• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneriler bekliyorum lütfen

Hanımlar haklısınız dün gece düşündüm insanları değiştiremem benim ailem omlar gibi olmadığı için belki de saçma bir arayış içiine girdim gereksiz KPSS hazırlanırım sormaz etmez nasıl gidiyor diye bakın pazartesi günü katiplik sınavım var Kayseri’ye gitçem ç bir açıp inşallah kızım kazanırsın demez demediği kötü olduğu analarına gelmez ama insan da bir bekliyor demek ki umursamamak lazımmış demek ki bu konuda daha yeterince olgunlaşamamışım ama bundan sonra dediğiniz gibi hareket edeceğim Kurbanda konuşcaktım ama ne gereği var ya demi? Ama eşimin çok tatlı halası var belki ona bu huzursuzluğumu dile getirebilirim belki o da k.p’de yani kardeşine usulünce söyler ama bir şekilde kuşağına su yine kaçsın da istiyorum azıcık da olsa

Beklentin gerçekten değişik

neden arayıp Nasıl gidiyor desin ki

Aklı başında birisi bunu sorup karşıdakini germez

Kayınpeder neden arasın bilmiyorm , 5 senedir evliyim telefonunu kaydetmem surda 9 ay öncedir oda ayni şekilde benimkini kaydetti :) çokta eksilik yaşamadık.

ya adamın fıtratı öyle emek ki benim babamda öyle zırt bırt aramaz biliyorum tavrı herkese karşı öyle bence gereksiz yere dert edinmişsiniz

Beni arar, ama ben eziliyorum yine unuttum keşke ben arasaydım diyorum bu zamana kadar eşim askerde bile aramadı der, evlat gibi büyüttüğü yeğenleri aramaz üzülür beni arıyor ben üzülüyorum ne bileyim ortada büyük sebep yoksa uygun olan sizin aramanız hem tavırlı değil mesafeliymiş ne olur ki sorun yok bence

Sagliklisi bu zaten, yasli asli adam oglunun geliniyle neden samimi olsun yani her gun arayip ne konussun ki?

ben adami gayet seviyeli ve saygili buldum selamini gonderiyormus yeterli.

Back
X