- 21 Nisan 2016
- 818
- 290
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlialirim yani aman değişik değişik insanlar var Rabbim beterinden saklasın ama benim arkadaşlarımın öyle kp var ki duyuyorum arkadaş gibiler canım gelinim kızımlar havada uçuşuyor ama brnim kp ağZından çok nadir kızım lafını duydum onu da belirteyim
Ben senin yerinde olsam onları öyle kabul eder beklenti içine girmezdim hiç kafaya da takmazdımdefne-28 birde eşimin ailesi öyle birisinden hediye filan görmemiş onun için nasıl davranılır bilmiyprım özlerinde kötü değiller biliyorum ama bazı konularda maalesef işte böyle alırlar satarlar vs vs ama bu konuda artık YÖK konuşcam bizzat 1.cil kişiden bunı duymam lazım
Bence bu konuyu konuşma boşver . Durduk yere sorun çıkardefne-28 aynen ya zaten k.v ile yada eşimin kardeşleri ile sorunum yok bir tek k.p neden böyle anlamıyorum fazla umursamaz bana karşı ben bını anladım ama yolcu kafaya koydum bayramda konuşcam ya insanları bir Uyandırmakta lazım onun öncesinde de burada paylaşayım sizlerin fikrini alayım dedim
O hani öyle arama sorma Kültür'ünde biri değil ya o Yüzden senin diyeceğini yanlış anlayabilir .defne-28 öyle mi dersiniz? Ben de hani sohbet eşliğinde tatlı tstlı söylemek istemiştim hani beni neden aramıyorsun değil de işte baba birbirimizle daha irtibatlı olalım birbirinizden başla kimimiz var gibi yani bu me sorunca çıkarır siZce? Akıl akıldan üstündür atladığım bir nokta var ise bileyim ki ona göre davranayım belki de hiç konuşmam
Şimdiki davrandığın gibi davran bence davranışların gayet ılımlı sevecendefne-28 değil mi? Beklentiler İnsanı yıpratır eşimi de bu konuda çok üzmeli istemiyorjm sma bundam sonra da onlara gereğinden fazla değer vermem
Valla bu kadar kp ye takani da ilk defa duydumdefne-28 öyle mi dersiniz? Ben de hani sohbet eşliğinde tatlı tstlı söylemek istemiştim hani beni neden aramıyorsun değil de işte baba birbirimizle daha irtibatlı olalım birbirinizden başla kimimiz var gibi yani bu me sorunca çıkarır siZce? Akıl akıldan üstündür atladığım bir nokta var ise bileyim ki ona göre davranayım belki de hiç konuşmam