önerilere gelsin...

Onu 1 kerecik deneyeyim demiştim geçmişte. Geldi milletin içinde çekti beni kenara sen neden öyle anlamlı anlamlı baktın bana geçenlerde merak ediyorum diye sordu. Yer dibi aradım ama yoktu oralarda :KK70::KK70:
O nasıl bir öküzmüş öyle ya. :KK70:

önünde bayılıp kucağına düşerim.

21. Yüzyıl Hürrem Sultan :D :D :D

Biri zamanında dikkatimi çok çekmişti. Mutlaka tanışmak görüşmek istiyodum.O yüzden çocuğun Foursquare'den (bugünki adıyla swarm'dan) nerelere gittiğini takip etmiştim.Sonra bana yakın bir yerde check-in yaptığında çok hoş zarif bir makyaj yapıp güzelce giyinip kuzenimi alıp onun olduğu yere gitmiştim. Bunu bir kaç kere yakınlarımda check-in yaptığı zaman tekrarladım. O da garibim sürekli karşılaşıyoruz filan sanmıştı. Sonra dikkatini çektiğim için benimle tanışmaya çalıştı 3-4 kere konuştuk 1-2 kere de dışarıda takıldık yemeğe çıkmıştık.Sonra baktım dışarıdan paris görünen adam içeriden karagümrük. Ay uğraşamam ben bunla be demek suretiyle iletişimi kesmiştim.Buda böyle bir anımdır. Yani ben dikkat çekmek için sosyal medyayı kullanıyorum. En temizi. Gidip kimseye senden hoşlanıyorum diyemem dikkatini çekmeye çalışırım, çekemediysem zaten o iş olmazmış derim çektiysem zaten ne ala. Öyle işte.

benim bi kız arkadaşım dimdirek gözlerine bakardı beğendiği çocukların
ama yer gibi böyle hep oha derdim içimden :D :D
sonra her hafta sevgili değiştirip ben hiç masum değilim derdi ilginç bir kızdı:P

etkilemek istediğim kişi suratıma çok az bakıo konusurken neden konusurken yüzüme bakmıosun dedim huyum böle dedi amaa yalan bana yapıo sadece o yüzden bakış olayı iptallllll

Hic bisey yalmazdim.sanki o ne yaptida sen ondan hoslandin.
Olacaksa olur yoksada zorlamazdim

Erkekler; bi kızın ona baktığını farkedince Gülümser bakmaya devam eder.
Kızlar; farkedince böyle sanki farketmemiş gibi bi tripler rahatsız olmuş modu yaratmalar aynı Zaman'da dikkat çekmeye çalışmalar yanında kim varsa sesli konuşmalar saçla oynamalar telle ilgilenmeler artist artist bakıp kafayı çevirmeler....... uzar gider
Ben bön bön gözlerimi diker ne bakıyon lan ifadesiyle rahatsız ederim:KK11:

Back
X