• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneriler bekliyorum lütfen

defne-28 defne-28 aynen ya zaten k.v ile yada eşimin kardeşleri ile sorunum yok bir tek k.p neden böyle anlamıyorum fazla umursamaz bana karşı ben bını anladım ama yolcu kafaya koydum bayramda konuşcam ya insanları bir Uyandırmakta lazım onun öncesinde de burada paylaşayım sizlerin fikrini alayım dedim

defne-28 defne-28 birde eşimin ailesi öyle birisinden hediye filan görmemiş onun için nasıl davranılır bilmiyprım özlerinde kötü değiller biliyorum ama bazı konularda maalesef işte böyle alırlar satarlar vs vs ama bu konuda artık YÖK konuşcam bizzat 1.cil kişiden bunı duymam lazım

tatlialirim tatlialirim yani aman değişik değişik insanlar var Rabbim beterinden saklasın ama benim arkadaşlarımın öyle kp var ki duyuyorum arkadaş gibiler canım gelinim kızımlar havada uçuşuyor ama brnim kp ağZından çok nadir kızım lafını duydum onu da belirteyim

Ben duyuyorum da ne oluyor, samimiyetsiz aslinda. En ufak bir olumsuzlukta seni suclarlar, alttan laf sokarlar.
Kalbimi cok kirdilar, kendileri de eksik kalsin diyorum.
Sizin kp cok seviyeliymis ne güzel. Inanin bu cok güzel birsey, vicik vicik iliskilere de özenmeyin bosverin.
Bu doz cok iyi bence.

defne-28 defne-28 birde eşimin ailesi öyle birisinden hediye filan görmemiş onun için nasıl davranılır bilmiyprım özlerinde kötü değiller biliyorum ama bazı konularda maalesef işte böyle alırlar satarlar vs vs ama bu konuda artık YÖK konuşcam bizzat 1.cil kişiden bunı duymam lazım
Ben senin yerinde olsam onları öyle kabul eder beklenti içine girmezdim hiç kafaya da takmazdım

defne-28 defne-28 aynen ya zaten k.v ile yada eşimin kardeşleri ile sorunum yok bir tek k.p neden böyle anlamıyorum fazla umursamaz bana karşı ben bını anladım ama yolcu kafaya koydum bayramda konuşcam ya insanları bir Uyandırmakta lazım onun öncesinde de burada paylaşayım sizlerin fikrini alayım dedim
Bence bu konuyu konuşma boşver . Durduk yere sorun çıkar

defne-28 defne-28 öyle mi dersiniz? Ben de hani sohbet eşliğinde tatlı tstlı söylemek istemiştim hani beni neden aramıyorsun değil de işte baba birbirimizle daha irtibatlı olalım birbirinizden başla kimimiz var gibi yani bu me sorunca çıkarır siZce? Akıl akıldan üstündür atladığım bir nokta var ise bileyim ki ona göre davranayım belki de hiç konuşmam

defne-28 defne-28 öyle mi dersiniz? Ben de hani sohbet eşliğinde tatlı tstlı söylemek istemiştim hani beni neden aramıyorsun değil de işte baba birbirimizle daha irtibatlı olalım birbirinizden başla kimimiz var gibi yani bu me sorunca çıkarır siZce? Akıl akıldan üstündür atladığım bir nokta var ise bileyim ki ona göre davranayım belki de hiç konuşmam
O hani öyle arama sorma Kültür'ünde biri değil ya o Yüzden senin diyeceğini yanlış anlayabilir .
bir de aramıyorlarsa ne güzel rahatsın işte hiç kurcalama

defne-28 defne-28 inanır mısınız bir arkadaşım da aynısını söyledi ne konuşacaksın boşver şayet çok sıkıntılanıyorsan k.vne söyle o usulünce konuşsun eşiyle dedi ama gerek YÖK demişti ya öyle rahatsız edici insan değiller k.p gördüğüm kusur eksiklik başka sıkıntı YÖK

Kple telefonda özel günler hariç neredeyse hiç konuşmayız. Ben de çok aramam o zaten rahatsız ederim diye düşünür aramaz. Hiç aklıma gelmez sizin gibi düşünmek. Oraya gittiğimizde ya da onlar geldiğinde gayet konuşuruz. Sağolsun kırılmaz aramıyor diye darlamaz.

1 yılluk evliyim kayınpederim toplasan 5 kez ancak aramıştır bizden uzakta ilçe de yaşıyor hiç ikimizinde aklına gelmiyor neden aramıyor diye düşünmek... zaten 15 günde bir işi dolayısıyla geliyor her geldiğinde mutlaka akşam yemeğe davet ediyorum eli kolu dolu geliyor sağolsun o da arada birbirimize takılıyoruz şakalaşıyoruz hiç aklımın ucundan geçmedi neden aramıyor sormuyor diye düşünmek , ama madem böyle düşünüyorsunuz haftada bir arayın sıcak kanlı konuşun “babacım neler yapıyorsun özledik seni”vs gibi... küçük olan sizsiniz aranızda sorun yoksa büyüklerin halini hatrını sormak İçin aramaktan hiç bir zarar gelmez

Ya ben kayinpederimle gayet samimiyimdir.. Ama o da beni aramaz. Neden arasın ki ne konusacagız? Yanına gidince pek şen şakrak ama. Senin kayınpederinin de soğuk oldugunu düsünmüyorum. Kayınvaliden ve eşinde bi problem olmadigini söylüyosa öyledir. Hoş bi problem varsa da kurcalama:)

kusura bakmayın dertmı arıyorsunuz kendinize...18 yılım biitıyor ..eşime bırşey soyleyecek olup ona ulaşamadıgı zamanlar dısında birkere bile aramadı...bende onu aramam...kayınvalıdemde aramaz...ama ne biliyim hiç sorun d egil...gayette aramaz ıyı...gelir gideriz...gelıp gitme aralıgıda mesafelı....oh ne guzel valla...

Kayınpeder arasa ne konuşacaksınız ki? Belki yapısı öyle ya da bir şeyden dolayı size tepkili, ne fark eder. Siz saygıyla davrandıktan sonra ve o da aynı şekilde karşılık verdikten sonra bırakın aramasın. Çoğu baba oğluyla bile çok sık konuşmuyor ki. Gelini aramamaları çok normal.

Valla bu kadar kp ye takani da ilk defa duydum
Hani kv aramiyor desen tamam da kp niye seni arasin?

Erkek adam kulturunde yoktur
Kv ariyor bana gerek yok diye dusunuyordur ve hakli da olabilir.
Gayet de mantikli yani boyle dusunmesi

Haa benim babam ayni sehirde olmasina ragmen surekli arar gelinimizi ama bana gore de bu gereksiz zaten haftada 1 goruyor ne gerek var aramasina derim icimden( gelinimizi cok severim)

Ama benim babam telde konusmayi.cok seven bir adam
Beni de hemen hemen hergun bazen gun asiri arar mesela ayni sehirde ( bu da gereksiz;)

Yani demem o ki herkes farkli.

Kp yle konusacak birsey yok ortada

Sen durduk yere kendine dert aramis ve bulmussun bence

Benim babamda hic sevmezdi telefonla konusmayi .... konussa bile en fazla 30 saniye cidden sadece 30 saniye ... canim babam :(

Back
X