- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve bu süre zarfında eşimin ailesiyle alakalı bir sıkıntı yaşamadım ama kayınpederimle alakalı şöyle bir durum var kendisi beni aramıyor yani aramızda bir sorun var mı diye düşünüyorum yok ama sanki kendisi Benimle fazla muhattap olmak istemez yada mesafe koymuş gibi ya da bana öyle geliyor kayınvalidemle paylaştım bu durumu o da kayınpederin herkese karşı öyle olduğu ve Benimle bir sıkıntısı asla olmadığını dile getirdi ama ben nedense ikna olamıyorum keza eşim de aynısı söylüyor ben aramamasından belki de art niyetsiz farkında olmadan ihmal edişine kızıyorum tamam zırt pırt aramasın ama hiç değilse ayda bir arasa yeter benim aramamı beklemesin yada oğluyla selam göndermesin bununla alakalı arkadaşlar kayınpederimle bayramda gittiğimizde tabi bayram günü değil de bir Arife günü yani denk getirip sohbet olarak bu durumu kırmadan tatlı bir şekilde konuşmakta istiyorum Beni çok rahatsız ediyor siz ne dersiniz? Çok mu gereksiz takıyorum? Yad da ne yapayım? Önerileriniz tecrübe halinde görüşleriniz çok çok önemli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennn