benlik bir durum yoktu

Olabilir. O sürecte olan kirginliklar bir süre devam eder. Ama bence üstelememek lazim. Genel tavri size karsi iyise sorun yok derim.

Kayınpederler zaten öyle çok aramazlar gayet normal. Boş yere ne kendi tadınızı kaçırın ne de onlarınkini. Belki bi aradığınızda sen de beni hiç özlemiyorsun galiba baba hiç aramıyorsun diyebilirsiniz. Ama sitem eder gibi değil de şöyle tatlı dille

Kp 12 yıllık evliliğimde beni bir kere aradı

Babaannem vefat etmişti baş sağlığı dileyip babamın numarasını istedi bulamamış yazdığı yeri

Her ay kp beni arasaydı ne oluyor derdim

Kp in gelini arayıp hal hatır sorması ne zamandır beklenir oldu

Küçük büyüğü arar diye duymuştum da sizinkini ilk defa duydum

Kv ye sormuşsun o da herkese böyle demiş

Bu arada benim babam da beni aramaz ben ararım denk gelirse konuşuruz ya da bir şey danışacaksa arar eşini aramadığı da açık galiba

Pamukannesi83 Pamukannesi83 yani bayramda bizzat dikkat ettim iyiydik sohbet filan söa tabi bir mesafesi vardı normal bir mesafe ama aramama durumu beni sıkıyor çünkü brnim babam yok tamam kendi babam gibi olmaz ama isterdim ki biraz daha kaynaşmayı kendi bilir

Kayınpederimle aramda hiçbir problemim yok ama biz çok nadir telefonda birbirimizi ararız. Benim için bu durum hiç problem değil? Siz neden takılıyorsunuz ilgi alaka mı bekliyorsunuz? Huyu buysa takılmayın bence. Siz ne sıklıkta arıyorsunuz?

tatlialirim tatlialirim ysni brnim babam da yok isterdim ki tamam babamı ne yerini asla tutamaz ama biraz daha kaynaşalım ama olmadı ve ancak bir bebek olursa durum farklı olur herhalde yani bilmiyorum ben gerçekten sevmiyorum bu durumu en kısa sürede konuşcam ama tatlı şekilde sohbet halinde

Tatlim ayni sekilde ben de yeni ailem oldu onlarla iyi gecineyim istedim, baslarda o kadar cok ugrastim ki, baba diyeyim beni iclerine alsinlar sevsinler istedim..
Malesef olmuyorsa olmuyor, kimseye güvenme sen de. Sevgi zor verilen birsey gözümde.
Hatta safca düsüncemden dolayi da kenidmi aptal gibi hissettim.
Ailemden görmedigim ictenligi görebilirdim o sansim vardi fakat daha da kötü bir yüzle karsilastim.
Su an arayip huzurumu bozmasinlar derdindeyim.
Biliyor musun baslarda ne yapsam yaranamazdim yüzüme bakmazlardi, simdi ben bakmiyorum yüzlerine.
Tatlialirim yüzümüze bakmiyor diyor esime mesela, ya ne yapacaktim. Artik cok gec.
Size sans tanidim, simdi de ben bakmiyorum yüzünüze.

defne-28 defne-28 tamam da hani dershaneye gidip geliyorum KPSS’ye hazırlanıyorum yani çok değil ya istediğim aslında sizce? Yani üzülüyorum çünkü ben bir tık daha iyi olmak isterdim kendi bilir

Size davranışları normalse eşinizle de selam yolluyormus aramamasında bir sıkıntı yok bence mesafe daha iyidir yüz-göz olmaktansa

tatlialirim tatlialirim yani aman değişik değişik insanlar var Rabbim beterinden saklasın ama benim arkadaşlarımın öyle kp var ki duyuyorum arkadaş gibiler canım gelinim kızımlar havada uçuşuyor ama brnim kp ağZından çok nadir kızım lafını duydum onu da belirteyim

Benim kendi babam başka şehirde yaşıyor o bile beni aramaz ben ararım, kp beni sanırım hiç aramamıştır. Acil veya önemli bir durum yoksa bizler onları aramalıyız zaten.

Noktalama işareti öneririm. Bir diğer husus. Onun sizi araması gerekmez. Boşverin aramasin daha iyi.

Back
X